Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanmaya yeni başlayan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ama benim butun sonuclar iyi. klomen ve igne tedavsine devam edebilierdi. ben de 48 kiloyum.

Kızlar ovitrelle sonrası kanama ve lekelenmesi olan oldu mu??

2 gün oldu iğne yapalı hafif kanama var ne olaki acaba ya

Merhaba kızlar 5 gun klomen kullandım adetin 13.günü ovitrlle vuruldum..kasik karin ağrısı falan yaşadım doğal olarak.Bugun iğnenin 10.günü test negatif çıktı..igne etkisi geçmiş demek ki. .iki gündür bel ağrısı yaşıyorum meyve yerken fark ettim parmaklarimda metal kokusu var önceki gebeligmde de vardı.göğüs uclarimi tutunca acıyor biraz ve duygu durumum karışık...insallah bebek vardr hayırlıysa tabi.allah hepimizin yuzunu guldursun kızlar

Merhaba bende bu ay 5 yün klomen kullandım 13. Günümde ovitirelle vuruldum yani bu salı. Doktorum 24 saat ve 36 saat sonra ilişki dedi normalde şeffaf akıntım gelirdi bu ay gelmedi ve agrım 4. Günde hala devam ediyor. Sizin akıntınız geldimi peki çatlama zamanında.

Bizim salı gunu ilişki oldu çarş.oglen seffaf akinti geldi ayni gun 3 saat sonra igne vuruldum.32.saat ilişki oldu....3 4 gun ağrım vardi ama catladi mi diye bakmadı dr..iğnenin 10.gunundeyim agri var sizlama var adim atarken falan ama ilk gunler gibi değil

Evet benimde agrım var sol tarafımda özellikle ama akıntım diğer aylarda hep geliyordu bu ay gelmemesi beni acaba çatlamadımı yumurtalar diye düşündürdü. Doktorumda 22. Gün çağırdı bilmiyorum ozamana kadar zaman nasıl geçicek hep aklımda acaba çatlamadıda kistmi oluştu diye

Ben geçen ay 4.gün gittim solda sadece 1 tane 7 mm gordu ..aşırı küçük. sag taraf yapisikmis...adetim duzenli diye sorun yok zannediyordum. Kanama çok az olur bende rahim duvarim da hep inceymis ışte.o yüzden klomen verdi 21 ve 22 mm oluşmuş sol tarafta.akintiyi fark etmemissindr belki.. Kist olmamıştır inşallah sen içini ferah tut günler geçiyor bi sekilde

İnşallah olmamıştır kist haftaya belli olacak artık. Benim ilk ayım tedavide yumurta tembelliği varmış normaldede geç yumurtluyordum zaten. dr bu ay klomene başlattı o yüzden birde rahim tersliğim var tabi. Umarım bu ay kavuşuruz bizde bebişlerimize. Ne zaman test yapıcaksın bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…