Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

canım sanırım bu ay da kullanırım ama tek doz kullanırım gecen ay gunde ıkı vermıstı doktor fazla olunca tek doze ındırecek galıba ...
ınsallah senın de guzel ve saglıklı yumurtan olusmus olu hayırlısı bakalım ...
benım ılk olacak nasıbse daha 1.5 yıl oldu evlenelı ekımden berıde korunmuyoruz hayılrlısı bakalım

hımm ben zaten tek doz kullanıyorum bakalım çarşamba dr görür sanırım kaç yumurta var neler oluyor ordakaydirigubbakcemile3

bnimde bu ay hamilelik olursa erkek görünüyor zaten kızım vardı çok çok iyi olur ama ikiz olsun bir kız bir erkek olsun çok isterim doğrusua.s

inanmıyorum mayıs ayı kız görünüyor yeniden baktım şimdi anam anam bide ikiz olursa 3 kızla naparım ben yaaa:1no2:

hemen hemen aynı günlerde olacak galiba ben de aralık doğumluyum,4ümüz kutlarız artık :)

Ben pek takvimlere inanmıyorum ya,kısmet neyse o,yumurtlama günlerinde çalışmalar oluyor büyük olasılık erkek gelecektir diye düşünüyorum.

hemen hemen aynı günlerde olacak galiba ben de aralık doğumluyum,4ümüz kutlarız artık :)

oh oh ne güzel ya benimde kızımla aramda bir gün var ben 21 eylül o 23 eylül doğumlu bu arada hamileliğine dair hiç rüya gördünmü rüyalarında dikkatini çeken birşeyler olmuşmuydu ikiz hamileler genelde görürmüş rüyasında yada içine doğarmış

Ben pek takvimlere inanmıyorum ya,kısmet neyse o,yumurtlama günlerinde çalışmalar oluyor büyük olasılık erkek gelecektir diye düşünüyorum.

öyle tabi herşey kısmet senin bebişlerin zaten ruhları yaratıldı sadece vakitlerini bekliyorlardı:asigim:

Rüyamda annem bana gelinlik giydirmişti bunu görmüştüm sadece,bir de iki aydır adetimin ilk günü yoncalar görüyrdum ,o da bol bol bebek demekmiş.

Rüyamda annem bana gelinlik giydirmişti bunu görmüştüm sadece,bir de iki aydır adetimin ilk günü yoncalar görüyrdum ,o da bol bol bebek demekmiş.

ben geçen ay çok tuhaf bir rüya gördüm unutamıyorum bu ikiz olayını çok takmışım sanırım karnımın sol tarafına elliyorum bir bebeğin kafası geliyor diyorum bu 6 aylık oldu sonra sola elliyorum bir bebek kafası daha küçük beda 3 aylık diyorum solda bir kafadaha var en küçüğü o buda yeni diyorum sonra düşünüyorum insan hamileyken nasıl yeniden hamile kalır diye soruyorum kendime sonra demek oluyormuş diyorum ve mutluydum uyandığımda şoktaydım bu ne ya akannehir

kızlar julia ve heoz yaşlarınız ne ?kimisi çin takvimleri diyor kimileri de yum.günü ...bense şaşkınınm ..gecenlerde bir de hadis duydum ve onu n uyguladım bakalım ne olacak ...size o dedğim takvimi gönderiyorum bakın bakalım tutuyor mu sizeded ben dekızım tuttu.... sevgiler...hamişlerrrr :) Darısı isteyenlere vee banaaaaaaa....:KK70:

kızlar julia ve heoz yaşlarınız ne ?kimisi çin takvimleri diyor kimileri de yum.günü ...bense şaşkınınm ..gecenlerde bir de hadis duydum ve onu n uyguladım bakalım ne olacak ...size o dedğim takvimi gönderiyorum bakın bakalım tutuyor mu sizeded ben dekızım tuttu.... sevgiler...hamişlerrrr :) Darısı isteyenlere vee banaaaaaaa....:KK70:

ben 30 yaşındayım cnm takvim gönderiyorum demişsin ama ben birşey göremedim:uhm:

HAMİŞŞŞŞLEERR ve Hamile kalmak isteyenler....Bir doktor abim var kadın dogum uzmanı tanıdık..ona dedim o da mart,nisan agustos aralık 2010 için dedi...erkek bebek için...adetin bitsin 12,14,16,18 20 günleri beraber olun,derin olsun yataktan kalkma dedi....ilk hamileliğimde de aramıştım kız demişti..yani bildi..4 yaşında bir kızım var..Sizce ne yapmalıyım agustosumu beklicem bu arada mart nisan :KK43: olmadı tutturamadık .denedik ama..
k.k da araştırdım kadın dogumcunun takvimini buldum hangisi olduğunu ;İŞTe Sİzde bir bakın doğruluk oranını konuşalım...(bir de erkek bebek için öneriler lütfennnnnnnnnnn ?
(EN Son Allah'ı takdiri tabiki...ama gönül işte :)
18 YAŞ:
ocak-kız
şubat erkek
mart-kız
nisan-erkek
mayıs-erkek
haziran-erkek
temmuz-erkek
ağustos-erkek
eylül-erkek
ekim-erkek
kasım-erkek
aralık-erkek
19 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-erkek
temmuz-erkek
ağustos-erkek
eylül-erkek
ekim-erkek
kasım-kız
aralık-kız
20yaş:
ocak-kız
şubat-erkek
mart-kız
nisan-erkek
mayıs-erkek
haziran-erkek
temmuz-erkek
ağustos-erkek
eylül-erkek
ekim-kız
kasım-erkek
aralık-erkek
21 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-kız
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-kız
eylül-kız
ekim-kız
kasım-kız
aralık-kız
22 yaş:
ocak-kız
şubat-erkek
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-erkek
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-erkek
eylül-kız
ekim-kız
kasım-kız
aralık-kız
23 yaş:
ocak-erkek
şubat-erkek
mart-kız
nisan-erkek
mayıs-erkek
haziran-kız
temmuz-erkek
ağustos-kız
eylül-erkek
ekim-erkek
kasım-erkek
aralık-kız
24 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-erkek
nisan-erkek
mayıs-kız
haziran-erkek
temmuz-erkek
ağustos-kız
eylül-kız
ekim-kız
kasım-kız
aralık-kız
25 yaş:
ocak-kız
şubat-erkek
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-erkek
temmuz-kız
ağustos-erkek
eylül-erkek
ekim-erkek
kasım-erkek
aralık-erkek
26 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-erkek
temmuz-kız
ağustos-erkek
eylül-kız
ekim-kız
kasım-kız
aralık-kız
27 yaş:
ocak-kız
şubat-erkek
mart-kız
nisan-erkek
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-erkek
ağustos-erkek
eylül-erkek
ekim-erkek
kasım-kız
aralık-erkek
28 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-erkek
ağustos-erkek
eylül-erkek
ekim-erkek
kasım-kız
aralık-kız
29 yaş:
ocak-kız
şubat-erkek
mart-kız
nisan-kız
haziran-erkek
temmuz-erkek
ağustos-erkek
eylül-erkek
ekim-kız
kasım-kız
aralık-kız
30 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-kız
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-kız
eylül-kız
ekim-kız
kasım-erkek
aralık-erkek
31 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-kız
eylül-kız
ekim-kız
kasım-kız
aralık-erkek
32 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-kız
eylül-kız
ekim-kız
kasım-kız
aralık-erkek
33 yaş:
ocak-kız
şubat-erkek
mart-erkek
nisan-erkek
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-erkek
eylül-kız
ekim-kız
kasım-kız
aralık-erkek
34 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-kız
eylül-kız
ekim-kız
kasım-erkek
aralık-erkek
35 yaş:
ocak-erkek
şubat-erkek
mart-kız
nisan-erkek
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-erkek
eylül-kız
ekim-kız
kasım-erkek
aralık-erkek
36 yaş:
ocak-kız
şubat-erkek
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-erkek
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-kız
eylül-erkek
ekim-erkek
kasım-erkek
aralık-erkek
37 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-erkek
nisan-erkek
mayıs-kız
haziran-erkek
temmuz-kız
ağustos-erkek
eylül-kız
ekim-erkek
kasım-kız
aralık-erkek
38 yaş:
ocak-kız
şubat-erkek
mart-kız
nisan-erkek
mayıs-erkek
haziran-kız
temmuz-erkek
ağustos-kız
eylül-erkek
ekim-kız
kasım-erkek
aralık-kız

valla benim kızım tuttu 19 yaşındaydım ve şubatta hamile kalmıştım. bu ay hamile kalırsam yine kız görünüyorbende erkek olsun isterim ama takdir allahındır o yüzden ne yazılmışsa ona razıyım ben:CüvCüv:

Canım valla kaldığımız aya göreyse benim ilki tutuyor,hayırlısı tabiki.
ben de 30 yaşındayım :)

heoz canım topiğin hayırlı uğurlu olsun! inş bol bol ikiz üçüz dörtüz bebişlerimiz olur yahu!

can canım benimde ilk bebeğim olcak bende erkek istiyorum ama çin takvimine göre 27 yaş ve haziran ayı erkek görünüyor, sende kız ama! erkek olması için koca karı yöntemii olarak regylinin ikinci ve üçüncü günü limon tuzu vajinana koyuyomuşsun 4 ve 5.günü daha koyu regyli rengin oluyomuş ! ben deneyemiyorum korkuyorum!yine aklında bulunsunda!

can canım benimde ilk bebeğim olcak bende erkek istiyorum ama çin takvimine göre 27 yaş ve haziran ayı erkek görünüyor, sende kız ama! erkek olması için koca karı yöntemii olarak regylinin ikinci ve üçüncü günü limon tuzu vajinana koyuyomuşsun 4 ve 5.günü daha koyu regyli rengin oluyomuş ! ben deneyemiyorum korkuyorum!yine aklında bulunsunda!

limontuzumuakannehir kızım bu takımımızın(vajina+rahim+yumurtalıklar) bizden çektiği nedir böyle çin işkencesi:eek:klava: gibi yazık valla boşver neyse ne kızda güzeldir erkekte hem sende takılsana buraya bak yakında klomene falanda başlıcansempatiksalakcinni

heoz şu an kaç yaşındasın canım..julia gençsin 30 nedir kiiii ............neyse bakalım tutuyor o zaman ölemi ?

Genciz tabi canıımmm, bide minyon olunca kimse anlamıyor benim 4 yaşında oğlum var diyince herkes şaşıyordu ,şimdi 3 çocuk annesiyim diyecem :)

X