klomen kullanıp gebe kalan varmi

semcan abla birde benim anlamadğm eşimden örnek filan istemediler kanallar kapalı normal yolla çocuğun olmaz demediler olurda ne zaman olur bilmem dedi ve tüp bebek dedi yani ben tüp bebeği duyunca çook üzüldüm:KK42: demek çok ciddi bi problemim yokmuş boşuna mı üzüldüm :KK35:

semcan abla birde benim anlamadğm eşimden örnek filan istemediler kanallar kapalı normal yolla çocuğun olmaz demediler olurda ne zaman olur bilmem dedi ve tüp bebek dedi yani ben tüp bebeği duyunca çook üzüldüm:KK42: demek çok ciddi bi problemim yokmuş boşuna mı üzüldüm :KK35:
Canım böyle bir tedaviye başlanırken önce eşten sperm örneği alınırki eşi devre dışı bırakmak için.çünkü erkek sadece sperm örneği veriyor.Bayanda ise gebelik oluşmuyorsa rahim filmi istenir.tüpler açıksa dişardan klomen desteğiyle yumurtalar büyütülür ve devamı gelir canım.Senin durumundan ben inan ablacım bişey anlamadım bütün bunlardan geçtinmi sen.Sorun neki hemen tüpe geçti özel hastane doktorumu bu.işi ticaretemi döktüler yoksa anlamış değilim.Ben dört senelik evliyim ve 2.5 senedir uğraşıyorum görünürde hiç bir sorunumuz yok eşimin değerleri benim yumurtalarım tüpler açık yani sebepsiz olana giriyorum ben.

[QUO
MatmazeL-G, post: 37431438, member: 632346"]Hayır bu asamalarn hiçbirinde geçmedim bende eşimde özel hastaneye gidiyorum :KK43:[/QUOTE]
Ahhh canim bu doktorlar niye boyleki herseyi yapilmasi gerekenleri neden anlatmaxlarki hastalarina ben birini bu yuzden birakmistim.

Hiç bi zaman umudunu yitirme arkadaşm ben hiç bi zaman umudumu yitirmyorm içimde heyecan var olcakmiş gibi geliyor :)

Ne zamandır tedavi görüyorsun,ne kadardır deniyorsunuz
Canm ben 1 senedir tedavi görüyorum ilk endokrinolojiye gittm kilom vardı 86 kilodm ama göstermiyodum glifor verdi 15 kilo verdm 1 senede bide acılar yaşadm o yuzden de verdm canm şekere eğimim varmş insülin direncim yüksekti ondan verdi ölene kdr kullan dedi bana bende kullanyorm o zamandan beri adet görmüyorm ben hiç ilaçla görüyorm sadece düzelir dedi doktor düzelmedi bende cock tedavisne geçtm bida adet düzelmedi kendiliğnden gelmiyo hiç bende cock istyorm 1 buçk senedr evliym cock istyorz artk işte duphaston verdi doktorm 2 kere kullandm snra gittğimde yine duphaston verdi adetin ikinci günü gel dedi şimdi onu bekliyorm eşimde sorun yok benmde tüplerim ack hiç bi sorunm yok sadece adetim gelmiyo skıntm o ve bi arada troit bezlerme baktrdm onada ilaç verdler yavaş calşyomuş öyle

Ozgem çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin ümitsizliğe kapılmaman çok güzel :)

Canm ben 1 senedir tedavi görüyorum ilk endokrinolojiye gittm kilom vardı 86 kilodm ama göstermiyodum glifor verdi 15 kilo verdm 1 senede bide acılar yaşadm o yuzden de verdm canm şekere eğimim varmş insülin direncim yüksekti ondan verdi ölene kdr kullan dedi bana bende kullanyorm o zamandan beri adet görmüyorm ben hiç ilaçla görüyorm sadece düzelir dedi doktor düzelmedi bende cock tedavisne geçtm bida adet düzelmedi kendiliğnden gelmiyo hiç bende cock istyorm 1 buçk senedr evliym cock istyorz artk işte duphaston verdi doktorm 2 kere kullandm snra gittğimde yine duphaston verdi adetin ikinci günü gel dedi şimdi onu bekliyorm eşimde sorun yok benmde tüplerim ack hiç bi sorunm yok sadece adetim gelmiyo skıntm o ve bi arada troit bezlerme baktrdm onada ilaç verdler yavaş calşyomuş öyle
Off bende çok çektim evlendiğimden beridir,hep hastane hep doktorlar,birazda bitkisele yönelsen,geçen ay benim gittğim doktor bile,bazen bitkilerden inanılmaz sonuçlar elde edebiliyoruz demişti,mesela bende de adet düzensizliği var bende hayıt tohumu içtim bi dönem,şimdi de civanperçemi içiyorum,faydası da olmuyor değil hani

Off bende çok çektim evlendiğimden beridir,hep hastane hep doktorlar,birazda bitkisele yönelsen,geçen ay benim gittğim doktor bile,bazen bitkilerden inanılmaz sonuçlar elde edebiliyoruz demişti,mesela bende de adet düzensizliği var bende hayıt tohumu içtim bi dönem,şimdi de civanperçemi içiyorum,faydası da olmuyor değil hani
Soğan kürü denedm canm hiç bi faydasnı görmedm

Öyle canm görmedim hiç senin peki rahatsızlığın ne
Bende 1 yıldır korunmuyordum ama bende adet düzensizliği vardı,doktora gittim hormonlara fln bakıldı herşey iyi dedi,ilişki önerdi,dün de kontrole çağırdı,yumurta takibi için,ama yumurtalıkların çok yavaş çalışıyor,klomen başlayalım dedi,çook sabırsızım ve benim adet düzensiz,en son eylül 29 da olmuştum,çok gecikmesin de şu ilaca başlayım diye şimdi de civanperçemi içiyorum,söktürü bi özelliği var

X