Klomen-Ovitrelle Sürecim

Kızlar bende bu ay ilk defa klomen kullandım 13.gün kendiliğinden çatladı yumurtam dün erken gebelik testi yaptım negatif bugün gelmesi gerekiyodu gelmedi hamile olsam dün çıkarmıydı testte yoksa gecikme normal mi

Merhaba sonucunuz ne çıktı acaba bende 12 kasımda ovitrelle oldum yarin 12. Günüm bugün kan verdim 1.42 cikmis bir yönden ümidim vat yükselir diye çünkü 10. Güne kadar ısrar testinde pozitif gördüm herhalde igne etkisi kalktı negatife döndü olduysa belki yükselir diyorum. İkincisi de kendini umitlemdirme bu ay da ol.adi diyor.. en iyisi sabır birkaç güne umarım belli olur çok yıpratıcı bir surec

Kistte dönüşünce noluyor peki gebeliğe engelmi

Kistte dönüşünce noluyor peki gebeliğe engelmi
Yok, gebelik gerçekleşebilir yani kist gebeliğe engel değil 3 4 ay içinde kendiliğinden kayboluyormuş hatta bazılarının kistleri geçmiyorsa da bebeği doğumda alırken yanında kisti alanlar da olduğunu duymuştum doktorumdan

Allah'ım hepimeze evlat sevinci yaşatsın insallah

Çatladığı günü birinci gün sayarsak 16.gün bugün
İdrarda adet günün geçmeden görünmez zaten ya erken testi olmalı ya da sağlık ocağına gidip kan ver hiç sorgulamıyorlar zaten beta hcg testi istiyorum dadece diyorsun o kadar

İdrarda adet günün geçmeden görünmez zaten ya erken testi olmalı ya da sağlık ocağına gidip kan ver hiç sorgulamıyorlar zaten beta hcg testi istiyorum dadece diyorsun o kada

İdrarda adet günün geçmeden görünmez zaten ya erken testi olmalı ya da sağlık ocağına gidip kan ver hiç sorgulamıyorlar zaten beta hcg testi istiyorum dadece diyorsun o kadar
Fırsat bulursam hastaneye gidip vercem bugün kan sağlık ocağında iki üç günden önce çıkmıyo sonuç benim sol tüpüm tikalı olduğu için dış gebelik riskimde var ondan da korkuyorum

Fırsat bulursam hastaneye gidip vercem bugün kan sağlık ocağında iki üç günden önce çıkmıyo sonuç benim sol tüpüm tikalı olduğu için dış gebelik riskimde var ondan da korkuyorum
Hsg açmadı mı ki ? Çok haklısın korkmakta Allah korusun o yüzden bir an önce kan verip içini rahatlat bence inşallah güzel haberini alırsın bize de haber ver

Maalesef Olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…