klomen kullanıp gebe kalan varmi

Anladım canm benmde adetm hiç gelmyodu kızken de öyleydi hep doktor gezdm gitmediğim kalmadı düzelmedi

Arkadaşlar ben adetim gelmesi için duphaston kullandım o ilacı galiba bebeğin tutunabilmesi için veriliyomuş tutunmazsada adeti getiriyomuş diye duydm iki gündür göğüs sancımdan duramadm şimdi geçti adetimi beklyorm gelmedi daha acaba hamile kalmış olabilir miyim bu konu hakknda bilgisi olan arkadaşm varmı nolur yardm edin :KK17:

Ben aslında ümidimi kaybetmiştim tamam dedim benim çocuğum olmiycak normal yollarla çok üzüldüm ama birda moral buldum birde oldurmazları olduracak olanın Allah olduğuna tam anlamıyla inandım Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın anne olmayı isteyen herkese nasip etsin inşAllah. :anneadayı:

Ben aslında ümidimi kaybetmiştim tamam dedim benim çocuğum olmiycak normal yollarla çok üzüldüm ama birda moral buldum birde oldurmazları olduracak olanın Allah olduğuna tam anlamıyla inandım Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın anne olmayı isteyen herkese nasip etsin inşAllah. :anneadayı:
Amin canm inşallah rabbim herşeyi gönlümüze göre versin inş herkesin

E="ba dem, post: 37449109, member: 618489"]Bende 1 yıldır korunmuyordum ama bende adet düzensizliği vardı,doktora gittim hormonlara fln bakıldı herşey iyi dedi,ilişki önerdi,dün de kontrole çağırdı,yumurta takibi için,ama yumurtalıkların çok yavaş çalışıyor,klomen başlayalım dedi,çook sabırsızım ve benim adet düzensiz,en son eylül 29 da olmuştum,çok gecikmesin de şu ilaca başlayım diye şimdi de civanperçemi içiyorum,söktürü bi özelliği var[/QUOTE]
Canim merhaba klomen tedavisi nasıl yapılıyor anlatabilir misin ?

Canım merhaba öncelikle biraz rahat ol kendini bunaltma oyle kuzucum ben bu site sayesinde bircok arkadaslar edindim Allah hepsinden razi olsun içime hep su serptiler.canim ben 7kez klomen kullandim ama bir sonuc alamadim ben alamadim diye sizinde böyle olacaginiz anlamina gelmez bunu hic unutma canım. Klomene adetin ikinci gunu başlanır ama ilaçları sakin atlama dr.dedigi saatlerde mutlaka ic.doktor daha sonra yumurtalarin gelisimi icin seni cagiracak bu iki kexde olabilir iste bu yumurta takibi.istenilen boyuta gelince catlatma iğnesi olacan ve doktor esinle beraber olacagin gunleri soyleyecek iste bunları belirleyen senin yumurtalarin olacak.ilaclarla adet oluyordun degilmi iste adetinin ikinci günü çağırıyorki ilac vrrip seni takip edecek.senin yolunu cizecek ilk adımı atmis oluyor doktorun. Doktora guvenmek ona soru sormak yani onun yanında kendini rahat hissetmelisin canım. Sor yumurta boyutunu aklina takilan herşeyi. Bana gelince ben 3.asilamami yaptirdim ve gun sayıyorum buda olmazsa tupe gecicez.bak ben bu halfeyken umudumu inancimi hiç yitirmedim ustelik yaşım 36 iken.senin yasin kucuk bak kardeşim öncelikle rahat ol herseyi kafana takma.seni takip edecem gelismelerden haberdar et beni.sevgiyle kal.

Semcan abla bi bakar mısın?

Bana tüp bebek diyen doktora gitmemeye kararverdim birkaç kişiye de sordum senin gibi cevap verdiler Adını baya iyi duyduğum bir doktordan randevu aldım inşallah bu doktor bana da iyi gelir klomen tedavisi nasıl oluyor dr yumurta takibi için alttan mı muayene ediyor ben biraz korkuyorum da anlatabilir misin acaba? :KK64:

Birde kafama takılan doktor yaşın 40 45 olsa erken menepoz derim dedi yumurta rezervim azalmş acaba bunun için mi tüp bebek dedi ?

Bana tüp bebek diyen doktora gitmemeye kararverdim birkaç kişiye de sordum senin gibi cevap verdiler Adını baya iyi duyduğum bir doktordan randevu aldım inşallah bu doktor bana da iyi gelir klomen tedavisi nasıl oluyor dr yumurta takibi için alttan mı muayene ediyor ben biraz korkuyorum da anlatabilir misin acaba? :KK64:
Canım klomen tedavisi korkulacak bişey değil.Doktor seni adetin 2.yada 3.günü çağırıyor önce ultrasonla muayene ediyor klomeni ben adetin 5.günü başlıyordum ve günde iki taneyle.5 gün boyunca içiyorsun ve doktor senin yumurtalarının gelişimine bakmak için 1 yada iki kez muayeneye çağırıyor ve şte alttan edilen muayenede daha iyi görüyor boyutlarını.istenilen boyuta gelincede çatlatma iğneni oluyorsun gülüm.hepsi sırayla doktorun bunu tek tek analatacak sana.Çatlatma iğnesi verirse tabi onu doktor bilir.Sonra eşinle ilişki günleri önerecek gülüm o tarihleri atlamamaya çalışın.birde hemen ayağa kalkma yarım saat 1 saat yat gülüm bu önemli.

Anladım peki zaman kaybetmemek için bu ay klomen kullanıp bu doktora gitsem sonuç alamazsam başka doktora gitsem bu daha mı mantıklı ne yapacağımı bilmiyorum :KK42:

X