Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

hayirli olsun masallah ne guzel :)
ilac olarak başka birşey kullandin mi cnm? progestan filan?
hayır canım aşılama yaptırırken doktorum vermişti progestron ama ben doktorumu değiştirdim. bu doktorum klomen ve çatlatma iğnesinden başka bişey vermedi. teşşekür ederim Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah :)

Kızlar ben yurtdışın da yaşıyorum turkiye de bi doktora gittim tahlil felan yaptim esim de baktirdi hiç bi sorun yokmuş ve bana klomen verdi 3 ay kullan olmazsa bidaha gel dedi benim adetime daha 5-6 gün varken bu sabah adet oldum :KK43: benim gibi olan varmı şimdi den cvplariniz için tşkler :mad::KK42:

Kızlar ben yurtdışın da yaşıyorum turkiye de bi doktora gittim tahlil felan yaptim esim de baktirdi hiç bi sorun yokmuş ve bana klomen verdi 3 ay kullan olmazsa bidaha gel dedi benim adetime daha 5-6 gün varken bu sabah adet oldum :KK43: benim gibi olan varmı şimdi den cvplariniz için tşkler :mad::KK42:
cnm klomen yumurtalarin erken çatışmasını sağlıyor bazen oyuzden de erken adet olunabiliyor malesef :KK43:

cnm klomen yumurtalarin erken çatışmasını sağlıyor bazen oyuzden de erken adet olunabiliyor malesef :KK43:
Öyle mi cvp verdin için tşkler kortum bi kötü birsey mi var diye bide kanla birlikte parça çok var anlamadım ve ikinci ayda klomen kulansam mi bilemedim çünkü doktor kontrolu olmicak yine ve kist yapıyor diyolar

Öyle mi cvp verdin için tşkler kortum bi kötü birsey mi var diye bide kanla birlikte parça çok var anlamadım ve ikinci ayda klomen kulansam mi bilemedim çünkü doktor kontrolu olmicak yine ve kist yapıyor diyolar
hatta ben şimdi doktordan çıktım klomenin 3. günündeyim adetim bugün bitti bugün yumurtam çatlamış ben şok !!! doktorda şaşırdı hemen hormon tahlili istedi çatladığından emin olmak için. yaniii olabiliyor böyle demekki

merhaba kızlar klomen kullananlar varmı bende basşladım 4.günüm klomende ve 5 yumoş olmuş sizce ümit varmı

Kızlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım.benim sağlık açısından bir problemim yok ama hiç doğum yapmadım ama ikiz bebek sahibi olmak en büyük isteğim bu ilacı bu şekilde doktora söyleyip alsam ikiz olma ihtimali olurmu

• Beğen
Reactions: grc
Kızlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım.benim sağlık açısından bir problemim yok ama hiç doğum yapmadım ama ikiz bebek sahibi olmak en büyük isteğim bu ilacı bu şekilde doktora söyleyip alsam ikiz olma ihtimali olurmu
iyi ve anlayisli bir doktora gidersen olabilir. cunku doktorlar bu ilaci kısırlık tedavisi için veriyor sırf ikiz olsun diye her doktor vermez. ama gercekten ikiz olma şansı klomenle artar çünkü çoğu kadında birden fazla yumurta gelistiriyor

iyi ve anlayisli bir doktora gidersen olabilir. cunku doktorlar bu ilaci kısırlık tedavisi için veriyor sırf ikiz olsun diye her doktor vermez. ama gercekten ikiz olma şansı klomenle artar çünkü çoğu kadında birden fazla yumurta gelistiriyor
Haklısın canım en kısa sürede bi doktora gidip durumumu izah edeceğim insafına kalmış eğer olursa kullanırım buraya da yazarım olmazsa en önemlisi sağlıklı olsun tek olsun önemli olan o zaten çok ama çok teşekkür ederim cevabın için☺️

merhaba selbah suan klomen kullanıyormusun bende ikiz istediğim için başladım klomene sağlık sorunum yok ikiz istediğimi söledim dktr tavsiye etti istersen beraber bu dönemde burdan konusaluım kaç yumoşun oluştu cnm senin

Benim kendiliğinden catladı Can'ım Pcos hastasıyım ben adetin 20.günü 22mm19mmve 15mm 3yumırtam vardı test yaptı doktor çatlamaya başlamış deri ertesi gün aşılanmamı yaptı

Peki sonuç ne oldu tuttu mu cnm.hebr verir sen sevinirim ..hakkında hayırlısı olsun

Merhaba arkadaşlar benimde yumurtam çatlamıyormuş doktor şimdilik inofolic diye bir ilaç verdi. Adetin 2 veya 3. günü klomene başlayacak iki olma ihtimali gerçekten var mı

arkadaslar merhaba doktorun verdıgı klomenı ben bugun kullanmaya basladım ama adamın kullan dedıgı tarıh ben unuttum onu ya bsy olurmıkı

Klomen kulanan cogu erkekmi yoksa kizmi oluyor.

benimde ilk klomen kullanışım 20 aydır istiyoruz dün çatlatma iğnesi vurdum iki yumurtam var sağlı sollu biri 19 biri 20 mm inşallah ikiz olur çok istiyorum tekiz de olsa razıyım sağlıklı sıhhatlı olsun da Rabbim isteyen herkese nasip etsin:KK200:

X