• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullanipta hamile kalan varmi

Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza 3 yıldır evliyim hiç korunmadigimiz halde bebegimiz olmadi bir defa aşılama yaptırdım 1 sene önce tutmadı şimdi ise tekrar adetinin ikinci günü gittim doktora klomen verdi gunde 4 tane ictim 5 gün sonra udrasyona girdim 2 yumurta ligin büyümüş bana atlatma iğnesi vermedi doktor hiç bir hastasına vermediğini söyledi 2 hafta sonra kan testi yaptir dedi su an 1 hafta oldu yaptirali kaldıklarında ağrı şişlik sık idrara çıkmak gibi sikayetlerim var acaba herkeste oluyor mu merak ediyorum inşallah sözlerinde rabbim emeklerini boşuna çeviremez isteyen herkese nasip eder

Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza 3 yıldır evliyim hiç korunmadigimiz halde bebegimiz olmadi bir defa aşılama yaptırdım 1 sene önce tutmadı şimdi ise tekrar adetinin ikinci günü gittim doktora klomen verdi gunde 4 tane ictim 5 gün sonra udrasyona girdim 2 yumurta ligin büyümüş bana atlatma iğnesi vermedi doktor hiç bir hastasına vermediğini söyledi 2 hafta sonra kan testi yaptir dedi su an 1 hafta oldu yaptirali kaldıklarında ağrı şişlik sık idrara çıkmak gibi sikayetlerim var acaba herkeste oluyor mu merak ediyorum inşallah sözlerinde rabbim emeklerini boşuna çeviremez isteyen herkese nasip eder
evet cnm aynı şey bende de oldu kasiklarim o kadar gergindi ki sanki içerden çekiliyor gibi. benim adete 1 hafta kala cok az lekenemem de oldu. malesef hamile kalamadim ama doktor döllenme olmus2 muhtemelen tutunmaya çalışmış ama tutunamamiş dedi :( insallah senin bebişin sıkı sıkı tutunur.
bir de yeni öğrendim D vitamini eksikliği bebeğin tutunmasini engelliyormuş dün D vitaminime baktirdim gerçekten çok düşük çıktı. bence çocuk için uğraşan herkes D vitaminine bi baktirsin bizim doktorların çoğu bunu önemsemiyor ama Tüp bebek merkezlerinin bazıları önce D vitaminine bakıyormuş

Ben de klomen kullandım 5 gün, çatlatma iğnemin 12. Günü idrar testi sonucunu ekliyorum, pozitif mi bilmiyorum, yarın yine yapacağım, dua edin kızlar.

Eklentiler

• P_20160110_151527.jpg
    P_20160110_151527.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 123
pozitif gibi insallah yarina daha da koyulaşır :KK66:
Sabaha karşı uyanınca dayanamadım yaptım, çok bariz olmasa da bir tık daha net gibi geldi ama hala emin değilim ben,bir de idrarımın rengi çok koyulaştı, sabah 4:30 da yapmıştım, fotoyu 8 de çektim, biraz idrar rengi baskılamış:KK43:

Eklentiler

• P_20160111_085646.jpg
    P_20160111_085646.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
Back