Klomen,menepur,gonapeptyl,Spermiyogram testinde IMSI tekniği incelemesi, Çapa da aşılama, Memorial Tüp bebek , OPU ve Rahim dinlendirme

Selamünaleyküm gece gece gezinirken buldum yazını sonuna kadar da merakla okudum açıkçası ben de OPERE PKO yum 1.5 yıldır evliyim 8 aydır hamile kalmaya çalışıyorum hormonlar normal çıkıyor ama sonuç negatif oluyor hep. Çok yolun başındayım aslında ama 30 yaşında olduğum için her geçen zaman beni tedirgin ediyor. Bi doktor da çıkıp şu hapı kullan şu iğneyi al ya da şunu yap demiyor zamana bırak diyor ya ben bilmiyorum sanki zamana bırakmayı kafama göre de burada yazılan ilacı alıp kullanmak istemiyorum (Bi ara düşünüyordum aslında sonra dedim boşver), e ben napıyım şimdi sürekli doktor değiştir aynı cevabı al her ay takvim aç yumurtlama günü bul sonra sonra adet ol kısır döngüye girdi resmen bu durum senin yaşadıkların yanında benim ağzımı açmamam gerekir aslında ama siz sorunu biliyorsunuz ona göre yol alıyorsunuz ben at gözlüğü ile gidiyorum sorun var mı yok mu neden ne hiç bir şey bilmiyoruz artı öğrenemiyoruz bir de hemşireyim ben söylüyorum doktorlara şunu mu yapsak şöyle mi yapsak eşimde olmasa valla tek başıma çocuk yapacam o duruma geldimRabbım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sen umut oldun bana neler neler atlatmışın maddi manevi o yüzden yılmadan sabırla devam yükü ağır olan kurtulur bazen hayırlı geceler

Sabırla okudum umarım hamilesindir rabbim yardımcın olsun

Onca emek onca çaba bir solukta okudum hikayenizi sonuç ne oldu merak ettim rabbim isteyen herkesin yardımcısı olsun hem maddi hem manevi çok zor

Öyle güzel yazmışsınız ki en sonunda hamile olduğumu izlemenizi beklerdim Allah size de nasip etsin gönlünüze göre versin hakkınızda hayırlısı olsun sonucunuzu merakla bekliyorum

Merhaba herkese ben 27 yaşında 1 buçuk yıllık evliyim son 9 aydır hamile kalmaya çalışıyodum ilk 3 ay tiroid problemim vardı onu aştıktan sonra hala niye olmuyo niye olmuyo diye sorgulayıp durduk en son eşim test yapmaya gitti ve meğersem sorun eşimdeymiş... tüm değerleri çok düşüktü sperm sayısı 2.700 milyon ileri hız%0 morfoloji %0 resmen yıkıldık.. sonra birsürü kür yaptık vitamin içti eşim 1 ayda sperm sayısı 10 milyon hız%5 morfoloji %2 çıktı sevindik tabi ama doktorlar kötünün iyisi dediler tüp bebek tek çare dediler.. biz yine de bekleyelim dedik sperm 72 günde bir yenileniyor diye o günler dolsun dedik 72 gün dolduktan sonra eşim tekrar test yaptı (her birinde farklı hastanelerde) bu sefer sayı 85 milyon çıktı biz şok olduk tabii tüp bebek doktoruna gittik ve doktor dedi ki bu yanlış bakılmış... hangi hastanede yaptırdınız dedi isim verdik orda makineyle ölçüyorlar dedi.. biz de dedik ki en iyisi testi yenilemek şimdi 2 gün sonra eşim tekrar daha iyi bir hastanede test vericek ... ama biz tüp bebek yapmaya kesin karar verdik. Testin sonucu ne çıkarsa çıksın öyle karar aldık. Bugün eşim ve ben kan tahlillerimizi yaptık bir de bizden gen taraması için de kan aldılar şuan reglimi bekliyoruz 2. Günü gidip yine kan vericem ... bu arada amh 1.43 çoğu doktor normal dedi ama şuan tüp bebek yaptıracağım doktor düşük dedi moralimi bozdu... bu sürece başlıyor olduğum için hem gergin hem heyecanlıyım inşallah ilk denememde tutar tutmadığı takdirde o yaşayacağım üzüntüyü şimdiden görebiliyorum korkuyorum yani biraz umarım sonu güzel olur hepimiz için

Merhaba canım, biz de tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyoruz. Gen tarama testini doktorunuz mu istedi? Bi de adetin 2. günü hormon değerlerine bakılması için mi kan veriyorsun yoksa başka bi değere mi bakılıyor? Bizden de doktor eşimin testini tekrar istedi onu yaptırırken kan tahlili de yaptıracağız sanırım hepatit b, c vs bakılıyormuş. Genlere de bakılması için onu ben mi talep etsem diyorum bi daha gittiğimde doktoruma soracağım bakalım.

Benim gittiğim hastane tüp bebeğe başlayan herkesten istiyormuş o testi canım.. evet 2. Günü gittiğinizde 2 tane hormona bakılıyor biri e2 biri de progesteron... biz adetimden 1 hafta önce ilk görüşmeye gittik ve orda başlamaya karar verdik. Karar verdiğimiz gibi eşimden de benden de kan aldıkar o dediğiniz hepatit b c ye de bakıldı hormonlara da bakıldı (tiroid ) bir de kromozom analizimize bakıldı... o analizin sonucu hızlı çıkmıyor zaten 25 gün sonra çıkar dediler yani o bu hafta çıkacak

Anladım canım bizden de doktorum ilk etapta hepsini isteyeceğini söyledi sadece gen testini bilmiyordum gerçi şuan tedaviye başlamadık, eşimin değerlerinin durumuna göre başlayacağız bikaç ay sonra gibi görünüyor tedaviye başladığımızda onu da sorarım doktoruma, çok sağolasın canım inşallah tez zamanda Rabbim hayırlı evlatlar nasip eylesin hepimize inşallah

Amin canım inşallah isteyen herkesin bebişi olur inşallah

Slm ,sonuç ne oldu acaba bende yeni başladim tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…