- 11 Eylül 2013
- 48
- 6
- 34
-
- Konu Sahibi Haziran1985
Anladım canm benmde adetm hiç gelmyodu kızken de öyleydi hep doktor gezdm gitmediğim kalmadı düzelmedi[/QUOTE
rabbim yardımcımız olsun
İnşallah canm bakalm belli değil daha :)Canım benim bilgim yok ama inşAllah hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz :)
İnşallah canm benm hiç ümidini kaybetme üzülme herşeyde vardır bir hayır bekliyorm güzel haberlerini :)Bende başka bir doktordan randevu aldım kime sorduysam doktor neye göre tüp bebek dedi diyorlar inşAllah bu doktor iyi gelir
Amin canm inşallah rabbim herşeyi gönlümüze göre versin inş herkesinBen aslında ümidimi kaybetmiştim tamam dedim benim çocuğum olmiycak normal yollarla çok üzüldüm ama birda moral buldum birde oldurmazları olduracak olanın Allah olduğuna tam anlamıyla inandım Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın anne olmayı isteyen herkese nasip etsin inşAllah.
Canım merhaba öncelikle biraz rahat ol kendini bunaltma oyle kuzucum ben bu site sayesinde bircok arkadaslar edindim Allah hepsinden razi olsun içime hep su serptiler.canim ben 7kez klomen kullandim ama bir sonuc alamadim ben alamadim diye sizinde böyle olacaginiz anlamina gelmez bunu hic unutma canım. Klomene adetin ikinci gunu başlanır ama ilaçları sakin atlama dr.dedigi saatlerde mutlaka ic.doktor daha sonra yumurtalarin gelisimi icin seni cagiracak bu iki kexde olabilir iste bu yumurta takibi.istenilen boyuta gelince catlatma iğnesi olacan ve doktor esinle beraber olacagin gunleri soyleyecek iste bunları belirleyen senin yumurtalarin olacak.ilaclarla adet oluyordun degilmi iste adetinin ikinci günü çağırıyorki ilac vrrip seni takip edecek.senin yolunu cizecek ilk adımı atmis oluyor doktorun. Doktora guvenmek ona soru sormak yani onun yanında kendini rahat hissetmelisin canım. Sor yumurta boyutunu aklina takilan herşeyi. Bana gelince ben 3.asilamami yaptirdim ve gun sayıyorum buda olmazsa tupe gecicez.bak ben bu halfeyken umudumu inancimi hiç yitirmedim ustelik yaşım 36 iken.senin yasin kucuk bak kardeşim öncelikle rahat ol herseyi kafana takma.seni takip edecem gelismelerden haberdar et beni.sevgiyle kal.
Canım klomen tedavisi korkulacak bişey değil.Doktor seni adetin 2.yada 3.günü çağırıyor önce ultrasonla muayene ediyor klomeni ben adetin 5.günü başlıyordum ve günde iki taneyle.5 gün boyunca içiyorsun ve doktor senin yumurtalarının gelişimine bakmak için 1 yada iki kez muayeneye çağırıyor ve şte alttan edilen muayenede daha iyi görüyor boyutlarını.istenilen boyuta gelincede çatlatma iğneni oluyorsun gülüm.hepsi sırayla doktorun bunu tek tek analatacak sana.Çatlatma iğnesi verirse tabi onu doktor bilir.Sonra eşinle ilişki günleri önerecek gülüm o tarihleri atlamamaya çalışın.birde hemen ayağa kalkma yarım saat 1 saat yat gülüm bu önemli.Bana tüp bebek diyen doktora gitmemeye kararverdim birkaç kişiye de sordum senin gibi cevap verdiler Adını baya iyi duyduğum bir doktordan randevu aldım inşallah bu doktor bana da iyi gelir klomen tedavisi nasıl oluyor dr yumurta takibi için alttan mı muayene ediyor ben biraz korkuyorum da anlatabilir misin acaba?
Canım FSH değerin kaç seninBirde kafama takılan doktor yaşın 40 45 olsa erken menepoz derim dedi yumurta rezervim azalmş acaba bunun için mi tüp bebek dedi ?
Canım FSH değerin kaç senin