Ama benle ayni igneyi kullanip 12. Gunde bile hamileligini ogrenenler var kandaAmin insallah...korktum simdi biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama benle ayni igneyi kullanip 12. Gunde bile hamileligini ogrenenler var kandaAmin insallah...korktum simdi biraz
Yok be güzelim ilaçların nerden uygulandığı değil doğru kasa uygulandığı önemlidir nerden olursa olsun damar yoluyla kana karışır ve buyuk büyük patron hipotalamusa ulaşır bütün kadınlık kimyamızın büyük patronudur kendisi birde genel müdürümüz vardır büyük patron hipotalamusun komutası ile çalışır hipofizdir kendileri tum hormonları ihtiyacımız olduğu zaman ve miktarda bu ikisi salgılar yönetir herşey ovulasyon sağlıkli üreme ve cinsel yaşam içindir lütfen küstahlık yaptığımi düşünmeyin sık sık sertifikalı eğitimini aldığım konulardır. Kısacası iğne karindan koldan aynıdır intradermal deriz cilt altı uygulamadır ovitrelle bu şekildedir kalçadan uygulananlar intramuskuler deriz kas içinedir hepsinin gittiği yer kan dolaşımı ile büyük patron ve genel müdüredir kusura bakmayın başınızi agrittiysam hakkınızı helal edinVuran hemşireye sordum kalça mı iyi karın mı diye, karın yumurtalıklara daha yakın daha iyi dedi ama acıttı kalçaya göre. İyi olsun da acıtsın...
Ama benle ayni igneyi kullanip 12. Gunde bile hamileligini ogrenenler var kanda[/QUOTE atilim hızı ve senin ne sıklıkla sıvı tüketip idrara çıktığınla alakalı. Şimdi bak güzelim ilaç yüksek doz hcg içeriyor idrar yoluyla atılıyor o yüzden benim kanda 11.8 olmasına rağmen idrar pozitif çıkıyor yoksa silik pozitif değerin kanda karşıtı ortalama 80 ile 100 arası hcg bu gerçek gebelik için geçerli bu ilaç ise her geçen saniye kan yoluyla idrarda birikiyor değer kanda 5 ken bile idrarda daha fazla biriktiği için pozitif çıkıyor. Atılırken fazlası idrarda birikiyor.gercek gebelikte ise yükseldikçe kana idrara geçiyor tam tersi yani uffff eşim olsa seminerin geldi aşkım gene derdi.:)
Etmemi canim kendini uzme sakin herseyin zamani var allah en kisa zamanda nasip etsin insallah...soylediklerin icin cok saol ben de saskinim henuz biseyin farkinda degilim ne garip duygu %100 emin olamiyosun simdi carsambayi bekliyom tekrar baktircam artmasi lazim
Ben igneyi vurulduktan sonra ara ara yapiyodum 11. Gun falan artik iyice siliklesmisti golge gibiydi...13. Gun falan yine belirdisen test yapmaya ne zaman baslamışştın cnm
nassil yani sıkısik gidersem .bklm bnmde bu cuma 21.gunum oluyo doktra gidicem gebelik cikarmiki kanda eger varsaseni çok iyi anlıyorum çok zor bir süreç ancak iletişimizi koparma be biracık olsun rahat bırak kendini hemşire old
eger sıkısık gidersen karındanda bakar cnm o bi kriter değil demkki kendiliğinden çatlamış yumurtası sağlıklıymışşşşş arkadasın
bnm bugün 21 . günüm gebelik testide istedimnassil yani sıkısik gidersem .bklm bnmde bu cuma 21.gunum oluyo doktra gidicem gebelik cikarmiki kanda eger varsa
Sonradan belirginleşmesi bana da gebelik ihtimali gibi göründü...En azindan idrarda giderek siliklesmesi lazim degil mi benim giderek belirginlesti son iki gun
Güzelim sendeki gebelik sebebi ile yükselmiş hcg 83 civarı idrarda silik pozitif görünümü ile uyumlu rahat ol üzme kendini hamilesin sen canim benimEn azindan idrarda giderek siliklesmesi lazim degil mi benim giderek belirginlesti son iki gun
Bugun 15.gunum sabah yine idrar testi yaptim dune gore az daha belirgin :) artik gerisi nasip kismet ne diyim rabbim hayirlisini versin hevesimiz kursagimizda kalmadin insallahGüzelim sendeki gebelik sebebi ile yükselmiş hcg 83 civarı idrarda silik pozitif görünümü ile uyumlu rahat ol üzme kendini hamilesin sen canim benim
Daha mi az belirgin himmm canim ya bugün sağlık ocağında bir kez daha baktirsana bende çok merak ettim eğer düşme varsa dediğim gibi çift doz sebebi ile idrardan geç atılıyordur insallah gerçek gebeliktir.Bugun 15.gunum sabah yine idrar testi yaptim dune gore az daha belirgin :) artik gerisi nasip kismet ne diyim rabbim hayirlisini versin hevesimiz kursagimizda kalmadin insallah
Hayir canim dunku testten daha belirgin bugun..yarin kan vercem tekrarDaha mi az belirgin himmm canim ya bugün sağlık ocağında bir kez daha baktirsana bende çok merak ettim eğer düşme varsa dediğim gibi çift doz sebebi ile idrardan geç atılıyordur insallah gerçek gebeliktir.
Canim benim evet 30 mm büyük bir folikül ama çatlayıp dinlenebilir tabiki ama ideal büyüklük 19-23 mm aradı folikulun içerisindeki ovumun (yumurta)döllenebilme yeteneği sağlıklı olma durumu daha yüksektir yumurta büyüdükçe özelliği olumsuz etkilenebilir çok büyüdükten sonra çatlayan yada çok erken çatlayan yumurtalarda gerçekleşen gebelik kimyasal ile yada düşük ile sonuçlanabiliyor ocak ayında düşük yaptim yumurtam 27 mm di sağlıksız idi olmadi ama yinede hic belli olmaz rahim duvarını besleyecek hormon seviyelerin iyiyse özellikle yumurta gelişme döneminde östrojen seviyesi yeterli olmalı yumurtayı östrojen hormonu besler durumunu bu şekilde degerlendir canim oldukça sıkıntısız bir gebelikte olabilir.Bak hicbir sorunumuz yok 36 yaşındayım ikisi hayatta ikisi düşük 4 kendiliğinden gebeliğim var bu ay iki dominant folikulum vardı doktorum çok umutluydu ikiz olabilir diye ovitrelle vurdurdu bugün iğne günüde dahil 12.gunum dün negatif cıktı hala bir umut acaba varmi diye düşünüyorum başka bloglarda okuyorum yani bende çok endişeli merskliyim eşim çok üzülüyor normal hayatla bağlantımı kopardım çok tahammülsüz sinirliyim ki eşim en çok gülen yüzüm tatlı dilim ve sabrıma aşık olmuştur şimdi hiçbiri yok kasiklarim ağrıyor adet olcakmisim gibi adet olsam kurtulcam bu kötü psikolojiden ama hakem düdüğü çalmadan bu maç bitmiyor uffff yine çok konuştum ya :)şu an egitimdeyim konu üreme sağlığı sınır oluyorum .minnak123456789minnak cnm sen hemşiresin mutlaka bilgin vardır geneç çarşamba dr gttiğimde 3 yumurtan var rahiim yatağın 11 mm yumurtalarında gayet iyi çatlamaya müsait dedi çıkarken boyutları nedir dedim 30mm civarı dedi 30mm büyük değil mi
ayrıca o gün ovulasyon testi yaptım çift çizgiydi ilişki oldu ertesi çğn tek çizgiydi umarım çatlamışlardır
Canim benim evet 30 mm büyük bir folikül ama çatlayıp dinlenebilir tabiki ama ideal büyüklük 19-23 mm aradı folikulun içerisindeki ovumun (yumurta)döllenebilme yeteneği sağlıklı olma durumu daha yüksektir yumurta büyüdükçe özelliği olumsuz etkilenebilir çok büyüdükten sonra çatlayan yada çok erken çatlayan yumurtalarda gerçekleşen gebelik kimyasal ile yada düşük ile sonuçlanabiliyor ocak ayında düşük yaptim yumurtam 27 mm di sağlıksız idi olmadi ama yinede hic belli olmaz rahim duvarını besleyecek hormon seviyelerin iyiyse özellikle yumurta gelişme döneminde östrojen seviyesi yeterli olmalı yumurtayı östrojen hormonu besler durumunu bu şekilde degerlendir canim oldukça sıkıntısız bir gebelikte olabilir.Bak hicbir sorunumuz yok 36 yaşındayım ikisi hayatta ikisi düşük 4 kendiliğinden gebeliğim var bu ay iki dominant folikulum vardı doktorum çok umutluydu ikiz olabilir diye ovitrelle vurdurdu bugün iğne günüde dahil 12.gunum dün negatif cıktı hala bir umut acaba varmi diye düşünüyorum başka bloglarda okuyorum yani bende çok endişeli merskliyim eşim çok üzülüyor normal hayatla bağlantımı kopardım çok tahammülsüz sinirliyim ki eşim en çok gülen yüzüm tatlı dilim ve sabrıma aşık olmuştur şimdi hiçbiri yok kasiklarim ağrıyor adet olcakmisim gibi adet olsam kurtulcam bu kötü psikolojiden ama hakem düdüğü çalmadan bu maç bitmiyor uffff yine çok konuştum ya :)şu an egitimdeyim konu üreme sağlığı sınır oluyorum .
Canim benim evet 30 mm büyük bir folikül ama çatlayıp dinlenebilir tabiki ama ideal büyüklük 19-23 mm aradı folikulun içerisindeki ovumun (yumurta)döllenebilme yeteneği sağlıklı olma durumu daha yüksektir yumurta büyüdükçe özelliği olumsuz etkilenebilir çok büyüdükten sonra çatlayan yada çok erken çatlayan yumurtalarda gerçekleşen gebelik kimyasal ile yada düşük ile sonuçlanabiliyor ocak ayında düşük yaptim yumurtam 27 mm di sağlıksız idi olmadi ama yinede hic belli olmaz rahim duvarını besleyecek hormon seviyelerin iyiyse özellikle yumurta gelişme döneminde östrojen seviyesi yeterli olmalı yumurtayı östrojen hormonu besler durumunu bu şekilde degerlendir canim oldukça sıkıntısız bir gebelikte olabilir.Bak hicbir sorunumuz yok 36 yaşındayım ikisi hayatta ikisi düşük 4 kendiliğinden gebeliğim var bu ay iki dominant folikulum vardı doktorum çok umutluydu ikiz olabilir diye ovitrelle vurdurdu bugün iğne günüde dahil 12.gunum dün negatif cıktı hala bir umut acaba varmi diye düşünüyorum başka bloglarda okuyorum yani bende çok endişeli merskliyim eşim çok üzülüyor normal hayatla bağlantımı kopardım çok tahammülsüz sinirliyim ki eşim en çok gülen yüzüm tatlı dilim ve sabrıma aşık olmuştur şimdi hiçbiri yok kasiklarim ağrıyor adet olcakmisim gibi adet olsam kurtulcam bu kötü psikolojiden ama hakem düdüğü çalmadan bu maç bitmiyor uffff yine çok konuştum ya :)şu an egitimdeyim konu üreme sağlığı sınır oluyorum .
Hamissin güzelim inşallah söylediklerime dikkat et olurmu canım.Hayir canim dunku testten daha belirgin bugun..yarin kan vercem tekrar
Canim ne yaptin çok merak ettim nasıl durumun gebeliğin netlestimi umarım herşey yolundadır inşallah.Hayir canim dunku testten daha belirgin bugun..yarin kan vercem tekrar