- 17 Ocak 2018
- 83
- 162
Merhaba eminim gebelik hızlandırmak yada elde etmek için birçoğunuz Klomen kullanmıştır size danışmak istediğim bir konu var lütfen yardımcı olun.. Ben Eylül ayında kimyasal gebelik geçirdim daha sonrasında 4 aydır gebelik elde edemeyince doktorumla tekrar görüştüm eşimde bende bütün testlerimizi yaptırdık şükür problem çıkmadı doktor gebelik şansını arttırmak için bu ay klomen kullanalım yumurta takibi yapalım dedi bende kabul ettim adetimin 5. günü başladım günde 2 defa olmaz üzere 5 gün kullandım 11. gün doktorum muayneye çağırdı 2 adet yumurtam oluşmuştu biri 15,5mm biri 18,38 di doktorum bu geceyi mutlaka boş geçme dedi yarına çatlar yumurtan dedi ister bu ay kendiliğinden çatlasın dedi istersen iğne olabilirsin dedi senin adetlerin düzenli çatlama problemin olcağını düşünmüyorum dedi bende doğal olsun istedim 2 gün sonra iğne olsamda olmasamda kontrole gitmemi söyledi yumurtam 26 mm olmuş yani çatlamamış şimdi neolacak benim adetlerim hep düzenlidir ovulasyon testinde çift çizgiyi görürüm hatta yumurtlama akıntımı bile görürdüm şimdi doktor benden 21. gün progestan hormonumu istedi umudunu yitirme belli olmaz belki ovulasyon olmuştur diğer yumurtan gözükmüyor dedi..Benim yumurtalarım hepmi çatlamıodu yoksa bu klomenden mi oldu