Canım merhaba öncelikle biraz rahat ol kendini bunaltma oyle kuzucum ben bu site sayesinde bircok arkadaslar edindim Allah hepsinden razi olsun içime hep su serptiler.canim ben 7kez klomen kullandim ama bir sonuc alamadim ben alamadim diye sizinde böyle olacaginiz anlamina gelmez bunu hic unutma canım. Klomene adetin ikinci gunu başlanır ama ilaçları sakin atlama dr.dedigi saatlerde mutlaka ic.doktor daha sonra yumurtalarin gelisimi icin seni cagiracak bu iki kexde olabilir iste bu yumurta takibi.istenilen boyuta gelince catlatma iğnesi olacan ve doktor esinle beraber olacagin gunleri soyleyecek iste bunları belirleyen senin yumurtalarin olacak.ilaclarla adet oluyordun degilmi iste adetinin ikinci günü çağırıyorki ilac vrrip seni takip edecek.senin yolunu cizecek ilk adımı atmis oluyor doktorun. Doktora guvenmek ona soru sormak yani onun yanında kendini rahat hissetmelisin canım. Sor yumurta boyutunu aklina takilan herşeyi. Bana gelince ben 3.asilamami yaptirdim ve gun sayıyorum buda olmazsa tupe gecicez.bak ben bu halfeyken umudumu inancimi hiç yitirmedim ustelik yaşım 36 iken.senin yasin kucuk bak kardeşim öncelikle rahat ol herseyi kafana takma.seni takip edecem gelismelerden haberdar et beni.sevgiyle kal.