14. Ve 15. Gün pikti.. carsamba ve persembe.. üst üste ilişki oldu.bugün 17. Günüm.. bat sanırım 27 eylül gibi.. heray pik oluyor ilişki de.. ama denk gelmiyor.. bu ay ne olur bilmem umut hep var ama heveslenmiyorum..Kaç gün üst üste oldu bata kaç var ?
Şöyle; ben regl günüm yada ertesi gün ölçüyorum dijital ateş ölçer ile dil altından. Benim ateşim 35.8 35.9 gibi çıkıyor.. sonra bu yumurtlamaya kadar böyle bu arada devam ediyor. Ovulasyon ile pik oluyor o gün ve sabahı da aynı derece çıkıyor. Yumurtlsmanın bittiği sabah bi parcacık yükseliyor 36,3 gibi.. her sabah uyanır uyanmaz hareket etmeden kalkmadan ölçüyorum.. baş ucumda kitabım ve ateş ölçerim var :)
Yumurtlamam sanırım persembe -cuma oldu. 15. Günüm.. o gün ve öncesi pik olmuştu. Bugün 17. Günüm ateşim yükselmiştiŞöyle; ben regl günüm yada ertesi gün ölçüyorum dijital ateş ölçer ile dil altından. Benim ateşim 35.8 35.9 gibi çıkıyor.. sonra bu yumurtlamaya kadar böyle bu arada devam ediyor. Ovulasyon ile pik oluyor o gün ve sabahı da aynı derece çıkıyor. Yumurtlsmanın bittiği sabah bi parcacık yükseliyor 36,3 gibi.. her sabah uyanır uyanmaz hareket etmeden kalkmadan ölçüyorum.. baş ucumda kitabım ve ateş ölçerim var :)
Akıntım da çok fazla benim bilmiyorumya aerıkBendede gögüslerde bişey yok sadece kasıklarımda rahatsızlık hissi var agrı gibi ama değişik arada sol kasıgım batıyor yürürken bende 11inde oldum iğnemi sanki günle geçmiyor şuan
İğne ne zaman oldu kaçgün önce? Biraz etkisi sürüyor sanırım.Kızlar bu kasık ağrısı sık tuvalete çıkma isteği gidiyorum ama yok bel ağrısı ve akıntı norml mi iğneden sonra sizde de oldu mu
12 sinde canım 4 gün olduİğne ne zaman oldu kaçgün önce? Biraz etkisi sürüyor sanırım.
İğneden 36 saat sonra çatladığını düşünürsek tam yumurtlama dönemindesin etkisi sürüyor olmalı. Birde havalar serinledi ayakları kollamak lazım hemen üşütüyoruz çok hassas..12 sinde canım 4 gün oldu
Aynen canım sorma valla parkede bile kışlık terliklerle gezmeye başladım bide ben galiba erken yumurtladım büyümüş bile yumurta çatlatalım dedi normalde kullandığım takvimde yumurtlama günüm 13 üydüİğneden 36 saat sonra çatladığını düşünürsek tam yumurtlama dönemindesin etkisi sürüyor olmalı. Birde havalar serinledi ayakları kollamak lazım hemen üşütüyoruz çok hassas..
13 ü persembemiydi? Ay benimde o gündü sanırım.. carsamba persembe çok ağrım oldu.. eğer gebelik olursa günlerimiz aynıAynen canım sorma valla parkede bile kışlık terliklerle gezmeye başladım bide ben galiba erken yumurtladım büyümüş bile yumurta çatlatalım dedi normalde kullandığım takvimde yumurtlama günüm 13 üydü
Aynen canım yok 13 üncü gün yumurtaladık galiba benim 12 si yumurtam olmuş hemen çatlattı o gün evet perşembe13 ü persembemiydi? Ay benimde o gündü sanırım.. carsamba persembe çok ağrım oldu.. eğer gebelik olursa günlerimiz aynı
Hmm benim 13. Gün ovulasyon silikti 14 -15 pik oldu o da carsamba-persembeye denk geliyor.. tabi öyle sanıyorum..Aynen canım yok 13 üncü gün yumurtaladık galiba benim 12 si yumurtam olmuş hemen çatlattı o gün evet perşembe
Şöyle; ben regl günüm yada ertesi gün ölçüyorum dijital ateş ölçer ile dil altından. Benim ateşim 35.8 35.9 gibi çıkıyor.. sonra bu yumurtlamaya kadar böyle bu arada devam ediyor. Ovulasyon ile pik oluyor o gün ve sabahı da aynı derece çıkıyor. Yumurtlsmanın bittiği sabah bi parcacık yükseliyor 36,3 gibi.. her sabah uyanır uyanmaz hareket etmeden kalkmadan ölçüyorum.. baş ucumda kitabım ve ateş ölçerim var :)
Benim 12 sinde çatlatma oldu işte bilmiyorum canım galiba evet :)
Canım merhaba benimde 5. Günüm sabırsızlanıyorum Allahım inşallah tuttumuştur hep dualar ediyorumAlttaki dün gecenin ustteki bugun oglen yaptigim koyulasma var dimi..ovu testi bu.adete 1 2 ya da 3 kaldi.
Inşallah canım.. yarın sabah gebelik testi yapcmCanım merhaba benimde 5. Günüm sabırsızlanıyorum Allahım inşallah tuttumuştur hep dualar ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?