Valla aynı durumdayım çok önce yazmıssın ama.10 gün oldu hala ortada birşey yok.Arkadaşlar klomen ve çatlatma iğnesinden sonra gününde adet oldum ve o ay gebelik olmadı . Bu ayda adetim çok geciktiKlomen tedavisinde böyle olan var mı lütfen yardım edin ya
Ben olamayınca doktora gittim adet söktürücü yazdı adet oldum canımValla aynı durumdayım çok önce yazmıssın ama.10 gün oldu hala ortada birşey yok.
Bende öyle yapıcam gibi görünüyor.çok uzadı bu durum.tekrar klomen kullandınmı pekiBen olamayınca doktora gittim adet söktürücü yazdı adet oldum canım
Canım buğun gittim dr adet sökücü verdi.sen kaç güne adet oldunBen olamayınca doktora gittim adet söktürücü yazdı adet oldum canım
adet olunca gel demişti canım çarşamba gitcem klomene devam etcemBende öyle yapıcam gibi görünüyor.çok uzadı bu durum.tekrar klomen kullandınmı peki
Kutuda 12 tane vardı 8 taneyi kullandım ,kullanırken adet oldum canımCanım buğun gittim dr adet sökücü verdi.sen kaç güne adet oldun
İyi kurtulmuşsun darısı başımaKutuda 12 tane vardı 8 taneyi kullandım ,kullanırken adet oldum canım ☺ ilaç yarıda kaldı
İnşallah bu sefer olur senin.ben artık devam etmiycem klomene.instagramdan ovulasyon testi aldım onlarla birlikte takip yapıcam.artık hayırlısı ikimiz içinde canım benimadet olunca gel demişti canım çarşamba gitcem klomene devam etcem
Ben 4 kez klomen kullandim.kullandigim.her ay 3 gun gecikti klomeni biraktigim ayin ertesi tam 28. Gununde reglm geldi yani bende gecikme yaptiArkadaşlar klomen ve çatlatma iğnesinden sonra gününde adet oldum ve o ay gebelik olmadı . Bu ayda adetim çok geciktiKlomen tedavisinde böyle olan var mı lütfen yardım edin ya
tedaviye virüs molası verildiİnşallah bu sefer olur senin.ben artık devam etmiycem klomene.instagramdan ovulasyon testi aldım onlarla birlikte takip yapıcam.artık hayırlısı ikimiz içinde canım benim
Aa hangi ilde oturuyorsun.ben amasyada oturuyorum henüz bişey denmedi burdaArkadaşlar bu ay hastaneye gidemiyorum virüs nedeniyle hasta almıyorlarklomen kullancaktım ne yapmalıyım bitkisel olarak
tedavi amaçlı konyaya geldim burda dedilerAa hangi ilde oturuyorsun.ben amasyada oturuyorum henüz bişey denmedi burda
Hım orasıda kalabalık bir şehir ondandır.ALLAH şifa versin canım.olsun belki bu ay tedaviye gerek kalmadan bebiş gelirtedavi amaçlı konyaya geldim burda dediler
inşallah canım Allah isteyen herkese versinHım orasıda kalabalık bir şehir ondandır.ALLAH şifa versin canım.olsun belki bu ay tedaviye gerek kalmadan bebiş gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?