- 19 Aralık 2022
- 834
- 484
-
- Konu Sahibi mavissevdam
Merhaba bendede pko var. 23 yaşındayım yaklaşık 1 senedir doğal yol ile gebelik elde edemedim..Aşılama düşünüyorduk doktorum öncesinde klomen+çatlatma deneyelim dedi. Klomen kullandım gelişen, işime yarayacak bir yumurtam oluşmuştu. 11 şubatta göbeğimden iğne vuruldu. Doktorum 11/12/13 şubatı değerlendirmemi söyledi bugün ayın 14 ü bakalım beklemedeyim. Bende sürecimi sizinle paylaşmak isterim :) hakkımızda hayırlısı olur inşallah..Hanımlar selamlar size biraz sürecimden bahsedip çatlatma ignesi olanlarla süreci beraber geçirmek isterim.
Ben pkos hastasıyım 7 yıldır evliyim 25 yaşımdayım ve tedaviye ocak ayında ilk defa klomen ile başladım 6 gün günde 3 kez kullandım sağ tarafta bir yumurta gelişmişti ve onu 29 aralıkta çatlatmıştık sonrasında 13.gün kan verdim 5.78 çıkmıştı sonra takip yaptık ama düzenli artışlar olmadı en son 183 ü gördüm ve hafif lekelenme başlayıp degerim düşmeye başladı ve adet oldum yani kimyasal gebelik yaşadım. Yani ilk denemede hamile kaldım.
Sonrasında ara vermeden ikinci klomeni kullanmaya başladım günde 3 tane 5 gün ve kontrole gittigimde sagda 3 tane yumurtam vardı 2 tanesi çatlayacak kıvama gelmişti ve pazartesi sabah 11 de inşallah ignemi yapıcam . Sizce gelin bu süreci beraber geçirelim
Hadi bakalım kuzum hayırlı olsun bende 13 şubatta oldum igneyi umarım güzel sonuçlar alıeız yumurtan sağda mıydıMerhaba bendede pko var. 23 yaşındayım yaklaşık 1 senedir doğal yol ile gebelik elde edemedim..Aşılama düşünüyorduk doktorum öncesinde klomen+çatlatma deneyelim dedi. Klomen kullandım gelişen, işime yarayacak bir yumurtam oluşmuştu. 11 şubatta göbeğimden iğne vuruldu. Doktorum 11/12/13 şubatı değerlendirmemi söyledi bugün ayın 14 ü bakalım beklemedeyim. Bende sürecimi sizinle paylaşmak isterim :) hakkımızda hayırlısı olur inşallah..
Ay hiç bilmiyorum ya doktorum da söylemedi kaç mm olduğunu falan. Ama ilk 2 gün ağrımın şiddeti sol tarafımda daha yoğundu yani emin değilim ama sol olabilir :/Hadi bakalım kuzum hayırlı olsun bende 13 şubatta oldum igneyi umarım güzel sonuçlar alıeız yumurtan sağda mıydı
Soldadır canım muhtemelen igne öncesinde ilişki önerdi mi doktorunAy hiç bilmiyorum ya doktorum da söylemedi kaç mm olduğunu falan. Ama ilk 2 gün ağrımın şiddeti sol tarafımda daha yoğundu yani emin değilim ama sol olabilir :/
Hayır önermedi. Sadece iğne günü dahil 3 gün ilişki olsun ve günde bir kez dedi..Soldadır canım muhtemelen igne öncesinde ilişki önerdi mi doktorun
İgne öncesi igneden 36 saat sonra devamında gün aşırıHayır önermedi. Sadece iğne günü dahil 3 gün ilişki olsun ve günde bir kez dedi..
Size nasıl söylendi peki?
Soldadır canım muhtemelen igne öncesinde ilişki önerdi Hayır önermedi.. İğne günü dahil
Herkese farklı söyleniyor bu olay acaba doğrusu neİgne öncesi igneden 36 saat sonra devamında gün aşırı
Hiç sorma anlamadım kuzumHerkese farklı söyleniyor bu olay acaba doğrusu ne
Hanımlar selamlar size biraz sürecimden bahsedip çatlatma ignesi olanlarla süreci beraber geçirmek isterim.
Ben pkos hastasıyım 7 yıldır evliyim 25 yaşımdayım ve tedaviye ocak ayında ilk defa klomen ile başladım 6 gün günde 3 kez kullandım sağ tarafta bir yumurta gelişmişti ve onu 29 aralıkta çatlatmıştık sonrasında 13.gün kan verdim 5.78 çıkmıştı sonra takip yaptık ama düzenli artışlar olmadı en son 183 ü gördüm ve hafif lekelenme başlayıp degerim düşmeye başladı ve adet oldum yani kimyasal gebelik yaşadım. Yani ilk denemede hamile kaldım.
Sonrasında ara vermeden ikinci klomeni kullanmaya başladım günde 3 tane 5 gün ve kontrole gittigimde sagda 3 tane yumurtam vardı 2 tanesi çatlayacak kıvama gelmişti ve pazartesi sabah 11 de inşallah ignemi yapıcam . Sizce gelin bu süreci beraber geçirelim
Amin kuzum banda haber ver umarım güzel sonuçalr alırsınBende aynı sekilde ocakta basladim letu kullandım günde iki defa, 26'sında çatlattık ama negatif sonuç aldım. Bu ikinci denemem bu sefer günde 3 defa kullanıyorum ilacı, haftaya salı kontrole gideceğim. bakalım inşallah bu ay pozitifi görürüz
Ya böyle ilk denemede olmaması normal mi acaba tutan da var tutmayanda var gerçi ama bi umutsuzlaşıyo insan sankiAmin kuzum banda haber ver umarım güzel sonuçalr alırsın
İlkde normalmiş kuzum ikinci ay sanş daha faza oluyorYa böyle ilk denemede olmaması normal mi acaba tutan da var tutmayanda var gerçi ama bi umutsuzlaşıyo insan sanki
Ya inşallah öyledirİlkde normalmiş kuzum ikinci ay sanş daha faza oluyor
Merhaba sonucunuz ne oldu acabaBende aynı sekilde ocakta basladim letu kullandım günde iki defa, 26'sında çatlattık ama negatif sonuç aldım. Bu ikinci denemem bu sefer günde 3 defa kullanıyorum ilacı, haftaya salı kontrole gideceğim. bakalım inşallah bu ay pozitifi görürüz
Merhaba 1 tane 21mm yumurtam olustu diğeri 14mm idi. 21 subatta çatlatma iğnemi oldum 7. Gun bugun bekliyorumMerhaba sonucunuz ne oldu acaba