Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanmaya yeni başlayan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benm de ilk son olur insallah..östrojen, progestan coraspin ve folik kullanıyorum bi de.. pazar ya da pazartesi sabah yaparım. .9 haftalık kurtaj olmuştum nisan ayında..o bebek nasıl oldu anlamadık baktim hamileyim.simdi de ugasiyorum.. kismet...kurtajdan sonra vücudun dengesi bozuldu..

Merhaba öncelilkle Allah herkesinin bu yolda yardımcısı olsun.Ben de polikistikover hastasıyım. ben de bu ay klomen e başladım fakat okuduğum kadarıyla bir de çatlatma iğnesi vuruluyor.Doktorum ultrason ile baktıktan sonra ilişki için gün verdi fakat iğne den bahsetmedi.Bir yanlışlık mı var ? Şimdiden teşekkürler

Kafamdan attığım ay hamile kaldım diyenler nasıl yapıyor bu kafaya takmama işini bize de söyleseler
Kesinlikle bende merak ediyorum ama ilgisi yok bence cevremde cok var adetine bir hafta kala test yapmaya başlayan ve hamile oldugunu öğrenen onlarda takıyor. Peki nasıl hamile kalıyorlar

Evet canım klomen bitince kontrole cagırdı beni doktorum baktı kaç tane yumurta var kaç mm olmus ona göre tekrar cagırdı ve 21 mm olunca yumurtalar çatlatma iğnesi vurdu istersen bi görüş doktorunla ne zaman kontrole gelmeliyim tekrar diye

Bana direkt gün ilişki için gün verdi belki de söyledi ben anlamadım kafalar o kadar dolu ki...Teşekkürler ,Pazartesi arayıp öğreneyim.

Bana direkt gün ilişki için gün verdi belki de söyledi ben anlamadım kafalar o kadar dolu ki...Teşekkürler ,Pazartesi arayıp öğreneyim.

Tedavide ilk ayındaysan belki kendiliğinden çatlıyacakmı diye bakıcaktır çünkü banada doktorum istersen iğnesiz takip edelim bu ay dedi ama ben işimi şansa bırakmak istemedim gerçi doğrumu yaptım oda şüpheli şuan.

Evet ilk ayım.adetimin 5.günü almaya başladım. Sonra ultrason da baktı ve şu şu günlerde gün aşırı ilişki istiyorum dedi ... Bakalım içime kurt düştü ben yine de bi arayım , emin olayım çok çok teşekkür ederim cevabınız için.

Rica ederim umarım güzel haberler alırız hepimiz

İnşallah son olur hepimiz için güzel haberlerini bekliyorum ozaman. Benim daha test günüme baya var

İnşallah son olur hepimiz için güzel haberlerini bekliyorum ozaman. Benim daha test günüme baya var
Inşallah ya..biz 10 aylık evliyiz bu zamnlar yeni yeni denemeye baslayacktik.ama 4.ayda sürpriz yumurtamiz bebek olunca sevndik tabi..sonra kaybettik onu..o zamandan beri istiyoruz..belki ikiz olur diyoruz ☺

Inşallah ya..biz 10 aylık evliyiz bu zamnlar yeni yeni denemeye baslayacktik.ama 4.ayda sürpriz yumurtamiz bebek olunca sevndik tabi..sonra kaybettik onu..o zamandan beri istiyoruz..belki ikiz olur diyoruz ☺

İnşallah Allah gönlümüze göre versin. Bizde 3 senelik evliyiz ilk 2 sene kendimiz istemedik sandık ki hemen olucak şimdi 10 aydır olmuyor hakkımızda hayırlısı artık.

Elen123 S SEZENCE_84 seher01seher kızlar hakkımızda hayırlısı olsun.. benimde klomeni 2. Kullanışım iğne olmadım. Öyle çok akıntılı da geçmedi sanki bu dönem. gün aşırı ilişki oluyor belki de o sebepten fark edemiyoruz.. bugün 17. Gün ateşim yükselmiş sabah . 14. Gün pik olmuştu 15. Gün de hatta.. iki gündürde çok kasık ağrım oldu.. 27 eylül gibi regl günüm.. kısmet..

Amin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Aynen sık ilişkiden dolayı farketmemiş olabilirim bende. Günlerimiz aynı benimde 17. Günüm 27 eylül regl günüm haberdar et bizide mutlaka.

C cicecik Bu ates ölçme işini bi ben anlamıyorum sanırım nasıl yapılıyor acaba. Birde 2 gündür benimde kasıklarımda agrı var dahada cok var reglime iğnenin etkisi olabilir mi acaba.

Benimde 27 eylül regl günüm ve 12 sinde çatlatma oldu öncesinde de klomen kullanmıştım inşallah güzel sonuçlar alırız

İmşallah 12 gün varken göğüs şişliği felan hisseden oluyomuş ben de hiç bişi yok

Bendede gögüslerde bişey yok sadece kasıklarımda rahatsızlık hissi var agrı gibi ama değişik arada sol kasıgım batıyor yürürken bende 11inde oldum iğnemi sanki günle geçmiyor şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…