- 15 Nisan 2014
- 530
- 927
-
- Konu Sahibi Haziran1985
Canım merhaba öncelikle biraz rahat ol kendini bunaltma oyle kuzucum ben bu site sayesinde bircok arkadaslar edindim Allah hepsinden razi olsun içime hep su serptiler.canim ben 7kez klomen kullandim ama bir sonuc alamadim ben alamadim diye sizinde böyle olacaginiz anlamina gelmez bunu hic unutma canım. Klomene adetin ikinci gunu başlanır ama ilaçları sakin atlama dr.dedigi saatlerde mutlaka ic.doktor daha sonra yumurtalarin gelisimi icin seni cagiracak bu iki kexde olabilir iste bu yumurta takibi.istenilen boyuta gelince catlatma iğnesi olacan ve doktor esinle beraber olacagin gunleri soyleyecek iste bunları belirleyen senin yumurtalarin olacak.ilaclarla adet oluyordun degilmi iste adetinin ikinci günü çağırıyorki ilac vrrip seni takip edecek.senin yolunu cizecek ilk adımı atmis oluyor doktorun. Doktora guvenmek ona soru sormak yani onun yanında kendini rahat hissetmelisin canım. Sor yumurta boyutunu aklina takilan herşeyi. Bana gelince ben 3.asilamami yaptirdim ve gun sayıyorum buda olmazsa tupe gecicez.bak ben bu halfeyken umudumu inancimi hiç yitirmedim ustelik yaşım 36 iken.senin yasin kucuk bak kardeşim öncelikle rahat ol herseyi kafana takma.seni takip edecem gelismelerden haberdar et beni.sevgiyle kal.Canmm ben hiç kullanmadm bu zamana kadar hep adetimi doğum kontrol hapıyla getirdm doktorlar ilgilenmedi 1 buck senelik evliyim bebek istiyoruz artk ve 1 senedir tedavi görüyorum glifor verdiler ölene kdr kullan dediler eğimim var benm şeker hastası değilm ki ben işte duphaston verdi doktorum şmdi adetim gelsn die 2. Gunu çağrdı beni klomen vercekmiş hiç kullanmadm bilmiyorm nasl olduğunu bana anlatabilirmisinx kalınıyo mu hamile
Sagol canm beni rahatlattığın için allah razı olsun rabbim en kısa zamanda sanada bebiş nasip etsin ya ben duphastonu adetin 16 günü kullan dedi ama ben 18 inde gitmiştm doktora yanlş bilgi verdm ona da 18 inde başladm duphaston ilacna inşallah zarar olmaz die düşünüyorum bakalm 6 gün sonra ilacm biticek gelsn adetim heyecanlanyorm aslnda takmyorum ben kafama canm her zaman içim rahat inşallah olucak rabbim her isteyene nasip etsin ben bilgilendiricem canm zaten gelişmeleri yazarmCanım merhaba öncelikle biraz rahat ol kendini bunaltma oyle kuzucum ben bu site sayesinde bircok arkadaslar edindim Allah hepsinden razi olsun içime hep su serptiler.canim ben 7kez klomen kullandim ama bir sonuc alamadim ben alamadim diye sizinde böyle olacaginiz anlamina gelmez bunu hic unutma canım. Klomene adetin ikinci gunu başlanır ama ilaçları sakin atlama dr.dedigi saatlerde mutlaka ic.doktor daha sonra yumurtalarin gelisimi icin seni cagiracak bu iki kexde olabilir iste bu yumurta takibi.istenilen boyuta gelince catlatma iğnesi olacan ve doktor esinle beraber olacagin gunleri soyleyecek iste bunları belirleyen senin yumurtalarin olacak.ilaclarla adet oluyordun degilmi iste adetinin ikinci günü çağırıyorki ilac vrrip seni takip edecek.senin yolunu cizecek ilk adımı atmis oluyor doktorun. Doktora guvenmek ona soru sormak yani onun yanında kendini rahat hissetmelisin canım. Sor yumurta boyutunu aklina takilan herşeyi. Bana gelince ben 3.asilamami yaptirdim ve gun sayıyorum buda olmazsa tupe gecicez.bak ben bu halfeyken umudumu inancimi hiç yitirmedim ustelik yaşım 36 iken.senin yasin kucuk bak kardeşim öncelikle rahat ol herseyi kafana takma.seni takip edecem gelismelerden haberdar et beni.sevgiyle kal.
Sagol canm teşekkür ederim hepimize inşallahhhOzgemm92 Allah acil şifalar versin sana da canm
Semcan abla bide bili sorucam herkes adetin 5.günü başlıyo klomene ne kadar sürüyo bu ilac ne kadar süre sonra çağrıyo doktor abla biliyor musunCanım merhaba öncelikle biraz rahat ol kendini bunaltma oyle kuzucum ben bu site sayesinde bircok arkadaslar edindim Allah hepsinden razi olsun içime hep su serptiler.canim ben 7kez klomen kullandim ama bir sonuc alamadim ben alamadim diye sizinde böyle olacaginiz anlamina gelmez bunu hic unutma canım. Klomene adetin ikinci gunu başlanır ama ilaçları sakin atlama dr.dedigi saatlerde mutlaka ic.doktor daha sonra yumurtalarin gelisimi icin seni cagiracak bu iki kexde olabilir iste bu yumurta takibi.istenilen boyuta gelince catlatma iğnesi olacan ve doktor esinle beraber olacagin gunleri soyleyecek iste bunları belirleyen senin yumurtalarin olacak.ilaclarla adet oluyordun degilmi iste adetinin ikinci günü çağırıyorki ilac vrrip seni takip edecek.senin yolunu cizecek ilk adımı atmis oluyor doktorun. Doktora guvenmek ona soru sormak yani onun yanında kendini rahat hissetmelisin canım. Sor yumurta boyutunu aklina takilan herşeyi. Bana gelince ben 3.asilamami yaptirdim ve gun sayıyorum buda olmazsa tupe gecicez.bak ben bu halfeyken umudumu inancimi hiç yitirmedim ustelik yaşım 36 iken.senin yasin kucuk bak kardeşim öncelikle rahat ol herseyi kafana takma.seni takip edecem gelismelerden haberdar et beni.sevgiyle kal.
Aslinda benm adetlerim çok düzenliydi çocuk düşünmeye başlayınca soğan suyu içtim o aydan itibaren düzensizleşti 6 aydır düzensiz adet oluyorum ama bazen 26 bazen 40 günü 42 günü buluyor 1.5 senelik evliyim bu ay doktora gittim artık bi tedavi gerekse başlamak istiyorum diye rahimde kanallarda bi sorun yok dedi. Hemen olması için seni tüp bebeğe yönlendiricem dedi yok eğer ne zaman olursa o zaman olsun diyorsan adet düzenleyici veririm 6 ay sonunda hamile kalan hastam da var 1 sene sonra hamile kalan da var dedi bende o kadar beklemek istemiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum 3 gün kendime gelemedim tüp bebek deyince"esme121, post: 37412990, member: 616201"]Canım ben anlamadım adetlerin düzensiz mi? yaşın 21 neden hemen tüp bebeğe yönlendiricem dedi anlamadım . Hormon sonuçlarını yazar msn cnm ona göre yorum yapayım.
Abla benm yazdığımı okudun mu canmmMatmazel bu yazi yani bundan önceki sana yazdim telden zor oluyor bi oku oldumu canım sanada yazmıştım öpüyorum hepinizi sevgiler
Ozgem okudum canim yazını. Klomen i ginfe iki kez dediyse bu 5 günlük demektir sonrada kont.cagiriyor canimpost: 37418007 .!.:Abla benm yazdığımı okudun mu canmm
Tamam ablacm allah razı olsun teşekkür ederimOzgem okudum canim yazını. Klomen i ginfe iki kez dediyse bu 5 günlük demektir sonrada kont.cagiriyor canim
Aslinda benm adetlerim çok düzenliydi çocuk düşünmeye başlayınca soğan suyu içtim o aydan itibaren düzensizleşti 6 aydır düzensiz adet oluyorum ama bazen 26 bazen 40 günü 42 günü buluyor 1.5 senelik evliyim bu ay doktora gittim artık bi tedavi gerekse başlamak istiyorum diye rahimde kanallarda bi sorun yok dedi. Hemen olması için seni tüp bebeğe yönlendiricem dedi yok eğer ne zaman olursa o zaman olsun diyorsan adet düzenleyici veririm 6 ay sonunda hamile kalan hastam da var 1 sene sonra hamile kalan da var dedi bende o kadar beklemek istemiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum 3 gün kendime gelemedim tüp bebek deyince
Dikkate alicam söylediklerini desteğin için teşekkür ederim ablacm farklı bir doktora gidicem araştırıyorum inşAllah güzel bir sonuç olursa yazarmMatmazel evet canım doktorumu degistirmeliyim diyorsan kendine evrt canım değiştir bencede.benim bu ucuncu doktorum ve bir bucuk senedir ona gidiyorum doktorun yaklaşımı cok onemli canım bi düşün istersen cunku senden önemlisi yok bunu unutma
Geçmiş olsun arkadaşım amin inşAllah hayırlı bebişlerimiz olsuncnm benm ben de 16 aylık evliyim seni çok iyi anlıyorum Rabbim inşAllah yardımcımız olur. bizede direk tüp bebek denildi ve şok geçirdik resmen