Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah kuzum meyve falan yiyorum bide takviye edici c vitamini aldım ona başladım inşallah böyle böyle geçer 🤲❤ sen nasılsın gidebildin mi kontrole yakın zamanda
7 aralıkta kalp atışı için gidicem canım. Kan tahlili istemişti doktor tsh normal ama ANr tpo yüksek çıkmış endokrine yönlendirdi. Bugün gittim haşimato çıktı şimdilik tsh 2,5 altında olduğu için ilaç vermedi 15 gün sonra tekrar tahlil vercem sonuca göre ilaca başlayıp başlamıcağımı söylücek. Gebelik boyunca takipte olcakmışım canım inşallah sıkıntısız geçer herşey canım sağlıkla alırız kucağımıza 🤲🏻

Kizlar 13 gün iğne gününü saymazsak G Gecemsi sutlaacc sutlaacc
IMG_20211202_173124_217-01~3.jpeg

7 aralıkta kalp atışı için gidicem canım. Kan tahlili istemişti doktor tsh normal ama ANr tpo yüksek çıkmış endokrine yönlendirdi. Bugün gittim haşimato çıktı şimdilik tsh 2,5 altında olduğu için ilaç vermedi 15 gün sonra tekrar tahlil vercem sonuca göre ilaca başlayıp başlamıcağımı söylücek. Gebelik boyunca takipte olcakmışım canım inşallah sıkıntısız geçer herşey canım sağlıkla alırız kucağımıza 🤲🏻
Rabbim yardimcin olsun inşallah canım benim sağlıklı bir hamilelikle hayırlısıyla kucağınıza aldırsın inşallah Rabbim 🤲❤ içini ferah tut inşallah herşey güzel olucak haberdar et beni de 🥰

Rabbim yardimcin olsun inşallah canım benim sağlıklı bir hamilelikle hayırlısıyla kucağınıza aldırsın inşallah Rabbim 🤲❤ içini ferah tut inşallah herşey güzel olucak haberdar et beni de 🥰
İnşallah canım tamam canım haber veririm ☺️ Salı günü de kalp atışı için gidicez hayırlı haberlerle dönerim inşallah dua et canım 🤲🏻❤️

G Gecemsi kalp atışını duyduk bugün çok şükür canım 🤲🏻🧿 haftasıyla da uyumlu 2 hafta sonra tekrar çağrıdı. Sen nasılsın nasıl oldun kuzum ?
Çok sevindim kuzum Rabbim hep böyle güzel haberler duyursun sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah 🤲❤ bende baya baya toparladım şükür kuzum cuma günü karantina bitiyo o güne randevu aldım inşallah kızım da iyidir teyzesi o zaman daha iyi olucam inşallah 🤲🥰

Çok sevindim kuzum Rabbim hep böyle güzel haberler duyursun sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah 🤲❤ bende baya baya toparladım şükür kuzum cuma günü karantina bitiyo o güne randevu aldım inşallah kızım da iyidir teyzesi o zaman daha iyi olucam inşallah 🤲🥰
Amin inşallah kuzum🤲🏻❤️ Sevindim canım daha iyi olun inşallah bebişte iyidir bence hayırlı haberlerle inşallah canım 🤲🏻🥰🥰

E Evdekikadin canım test verdin mi tekrar?
2.6 çıkmış tekrar kan verdiğimde ama sonra adet oldum doktora gittim tahlil verdim ayrıntılı birkaç test yaptılar 20 sinde çıkacakmış uzun sürüyormuş baya biseye bakalim dedi doktor bu sefer Ankara'ya geldim bilindik bir doktora rahim filmini ilk fırsatta çektir dedi kendi doktorumdan gün aldım 17 sine anestezi li cekilcem aklıma geçen sefer girdiğim ameliyat geliyor valla uyutulmak içime sinmiyor anestezi siz yapmiyolarmis ben acıya dayanırım dedim ama korku basiyo şimdiden

X