• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullanipta hamile kalan varmi

kadriye007

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
301
81
98
8 aydir bebek icin dr a gidiyorum birsey yok diyorlar ama gebelik olusmuyor bu hafta dr gittim yumurtanin olusmadigini soyledi ve klomen verdi adetin 5. Gunu kullanmaya baslayip12.gunu kontrole gigecegim ne olacak bakalim klomen kullanipta ilk ayda hamile kalan varmi

Klomen kullanmadan önceki bütün testlerinizi yaptırdınızmı? Mesela bazılarının tüpleri kapalı oluyormuş tüpler kapalı olunca aldığınız ilaç faydalı olmuyormuş bildiğim kadarı ile bende geçen ay kullandım ama sonuç sıfır malesef.İnşallah sizde işe yarar.

Horman yapildi esimin testleri yapildi hsg cektirmedim yumurtam gelismiyo zayif deneyecegim bu ay

Cnn ben kaldım hemde ilk seferde günde bir defa kullanarak ama benimde doktor yumurtanın gelismedgini soyledive yumurta takibini bıraktı benim yumurtam geç gelisiomus o yüzden farkedilmemis şimdi dört yaşında bi oğlum var ve bu ay tekrar. Tedaviye başladım yine yumurtanın gelismedigini söyledi klomenle bende bu sefer doktoru mu değiştirdim adtimin 18.Günü gittiğimde bir yumurtam çatlamış. Diğeri 19mm di catlatma iğnesi yaptı 28ekimde 29ve 30unda ilişkiye girdik bekliyorum ama allahtan ümit kesilmez

8 aydir bebek icin dr a gidiyorum birsey yok diyorlar ama gebelik olusmuyor bu hafta dr gittim yumurtanin olusmadigini soyledi ve klomen verdi adetin 5. Gunu kullanmaya baslayip12.gunu kontrole gigecegim ne olacak bakalim klomen kullanipta ilk ayda hamile kalan varmi
ben kalmıştım cnm

Bana bu ay adet olursan gel yumurta tedavisine başlicaz dedi doktor ama bnm zar zor erittiğin çikolata kistim vardı. Şimdi bu ilacı kullanırsam ya gene kist olursa diye bu tedaviyi istemiyorum açıkcası ?!

Canim ben de klomen kullandigimin ilk ayinda hamile kaldim

Bana bu ay adet olursan gel yumurta tedavisine başlicaz dedi doktor ama bnm zar zor erittiğin çikolata kistim vardı. Şimdi bu ilacı kullanırsam ya gene kist olursa diye bu tedaviyi istemiyorum açıkcası ?!
Canm merak ettim nasil erittin cikolata kistini cvp verirsen cok sevinirim

Bayanlar ben klomeni kullandım adetimin 9. günü birinci yumurtam 12. günü 2. yumurtam çatladı. Su an adetin 20. günü.Dün hafif hafif bel ve kasık ağrım oldu ve cok az kan geldi. kesin adet oluyorum dedim ama ilk çatlayan yumurtami baz alsam bile 12. gün oluyor. üstelik kanamanin devami gelmedi. Klomen böyle yan etki yapar mi? ya da yerleşme kanaması olabilir mi ? yaşayan var mi? kafam allak bullak.

Bayanlar ben klomeni kullandım adetimin 9. günü birinci yumurtam 12. günü 2. yumurtam çatladı. Su an adetin 20. günü.Dün hafif hafif bel ve kasık ağrım oldu ve cok az kan geldi. kesin adet oluyorum dedim ama ilk çatlayan yumurtami baz alsam bile 12. gün oluyor. üstelik kanamanin devami gelmedi. Klomen böyle yan etki yapar mi? ya da yerleşme kanaması olabilir mi ? yaşayan var mi? kafam allak bullak.
Olmuyo canim ben 2 aydir klomen ve catlatmaignesi oldum kanamam olmadi sadece adetim erken geldi belki yerlesme kanamasidir

Olmuyo canim ben 2 aydir klomen ve catlatmaignesi oldum kanamam olmadi sadece adetim erken geldi belki yerlesme kanamasidir
Seyy meraba nekadr surede adet oldnz bnde bu ay ilk kullandim ve suan 4gunim var asiri gogs agrisi cekiom normaldde olurdu fakat dun aksmdr kasik bel agrisi cekiom ama yataga yatinca oluo bnde merak ediorm acikcasii

Canm bnce o yerlesme kanamasi dger topikdendr tanisiooz yaa ben senden cook umutluyum bat. Ne zmana ??
canım bat ya bu salı ya da cuma iki yumurtam 3 gün arayla çatladığı için bilemiyorum. cumaya kadar beklicem cuma tahlil yaptircam insallah. sedanurcum güzel haberler veririz insallah ;)

Canm bnce o yerlesme kanamasi dger topikdendr tanisiooz yaa ben senden cook umutluyum bat. Ne zmana ??
canım bat ya bu salı ya da cuma iki yumurtam 3 gün arayla çatladığı için bilemiyorum. cumaya kadar beklicem cuma tahlil yaptircam insallah. sedanurcum güzel haberler veririz insallah ;)

canım bat ya bu salı ya da cuma iki yumurtam 3 gün arayla çatladığı için bilemiyorum. cumaya kadar beklicem cuma tahlil yaptircam insallah. sedanurcum güzel haberler veririz insallah :KK66:
Canm benm İnşallah her şey gönlünce olur canım bende ağrılarım olduğu için biraz umudu kestim sanki Normalde Adet olacağım zaman ararım olmaz fakat yattığım zaman karnım ve belim Kasıklarım çok kötü ağrıyorAyrıca gösterimde çok hassas başka bir şeyim yok Allah'a şükür İnşallah hayırlısı olur herkes için Umarım seninle güzel haberlerin gelir:KK46::KK46::KK46:

Seyy meraba nekadr surede adet oldnz bnde bu ay ilk kullandim ve suan 4gunim var asiri gogs agrisi cekiom normaldde olurdu fakat dun aksmdr kasik bel agrisi cekiom ama yataga yatinca oluo bnde merak ediorm acikcasii
Bendede ayni seyler olmustu igneden 14 gun sonra adet oldum belim kasiklarim agriyodu gogus agrisi vardi ic camasiri bile takamiyodum 1 hafta sonrada adet oldum

Seyy meraba nekadr surede adet oldnz bnde bu ay ilk kullanam ve suan 4gunim var asiri gogs agrisi cekiom normaldde olurdu fakat dun aksmdr kasik bel agrisi cekiom ama yataga yatinca oluo bnde merak ediorm acikcasii
Test yapabilitsin igneden 14 gun sonra cikiyo diyorlar ben yapmistim cikmadi idrarda ertesi gunde adet oldum ama herkeste ayni olmuyo hamileliktende olabilir bu ay da igne vurundum bugun 7. Gun suan bile kasiklarda agri var

Back