How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Klomen kullanıp çatlatma iğnesi olmadan hamile kalanlar

ceylin-46

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2017
2.732
1.499
83
30
Meraba kızlar klomen kullandim. Bugün doktora gittim. 4 yumurtam var solda 3 sağda 1 tane. Soldakiler 14 15 ve 22 mm sagdaki 21 mm. Ve doktorum çatlatma iğnesi vermedi kendi haline birakti. Yumurtam yeterince büyük ve fazla olduğu için. Aranızda çatlatma iğnesi olmadan sadece klomenle hamile kalan varmı? ??

Meraba kızlar klomen kullandim. Bugün doktora gittim. 4 yumurtam var solda 3 sağda 1 tane. Soldakiler 14 15 ve 22 mm sagdaki 21 mm. Ve doktorum çatlatma iğnesi vermedi kendi haline birakti. Yumurtam yeterince büyük ve fazla olduğu için. Aranızda çatlatma iğnesi olmadan sadece klomenle hamile kalan varmı? ??
ben değil ama bir arkadaşım böyle senin gibi hamile kaldı :) cevapsız bırakmayayım dedim

Eğer doktorunuz çatlatma iğnesi vermediyse düşündüğü birşey vardır sanırım. Kendinizi kararsız hissediyorsanız başka bir doktora daha danışmanız iyi olur diye düşünüyorum riske atılmaz çünkü

Eğer doktorunuz çatlatma iğnesi vermediyse düşündüğü birşey vardır sanırım. Kendinizi kararsız hissediyorsanız başka bir doktora daha danışmanız iyi olur diye düşünüyorum riske atılmaz çünkü
Yok canım ben sadece böyle hamile kalan varmı diye merak ettim. Doktorum çok iyi ilgili benim durumumu tek başına karar vermedi zaten bi doktor arkadaşına daha sordu o da aynısını söyledi bu durumda iğneyle daha zor olurmuş. Cevabın için teşekkür ederim

Elimde menagon iğne var isteyene uyguna veririm

Banada acıbademde bir doktorum klomen verdi bende pko var adetin 2inci günü her akşam 5 gün boyınca 2 ser tane atmamı soyledi inşallah hamiş kalırım yaa

SELAM BENDE SİZİN GİBİYİM SANIRIM SİZ HAMİLESİNİZ HAYIRLI UĞURLU GELSİN BEBEĞİNİZ.. SİZE Bİ SORUM OLUCAK BELİRTİLERİNİZ NASILDI ? KLOMEN DE BELİRTİ YAPIYORU MU _ BENDE BAT GÜNÜMÜ BEKLİYORUM ?

SELAM BENDE SİZİN GİBİYİM SANIRIM SİZ HAMİLESİNİZ HAYIRLI UĞURLU GELSİN BEBEĞİNİZ.. SİZE Bİ SORUM OLUCAK BELİRTİLERİNİZ NASILDI ? KLOMEN DE BELİRTİ YAPIYORU MU _ BENDE BAT GÜNÜMÜ BEKLİYORUM ?
Sağol canım çok şükür hanileyim :) belirtim adet belirtisiyle ayniydi heran adet olacak gibi sancilarim oldu. Sadece rahim de değişik bi ağrı batma oluyodu o kadar

EVET BENDE DE AYNI HAFİF AĞRIM VAR TATLI TATLI ... BİR DE KASIK BÖLGEM BİRAZ SERT SİZİNDE ÖYLEMİYDİ ? BİR TEK BUNU FARK ETTİM BİDE HERAN REGL OLCAMIŞIM BAŞKA BİR BELİRTİM YOK

EVET BENDE DE AYNI HAFİF AĞRIM VAR TATLI TATLI ... BİR DE KASIK BÖLGEM BİRAZ SERT SİZİNDE ÖYLEMİYDİ ? BİR TEK BUNU FARK ETTİM BİDE HERAN REGL OLCAMIŞIM BAŞKA BİR BELİRTİM YOK
Evet canim sertlk de vardi bide adet agrilari başka bişey yoktu. Asıl belirtiler 6. Haftada bitince başladı. Senin kaç yumurtan vardi

Merhaba ben de kullandım iğnesiz üç gün gecikti ama kanda hcg 1,3 çıktı. Sadece kahve rengi birkaç Damla’ akıntı geldi. Söktürücü yazdı doktor kullanmak istemedim
Istersen bi kaç gün daha bekle canim. Yune negatif çıkarsa öyle kullan ilacı

Slm kızlar ben de dün başladım klomene. Sabah akşam 1 er tane .bitince 2gün sonra ilişki önerdi doktorum ama beni çağırıp büyüyüp buyumediklerne bakmayacak. Çatlama iğnesi de demedi.bende pco um .ve yumurta var ama buyumuyor .klomenle ya büyüyüp catlmazsa diye korkuyorum :(

Back