Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanıp çatlatma iğnesi yaptırmadan gebe kalan var mı arkadaşlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi inşallah canım. Dualarım hepimiz için Olsun Tedaviyle olacaksa da olsun yeterki olsun. Allah evladına bağışlasın. Klomen falan uğraşma. Gonal f ile devam inşallah :)

Hadi inşallah canım. Dualarım hepimiz için Olsun Tedaviyle olacaksa da olsun yeterki olsun. Allah evladına bağışlasın. Klomen falan uğraşma. Gonal f ile devam inşallah :)
Klomen beni cok sisirdi 2 ayda verirlince bide takip yok sadece hapi ver yolla ne anladim ondan ben catkatma iynesi falan hic bisey yok bende kendi doktoruma ozele gittim hayirlisi ile baslicaz testlerimi hazirliyorum onlarida devlette yaptiriyorum gonal f super bir iyne rabbim isteyen her kese nasip etsin bide su var ben 4 yumurtam catladi ve dordu tuttu ama 2 si yok oldu diger 2 ninde birinin kalp atisimi duyduk digerinin duymadik oda kendiliginden yok oldu ama 4 ay kanamali bir hamilelik yasadim hep hastanedeydim

Çok geçmiş olsun canım.

Benim ilk iki tedavim klomen ile oldu peşine aşılama yapıldı. 3. Tedavim Gonal F ile oldu aşılama yapıldı. Bunda da kimyasal gebelik oldu.

11 ocak (b hcg günü sonuç 70 çıktı. Aynı gün adet gördüm. 4 gün sonra değer sıfırlandı)
25 ocak ( adet gördüm ama az miktarda)
1 ŞUBAT SOĞAN KÜRÜ başladım.
8 şubat ( adet gördüm az miktarda)
11 Şubat doktor gittim. Tedaviden kalan kistlerim gitmiş. Gayet normal yumurtalıklarım.

Ben 4 gün daha soğan kürüne devam edeyim mi arkadaşlar? Bugün Gonal F başlıyorum yeniden. ?

Fikri olan?

Evet canımm aynen öyle hamile kaldım geçen yıl ama 5 aylık hamileyken kaybettim bebeğimi ama öyle hamile kaşmıştım , hem de doktorum uzman bana aynen klomen verdi sabah akşam iç dedi , gün aşırı ilişki dedi ve ikinci ayda hamile kalmıştım

Hayırlı geceler kızlar. Bende kk takip edenlerdenim.benimde 1.5 yıldır olmuyor. Eşimin sperm hareketliliğinde problem çıktı ilaç tedavisi gördü şuan normal yolla olabilir dedi doktorumuz. Bu ay klomen tedavisine başlattı. Sabah akşam kullandım. Kontrole çağırdığında 3 yumurtam oluşmuş iyi kalitede. Bende bekliyorum sizler gibi Rabbim tüm isteyenlere tattırsın annelik duygusunu

Merhaba nasil hamile kaldiniz

Merhaba.. Evet ama tüp bebekle hamile kaldım ikizlerime çok şükür ki. Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alin insallah transferdn kac gun sonra belirtileriniz basladi acaba belirtileriniz nelerdi?

Teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alin insallah transferdn kac gun sonra belirtileriniz basladi acaba belirtileriniz nelerdi?
Rica ederim. Transferden 5 gün sonra adet sancısı gibi sürekli gidip gelen sancı çektim hatta üzülmüştüm tutmadı diye meğersem tuttuğu için ağrım olmuştu. Bide yerleşme kanaması yaşadım 9. Gün ama çok az bir şekilde. Sonra zaten hamile oldugumu öğrendim. Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın

Yaa çok sevindim darısı isteyen herkesin başina benim de çatlatma ignesinin 12.günü hicbir belirtim yok ama bigbkit one step test kullqniyorum testte hayalet cizgi var çoook silik ama pozitf test mj bozuk anlamadm 3gundur ayni cikiyo koyulasmiyor

Atsana bi bakim hemen koyulaşma olmuyor. Ben o kadar silik bir çizgi ile öğrendim ki anlatamam

Atsana bi bakim hemen koyulaşma olmuyor. Ben o kadar silik bir çizgi ile öğrendim ki anlatamam
Canım bak ama dikkatli bakarsan gorunuyo telefondan çektiğimden bu kadar gorunuyor normalde bakınca daha iyi gorülüyor da anlamadiğim neden surekli ayni koyulukta 3gündur bu şekilde

Eklentiler

• IMG-20200319-WA0010.jpeg
    144,7 KB · Görüntüleme: 42
Canım ogle sonrasi yaptigim ikinci test kafami çok karistirdi igne etkisinden midir onceki ignem 11 gun negatifti suan 12 .gun

Eklentiler

• 20200319_151306.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 45
Canım ogle sonrasi yaptigim ikinci test kafami çok karistirdi igne etkisinden midir onceki ignem 11 gun negatifti suan 12 .gun
Hemen mi.çıktı bu çizgi. İğnenin etkisi 12 sürüyor sabah tekrarla bakalım. Kusura bakma geç yazdım bugün çok yoğun bir gündü hastane kontrol derken anca bu saate kaldı. Ama çizgi var çok silik inşallah hamileliktir

Sorun değil canim unutmayip donmussun onemli olan bu.
Hemen cikiyo cizgiler sabahki bayaği silikti ikindi vakti yaptigim testi zorlanmadan goruyodum sabahkini işiga tutunca anca gorunuyodu

Ben canım Klomen kullandım ama evde değildim diye çatlatma iğnesi olamadım üstüne hamile kaldım

Merhaba.. Evet ama tüp bebekle hamile kaldım ikizlerime çok şükür ki. Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah
Masalllaaah allah bagislasin ayaklarina tas değmesin yavrularinizin cinsiyetleri neyyy ikizlere bayiliyorum

Igneden oyle çıkabiliyormuş canimm ama kan versen bi

Ben canım ☺☺Klomen kullandım ama evde değildim diye çatlatma iğnesi olamadım üstüne hamile kaldım ☺☺
Ay notle mesajlar gördükçe ukut oluyor bana ilk aydami hamile kaldiniz darisi basima 1 gunu bos geçirmiyoruz igne oldum çarşamba günü

Sorun değil canim unutmayip donmussun onemli olan bu.
Hemen cikiyo cizgiler sabahki bayaği silikti ikindi vakti yaptigim testi zorlanmadan goruyodum sabahkini işiga tutunca anca gorunuyodu
Hemen çıkıyorsa hamilesindir çünkü sonradan çıkan çizgiler hep yanıltıcı oluyor. Yaptın mı hiç sabah ilk idrarla daha net belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…