Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

aynen cnm hıçkıra hıçkıra ağlamak istiorum ayrıca gaz sancısı gibi kasıklarım ve belim ağrıyor .
birde afedersiniz ama kabızlık olmaya başladı değişik değişik hareketler bunlar :)
aynen ya valla belimde agriyo cokk sık idrara cikiyorum dengem bozuldu . Bunlar ilacin yan etkisimi acaba . Bide arkadasimda bu ilaci kullandi ama ona dokktor karindan bakmis ultrasonla. İgne vermemis hamile kalms

Inşallah canim ya inşallah isteyen herkes hamiledir eşim gece çalışıyor telefonda saatlerce konuşurduk inan burayı takip edeceğim topikleri okuyacağım diye adamla konuşmuyorum eşim diyodu ki baba olursam onu çok seversem kıskanma diyordu bende sen kıskanma asıl diyodum daha şimdiden başladı sen artık beni sevmiyosun demeye kurban olaydım ona ben ama buda bambaşka birşey canim ya.

seni çok iyi anlıyorum çok zor bir süreç ancak iletişimizi koparma be biracık olsun rahat bırak kendini hemşire old
aynen ya valla belimde agriyo cokk sık idrara cikiyorum dengem bozuldu . Bunlar ilacin yan etkisimi acaba . Bide arkadasimda bu ilaci kullandi ama ona dokktor karindan bakmis ultrasonla. İgne vermemis hamile kalms

eger sıkısık gidersen karındanda bakar cnm o bi kriter değil demkki kendiliğinden çatlamış yumurtası sağlıklıymışşşşş arkadasın

bugün 21 gün oldugu için progestron hormonuma bakmak için kan aldılar gebelige baktırdım erken mi oldu :)

bugün 21 gün oldugu için progestron hormonuma bakmak için kan aldılar gebelige baktırdım erken mi oldu :)
Iğne kaçıncı gün canim bugün benimde 21.gun bende progesteron ve bhcg baktirdim sonuç bekliyorum üreme sağlığı konulu seminerdeyim hocalara sordum erken dediler ama bilmiyorum canim ya sonucunu yazarmisin

klomen ve çatlatmaignesi vurulmuştum ignenin 8. günü bugün
Daha erken bence ben eski tahlil sonucuna baktım son regl tarihim 28/03/2011 miş kloman ve çatlama iğnesinden sonra 27/04/2011 de tahlil yaptırmışım 46 çıkmış. yani daha erken bence Az daha sabret.

Daha erken bence ben eski tahlil sonucuna baktım son regl tarihim 28/03/2011 miş kloman ve çatlama iğnesinden sonra 27/04/2011 de tahlil yaptırmışım 46 çıkmış. yani daha erken bence Az daha sabret.

gebemiydin cnm ozaman peki
progesteron için çagırdı dr baktrmışken diye düşündüm hatta 60 çok iyi dedi

gebemiydin cnm ozaman peki
progesteron için çagırdı dr baktrmışken diye düşündüm hatta 60 çok iyi dedi

Yanlış söylemişim klomenin 14. günü 27 çıkmış. Bence daha yükselebilir senin ki de 5 in üstü pozitif diye biliyorum zaten. Kan ile kaset testlerden yapsana 3 damla kan ve suyu karıştır damlar teste.

Yanlış söylemişim klomenin 14. günü 27 çıkmış. Bence daha yükselebilir senin ki de 5 in üstü pozitif diye biliyorum zaten. Kan ile kaset testlerden yapsana 3 damla kan ve suyu karıştır damlar teste.

nasılki o hiç bilmiyorum ben kan verdim ondan dahamı kesin

Benim sonuç cıktı progesteron 29.6 bthcg 2 den küçük bugün itibari ile gebelik yok ancak ovitrellenin 11.gunu şansım varmi ki acaba bir umut olsaydı çıkardı degilmi

Canim gelişme olursa haber verirmisin adetini ne zamana bekliyorsun ama bildiğim birşey varki 10.gunden sonraki pozitiflik iğne ile alakalı degil

Canim 13gun ilacın etkisi kalmaz ya gebeliktir seninkisi zaten folikül catladiktan 14 gün sonra hormonlar menstrual soyulmayi başlatır anatomisi budur kadın üreme organlarının eger beklenen adetten çok erken bir tarihte adet kanaması geldi ise erken yumurtlama beklenen adet kanaması geç geldiyse ya hiç ovulasyon olmadi yada geç ovulasyon oldu anatomisi budur

Bugun de cift cizgi hala igne etkisi olamaz :) tan 14 gun once bugun bu saatte igne olmustum...biz aksam kan vermeye gitcez eter ben heycandan bayilmazsam :)

Eklentiler

• 20170410_165856.jpg
    20170410_165856.jpg
    11,1 KB · Görüntüleme: 302
Arkadaslar bulundugum yerde ozel hastane yok...simdi gitsem devletin acilinde kan testi yaparlarmi gebelik icin

X