Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanmaya yeni başlayan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet dönün düzensiz olduğu icin yumurtlamanda düzensiz olabilir erken döllenme olabilir bu ay catlatma iğnesi kullanmadıysan idrar testini bi Baska markayla tekrarla eger hala cift cizgiyse git hemen kan ver. Olmaz diye birsey yok Olduran Allah var insallah hamilesindir

Bende bu ay klomen kullandım.8 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.erken döllenme olabilir.yada test yanlış olabilir.1 2 gün sonra tekrar dene canım

Bende bu ay klomen kullandım.8 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.erken döllenme olabilir.yada test yanlış olabilir.1 2 gün sonra tekrar dene canım
ilginiz ichin tewekkurler arkadawlar. peki sizdede goğus ağrilari var mi klomenden sonra? ben sutyen takamiyorum nerdeyse.uchlarini surtuyor aciyor

ilginiz ichin tewekkurler arkadawlar. peki sizdede goğus ağrilari var mi klomenden sonra? ben sutyen takamiyorum nerdeyse.uchlarini surtuyor aciyor
Bende öyle acıma agrı yok kişiden kişiye degişiyor bu belirtiler benim göğüslerde kücük pıtırcıklar kabarcıklar olustu sanki birazda damarlarda yesillesme oldu. Dolgunluk hissi var dediğim herkeste farklı bazılarında hic belirti olmadan hamile kalıyorlar insallah bebiştendir

Bende yok canım göğüslerde bi dwğişiklik.yarın kontrolum var.yumurtalar çatlamışmı diye bakcak.hayırlısı bakalım

Günüm yaklaştıkça kendimimi dinliyorum yoksa belirtiler mi bilmiyorum hayırlısıyla sagliklica fazlada bekletmeden gelir yavrularımız insallah

Kızlar bugün kontrolüm vardı 21.gün yumurta çatlamş.progestron 19 çoktı.iyimi acaba bilen varmı

Kızlarrr bende bu gün catlatma iğnesinden sonraki 12 13 gün idrar testi yaptım ve tek cizgi cıktı bat 7 agustos ama pazar günü catlatma iğnesinin 15 günü. Allahtan Umut kesilmez biliyorum ama bi hüzün cöktü varmi okuduklarını bildikleriniz sonradan pozitife dönen umut kırıntısına ihtiyacım var

D
Daha 5 gün var canım.erken gebelik testleri 6 güne kdr diyo ama ben bugün aldm içinde gecikmeden 6gün önce yazıo.yani adetten 4 gün önce die gösterio.yapmadm bende o yüzden.bekleyelim bakalm bat ı.umut hala var yani :)

Cok umutluydum biraz söndü. Kücükte olsa var. Hakkımızda hayırlısı ne diyeyim

Merhabalar. 3 yil olacak evliyim. Yaklasik 6 aydir bebek düşünüyoruz ama olmadı. Dr a gittim ve klomen başladık. Bugün 3.gün. 11.gün tekrar çağırdı . Var mı benim gibi yeni başlayan?

merhaba Nihl123 bende yeni başladım 31 agustos dan beri kullanıyorum bugun 4.gün son 1 günlük ilacım kaldı cuma günü tekrar gel görüşelim dedi artık ne görüşces bilmiyorum...
inş rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla inş...

Hadi hayırlısı inşallah güzel haberler verirsin. Ben sormayı unutmusum acaba bana da catlatma verir mi merak ediyorum. Heyecanliyim.

canım nedir süreç inş beklediğin sonuca varabilmişsindir hayırlısıyla inş..

Merhaba kızlar bende bu ay klomen kullandım şimdi bat 6 eylül bugün test yaptım negatifti bakalım gecikirse ertesi gününe testi tekrarlicam

Merhaba kızlar bende bu ay klomen kullandım şimdi bat 6 eylül bugün test yaptım negatifti bakalım gecikirse ertesi gününe testi tekrarlicam

klomenden sonra herhangi bi işlem uygulandı mı peki cnm iğne falan oluyormuş klomenden sonra benim muayenem cuma günü ilacım bugun son.. o yüzden merak ediyorum... inş beklediğimiz sonuçlara varırız hepimiz hayırlısıyla inş...

Yok canım sadece klomen ve folik asit kullandım . Inşallah tatlm hayırlısı

hadi kızlar güzel haberler verin.. doktorunuzun yorumlarını da paylaşırsanız sevinirim : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…