Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

yumurta çatlayacağı zaman ağrı yapıyormuş bele dğru vuran kasık ağrısı ölemi ağrın bu iii demek

evet öyleydi bugün doktora gidicem inşallah çatlamıştır çünkü hiç ağrım kalmadı bi anda girdi ağrı 3-5 dk sonra geçti

heoz bence sen hamile olabilirsin ısın düşmüyo çünkü inşallah öylesindir :ecrin_bebek:

evet öyleydi bugün doktora gidicem inşallah çatlamıştır çünkü hiç ağrım kalmadı bi anda girdi ağrı 3-5 dk sonra geçti

günaydın canım;
valla olmuş artık çalışmalar full inş snede güzel haber veririsin ya bendede ağrı kalmadı akıntıda yok aslında ya bu akıntı niye yok ben onu anlamadım herleste vaer bende yok

heoz bence sen hamile olabilirsin ısın düşmüyo çünkü inşallah öylesindir :ecrin_bebek:

herdarzu 2 gün önce dr 22mmlik yumurtan var dedi 13. gün bir ovülasyon oldu bu ikinci olacak inş. ama ateş,yükselmesi veya düşmesi olmuyor bu kafamı meşgul ediyor:uhm:

heoz canım günaydın ;

günaydın cnm görüşemiyoruz hiç denkgelemiyoruz birazdan iş için çıkacağım ama öğlene gelirim sanırım sen nasılsın nasıl gidiyor belirtin varmı bende hiçbir belirti yok cnm:1no2:

ya keşke bende ısı işini yapsaydım keşke yaaa inş gerek kalmaz bu ay hamile kalırımda

günaydın cnm görüşemiyoruz hiç denkgelemiyoruz birazdan iş için çıkacağım ama öğlene gelirim sanırım sen nasılsın nasıl gidiyor belirtin varmı bende hiçbir belirti yok cnm:1no2:

hiç bir belirti olmaıdğı gibi hiç akıntıda yok biraz psikolojik oldıuğunu düşündüğüm göğüsümde bir hassasiyet var o kadar

hiç bir belirti olmaıdğı gibi hiç akıntıda yok biraz psikolojik oldıuğunu düşündüğüm göğüsümde bir hassasiyet var o kadar

bende kremsi akıntı var beyaz kokusuz dün bir ara sağ kasığımda ağrı vardı ben çatlıyor sandım ama ısı değişimi yok:1no2:

julia dün rahatsızdı biraz nasıl oldu bugün acaba inş. düzelmiştir:Saruboceq:

slm kızlar hamileliğin en büyük belirtisi akıntı.beyaz,kremsi ben hep anlardım hamile olduğumu.merve senin dış gebelikte tüpün alındı mı?

alsanaalsanasmile
slm kızlar hamileliğin en büyük belirtisi akıntı.beyaz,kremsi ben hep anlardım hamile olduğumu.merve senin dış gebelikte tüpün alındı mı?

merhaba ; alındı canım sol tüpüm yok sağ tüpümde hsg yapıldı temiz çıktı ondna sonra klomene başladık senin dış gebelik hangi tarfta idi

alsanaalsanasmile

merhaba ; alındı canım sol tüpüm yok sağ tüpümde hsg yapıldı temiz çıktı ondna sonra klomene başladık senin dış gebelik hangi tarfta idi

benim sağ taraftaydı erken bilindi dış gebelik olduğu.o yüzden alınmadı sanırım.sen acillik mi oldun da alındı yoksa?geçmiş olsun çok zor değilmi?bazıları ne oldunu bile bilmiyor.bizim başımıza geldi.

benimde rahim filmi çekildikten sonra hiçbişey yok dendi.üzerine 1 kez hamile kaldım ve düştü nedeni belli değil.bilmiyorum işte böyle.sende kendine dikkat et.

teşekkür ederim arkadaşlar yok acillik olmadım aksine ben hiç ağrı duymadım sadece kasığımda bi ağrı oluyodu kesik kesik omuz başım ağrıyodu ve ishal olmuştum bende diznteri oldum sandım hamile olduğumu hiç düşünmedim ben hamile kalınca ağızımın tadı hemen bozulur o tadı hissedince test yaptım çıktı doktora gittim gebesin 3 gün sonra gel keseye bakalım dedi kese sol tüpte 3 cm olarak görüldü doktorumda laproskopi ile alalım bir daha tekrarlamasın dedi o şekilde alındı ama sağ tarfata ocak ayında gene dış gebelik geçirdim kismet yani ama şuan hsg iyi o yüzden devam dedim yoksa tüp bebek yaptıracaktım

X