Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanıp çatlatma iğnesi yaptırmadan gebe kalan var mı arkadaşlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa masalllah rabbim bagislasin neguzel yaaaa
Amin.. Ama artık son ayımdayım çok zorlanıyorum hele ki bu virüs olayıda çıktı daha beter stres oldum. Genede vardır Allah ın bir bildiği diyerek şükrediyorum

Amin.. Ama artık son ayımdayım çok zorlanıyorum hele ki bu virüs olayıda çıktı daha beter stres oldum. Genede vardır Allah ın bir bildiği diyerek şükrediyorum
Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah evet virus kotu oldu insalllah bu gunleride atlatacaz

Klomen kullandım 5 gün bugün kontrole gittim doktor yumurta var bir dolu bir boş şeklinde ilişki öneriyorum dedi peki çatlatma iğnesi vurmayacak misiniz dediğimde hayır 20 gün say hastalanırsan gel dedi. Bu şekilde olan var mı acaba aklım karıştı ? İğne olmayınca kiste çevirir diyorlar aklım çok karıştı

Kactane yumurtann olusmus bylari nekdr ben igne vuruldum 2 tane yumurtam olurstu igne vuruldugum halde 1 catladi dgeri catlamamisss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…