• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KLOMEN+OVİTRELLE SÜREÇLERİ GELİN DESTEK OLALIM BAYANLAR :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Birkucukeylulmeselesi

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
581
318
18
34
Günaydın herkese bu konuda çok araştırdım ama yeni konu bulamadım o yüzden yeni açmak istedim ben 27 yaşında 8 yıllık evliyim 2 çocuğum var 3. Olsun diye cabaliyoruz 2 Side tedavi sonucu dünyaya geldiler buda malum tedavi ile olacak klomen kullanıyorum dün bitti yarın kontrol var yeni başlayanlar yada catlatma iğnesi vurulanlar gelin beraber bekleyelim kizceler

Günaydın herkese bu konuda çok araştırdım ama yeni konu bulamadım o yüzden yeni açmak istedim ben 27 yaşında 8 yıllık evliyim 2 çocuğum var 3. Olsun diye cabaliyoruz 2 Side tedavi sonucu dünyaya geldiler buda malum tedavi ile olacak klomen kullanıyorum dün bitti yarın kontrol var yeni başlayanlar yada catlatma iğnesi vurulanlar gelin beraber bekleyelim kizceler

insallah en kisa zamanda diyelim :) 31 aralikta carlatma iynemi vuruldum ayin ocak 14 u bekliyorum. hic bisey hissetmiyorum suan ama yinede bi umut iste

Back