Merhabalarrr.Bugün 1 Haziran güzelliklerle gelsin inşallah hepimize.Ben geçen hafta klomene başladım bitti doktora gittim bi tane yanlış hatırlamıyorsam 18 mm çatlamayı bekleyen çok güzel yumurtan var dedi iğne verdi ovitrelle.Az önce iğneyi vurdum şimdi artık bekleme sürecindeyim Allahın izniyle güzel sonuçlar alırız inşallah benimle birlikte bekleyen iğne vurunan varsa beraber bekleyebiliriz çok sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba inşallah olumlu sonuçlar alırsın bende 19 mm le iğneyi vurdum bugün 10. Günüm dün test yaptığımda iğnenin etkisi geçmişti bugün sabah tekrar yaptım silik çıktı eşimi ikna edebilirsem bugün kan vermeyi düşünüyorum yada bir iki gün daha testte kontrol edicemMerhabalarrr.Bugün 1 Haziran güzelliklerle gelsin inşallah hepimize.Ben geçen hafta klomene başladım bitti doktora gittim bi tane yanlış hatırlamıyorsam 18 mm çatlamayı bekleyen çok güzel yumurtan var dedi iğne verdi ovitrelle.Az önce iğneyi vurdum şimdi artık bekleme sürecindeyim Allahın izniyle güzel sonuçlar alırız inşallah benimle birlikte bekleyen iğne vurunan varsa beraber bekleyebiliriz çok sevinirim
Ayy ne güzel peki siz testi kendiniz öylesine mi yaptınız belirtileriniz varmı?Merhaba inşallah olumlu sonuçlar alırsın bende 19 mm le iğneyi vurdum bugün 10. Günüm dün test yaptığımda iğnenin etkisi geçmişti bugün sabah tekrar yaptım silik çıktı eşimi ikna edebilirsem bugün kan vermeyi düşünüyorum yada bir iki gün daha testte kontrol edicem
Pek bi belirtim yok aslında iğnenin etkisi geçmiş mi diye bakmıştım dün geçmişti bugün sabah tekrar bakayım dedim silik çıktı testi de atayım sende bak inşallah ben yanılmıyorumdur 1 yazan dünkü diğeri bugünAyy ne güzel peki siz testi kendiniz öylesine mi yaptınız belirtileriniz varmı?
Eklentiler
Ay evet 2. De bende silik görüyorum peki sizin kaç yumurtanız vardı kontrole gittiğinizdePek bi belirtim yok aslında iğnenin etkisi geçmiş mi diye bakmıştım dün geçmişti bugün sabah tekrar bakayım dedim silik çıktı testi de atayım sende bak inşallah ben yanılmıyorumdur 1 yazan dünkü diğeri bugün
Tek yumurtam vardı sizin kaçtıAy evet 2. De bende silik görüyorum peki sizin kaç yumurtanız vardı kontrole gittiğinizde
Bana da bi tane 18 mm dedi sadece başka var mı yok mu ya da var ama ufak diye mi söylemedi bilmiyorumTek yumurtam vardı sizin kaçtı
Bende 1 Haziran'da yaptim bekliyorum.Merhabalarrr.Bugün 1 Haziran güzelliklerle gelsin inşallah hepimize.Ben geçen hafta klomene başladım bitti doktora gittim bi tane yanlış hatırlamıyorsam 18 mm çatlamayı bekleyen çok güzel yumurtan var dedi iğne verdi ovitrelle.Az önce iğneyi vurdum şimdi artık bekleme sürecindeyim Allahın izniyle güzel sonuçlar alırız inşallah benimle birlikte bekleyen iğne vurunan varsa beraber bekleyebiliriz çok sevinirim
Belirtiniz vs var mı pekiBende 1 Haziran'da yaptim bekliyorum.
Bende 1 haziran da iğnemi oldum beklemedeyim femara+ovitrelle kullandım 19 mm yumurtam oluştu çok güzel kaliteli dedi doktorum zaman geçmiyor meraktan ölücem yaa yarın 8.günüm 8 gün daha var test yapmama en erken ne zaman yapabilirim acabaMerhabalarrr.Bugün 1 Haziran güzelliklerle gelsin inşallah hepimize.Ben geçen hafta klomene başladım bitti doktora gittim bi tane yanlış hatırlamıyorsam 18 mm çatlamayı bekleyen çok güzel yumurtan var dedi iğne verdi ovitrelle.Az önce iğneyi vurdum şimdi artık bekleme sürecindeyim Allahın izniyle güzel sonuçlar alırız inşallah benimle birlikte bekleyen iğne vurunan varsa beraber bekleyebiliriz çok sevinirim
Merhaba Bu yorumu görünce daha sabırsızlandım bende 8.günüm ne zaman yapmalıyım en erken inşallah vardır sizindeMerhaba inşallah olumlu sonuçlar alırsın bende 19 mm le iğneyi vurdum bugün 10. Günüm dün test yaptığımda iğnenin etkisi geçmişti bugün sabah tekrar yaptım silik çıktı eşimi ikna edebilirsem bugün kan vermeyi düşünüyorum yada bir iki gün daha testte kontrol edicem
İnşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte Kimisi 10 günden önce kimisi de 14 den önce test yapmamak lazım diyorBende 1 haziran da iğnemi oldum beklemedeyim femara+ovitrelle kullandım 19 mm yumurtam oluştu çok güzel kaliteli dedi doktorum zaman geçmiyor meraktan ölücem yaa yarın 8.günüm 8 gün daha var test yapmama en erken ne zaman yapabilirim acaba
Maalesef canım 10. Gün kan testi verdim 3.39 çıkmıştı yükselir diye ümitlenmiştim o gün kaza yaptık dikiş atıldı bacağıma röntgene tomografiye girdim mecbur ilaç da kullandım ağrılarım için kaza günü kanamam da geldi zaten sonra test vermedim umarım senin pozitif olurMerhaba Bu yorumu görünce daha sabırsızlandım bende 8.günüm ne zaman yapmalıyım en erken inşallah vardır sizinde
Ben 10.günden itibaren test yapmaya başladım stres yapmazsanız eğer sizde yapabilirsiniz iğnenin etkisi geçti mi yükseliyor mu endişelerine maruz kalabilirsinizMerhaba Bu yorumu görünce daha sabırsızlandım bende 8.günüm ne zaman yapmalıyım en erken inşallah vardır sizinde
Sabredebilirseniz 14 güne kadar bekleyin derimMerhaba Bu yorumu görünce daha sabırsızlandım bende 8.günüm ne zaman yapmalıyım en erken inşallah vardır sizinde
iğnenin etkisi geçmediyse yalancı pozitif olma ihtimali var malesef. Kimisinin 13.güne kadar pozitif oluyor 14.gün negatife dönüyorİnşallah güzel sonuçlar alırız hep birlikte Kimisi 10 günden önce kimisi de 14 den önce test yapmamak lazım diyor
Umarım çok geçmiş olsunMaalesef canım 10. Gün kan testi verdim 3.39 çıkmıştı yükselir diye ümitlenmiştim o gün kaza yaptık dikiş atıldı bacağıma röntgene tomografiye girdim mecbur ilaç da kullandım ağrılarım için kaza günü kanamam da geldi zaten sonra test vermedim umarım senin pozitif olur
Sabredicez mecbur:)inşallah yaniSabredebilirseniz 14 güne kadar bekleyin derim