• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanıp adeti gecikenler yardım 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MutluKedi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
2.043
1.212
133
Arkadaşlar klomen ve çatlatma iğnesinden sonra gününde adet oldum ve o ay gebelik olmadı . Bu ayda adetim çok gecikti 🤔 Klomen tedavisinde böyle olan var mı lütfen yardım edin ya 🙏

Bende iki kere kullandım ikisinde de gününde adet oldum sora bıraktım 4 ay sonra hamile kaldım 😊

Arkadaşlar klomen ve çatlatma iğnesinden sonra gününde adet oldum ve o ay gebelik olmadı . Bu ayda adetim çok gecikti 🤔 Klomen tedavisinde böyle olan var mı lütfen yardım edin ya 🙏
Ben 4 kez klomen kullandim.kullandigim.her ay 3 gun gecikti klomeni biraktigim ayin ertesi tam 28. Gununde reglm geldi yani bende gecikme yapti

İnşallah bu sefer olur senin.ben artık devam etmiycem klomene.instagramdan ovulasyon testi aldım onlarla birlikte takip yapıcam.artık hayırlısı ikimiz içinde canım benim
tedaviye virüs molası verildi 😂😂😂 hastaneler muayaneye hasta kabul etmiyorlar ya ne yapcam ya🤔

Arkadaşlar bu ay hastaneye gidemiyorum virüs nedeniyle hasta almıyorlar :KK12: klomen kullancaktım ne yapmalıyım bitkisel olarak 🤔

Back