• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullanipta hamile kalan varmi

Test yapabilitsin igneden 14 gun sonra cikiyo diyorlar ben yapmistim cikmadi idrarda ertesi gunde adet oldum ama herkeste ayni olmuyo hamileliktende olabilir bu ay da igne vurundum bugun 7. Gun suan bile kasiklarda agri var
Canm bn igne olmdm ama ayn 14u gttimde catlams dedi

Hamile ilabilirsin o zaman cunku bu agrilar ignenin etkisinden oluyormus test yap bence
Seyy agrilar gece yatnca bide ara ara oluo normalde agrim olmaz ama ilacdanmi acaba hormon falan ya olcam die bekliom ama ins. Olmam. Igne yapmadi bende nezaman yapsam ki negatf cikicak die uzuluom gunume de az kaldi 3gun var gunum gecerse mi yapsam ayy insan hem umutlu hem umutsz oluo ck kotu bi drum :(

Seyy agrilar gece yatnca bide ara ara oluo normalde agrim olmaz ama ilacdanmi acaba hormon falan ya olcam die bekliom ama ins. Olmam. Igne yapmadi bende nezaman yapsam ki negatf cikicak die uzuluom gunume de az kaldi 3gun var gunum gecerse mi yapsam ayy insan hem umutlu hem umutsz oluo ck kotu bi drum :KK43:
Klomen boyle agrilar yapmiyo yumurta catlarken oluyo dene test yap İstersen bendede ayni yatarken ani harekette saplaniyo agri bakalim bu ay insallah iyi haberleri aliriz
Seyy agrilar gece yatnca bide ara ara oluo normalde agrim olmaz ama ilacdanmi acaba hormon falan ya olcam die bekliom ama ins. Olmam. Igne yapmadi bende nezaman yapsam ki negatf cikicak die uzuluom gunume de az kaldi 3gun var gunum gecerse mi yapsam ayy insan hem umutlu hem umutsz oluo ck kotu bi drum :KK43:

Klomene bende başliyom bu ay kızlar kist yapar mı göreceğiz aynı anda soğan suyu içmeyi düşünüuorum

İnşallah cnm yoksa onu eritmek bnm çok zamanımı alıyor. Peki çok fazla yoğun adet öncesi sendromu yaptı mı sende
valla demiştim ya benim cumartesi günü feci karnım belim ağrıdı karnım şişti azcik da kan geldi eyvah dedim kesin adet oluyorum ayni adet oluyor gibiydim sabahina gecti. şu an hiç bi belirtim yok sadece goguslerimin uçları acıyor ki bu ilk defa yaşadığım bir şey.

valla demiştim ya benim cumartesi günü feci karnım belim ağrıdı karnım şişti azcik da kan geldi eyvah dedim kesin adet oluyorum ayni adet oluyor gibiydim sabahina gecti. şu an hiç bi belirtim yok sadece goguslerimin uçları acıyor ki bu ilk defa yaşadığım bir şey.
Ay inşallah gebesindir cnm... İlaç içtikten sonra kaçıncı günün bu

Beklemek çok zor bir süreç tahmin edebiliyorum, insan hayal kurup olmayınca daha da üzülür ama bence hamilesiniz, dualarımdasınız...

Klomene bende başliyom bu ay kızlar kist yapar mı göreceğiz aynı anda soğan suyu içmeyi düşünüuorum[/QUOTE
Soğan suyu işe yarıyor kızlar ama rahimi incelttiği için hamile kalmayı da zorlaştırdığını okumuştum bir yerde, araştırın isterseniz, hormonla hamile kalmaya çalışırken bir de soğan suyu ters etki yapmasın.

Aslında bu da bnm aklımdaydı o yüzden kistten sonra hiç içmedim cnm . Gene başlamadım havuç suyu içiyom oluşan yumurtaları catlatır belkim diye

Aslında bu da bnm aklımdaydı o yüzden kistten sonra hiç içmedim cnm . Gene başlamadım havuç suyu içiyom oluşan yumurtaları catlatır belkim diye
bence de doğru tercih:) folik asit de önerir zaten doktorun, onun da katkısı olur yumurtalarının gelişimine, çatlamasına ve gebeliğe...

Back