Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

minnak123456789minnak minnak123456789minnak cnm ne yaptın
var mı bi degişiklik ben hala test yapmadm ne zaman yapmalıyım ki
Canim kaçıncı günündesin iğnenin benim bugün 15.gunu iğne günüde dahil negatif kanda adette yok gelmedi 5 gün oldu gebelik yok diye estrofem ve duphaston içiyodum bıraktım üfff yapabildiğim tek şey depresyona girmek

Canim kaçıncı günündesin iğnenin benim bugün 15.gunu iğne günüde dahil negatif kanda adette yok gelmedi 5 gün oldu gebelik yok diye estrofem ve duphaston içiyodum bıraktım üfff yapabildiğim tek şey depresyona girmek

12 günüm cnm ama ilişkiden sonraki 9 gün
sende sabır sabır olumsuz düşünce endişe korku en buyuk etkn sen gerci eğitimini alıyosun daha iii bilirsin

B
Biraz daha bekle test yapma gerçi ilacın etkisi kalmamıştır hayirlisi olsun canim benim bende adetimi bekleyeceğim
Benim dün 10. Gündü idrar testi pozitif çıktı hala etkisi var mıdır iğnenin? Pazartesi de pozitif çıkarsa kan testine gideceğim bu arada dün kontrole gittim çatlayan 3 yumurtam var

B

Benim dün 10. Gündü idrar testi pozitif çıktı hala etkisi var mıdır iğnenin? Pazartesi de pozitif çıkarsa kan testine gideceğim bu arada dün kontrole gittim çatlayan 3 yumurtam var
Benim 10.gun pozitif çıkmıştı 11.gun negatifi gördüm hala adet görmedim ama iki gün sonra kanda baktir canim malesef ilaç kandan idrara atıldığı için idrarda birikiyor yinede belli olmaz fazla umitlenme derim ben 1hafta oldu hala kendime gelemedim

İnşallah, öyle hasretle bekliyoruz ki dün gece ağladı eşim. Öyle ilaç gibi gelecek ki. İnşallah olur... Allah hepimize nasip etsin.

dayanamadım erken gebelik testi yaptım çok silik
zaten daha önce kandada bsktrmıştım pazartesi 3 çıkmıştı beta ilacın etkisimi öyle olsa gecen pazartesi yüksek çıkmazmıydı yaaa ilkkez görüyorum silikte olsa
melekeda melekeda minnak123456789minnak minnak123456789minnak

Eklentiler

• IMG_4031.JPG
    IMG_4031.JPG
    121,2 KB · Görüntüleme: 307
Normal testle yaptinmi canim ve bugün iğnenin kaçıncı günü. Birde sana birşey sormak istiyorum şimdi biz bu iğneleri olduktan 36 sonra yumurta çatliyormus peki daha sonra klomen etkisiyle tekrar gelişen yumurta oluyormu ve bir kaç gün sonra tekrar çatlama oluyormu

Normal testle yaptinmi canim ve bugün iğnenin kaçıncı günü. Birde sana birşey sormak istiyorum şimdi biz bu iğneleri olduktan 36 sonra yumurta çatliyormus peki daha sonra klomen etkisiyle tekrar gelişen yumurta oluyormu ve bir kaç gün sonra tekrar çatlama oluyormu

hayır erken gebelik testi benim toplam 4 yumurtam vedı biri gitmiş diğer 3 tane 30 mm civarına gelmiş bitanede arkadan buyuyor sma küçük biraz dedi rahim kalınlığında iiyi hersey uygun dedi
sadece yumurta degil diger sartlar çok önmli bnce sökülüp atılıyor yada kist yapıyor sonrakiler
bu arada iğne etkisi olabilir mi öyle olsa pazartesi 3 degil daha yuksek çıkmazmıydı ay keske yapmasaydım

hayır erken gebelik testi benim toplam 4 yumurtam vedı biri gitmiş diğer 3 tane 30 mm civarına gelmiş bitanede arkadan buyuyor sma küçük biraz dedi rahim kalınlığında iiyi hersey uygun dedi
sadece yumurta degil diger sartlar çok önmli bnce sökülüp atılıyor yada kist yapıyor sonrakiler
bu arada iğne etkisi olabilir mi öyle olsa pazartesi 3 degil daha yuksek çıkmazmıydı ay keske yapmasaydım
bu arada fotodan daha net fotoda çıkmıo

X