Hayırlısı olsun inşallah hakkında canım bizim de yüzümüz gülecek inşallah hayırlısı ile biraz daha zaman var demekki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun inşallah hakkında canım bizim de yüzümüz gülecek inşallah hayırlısı ile biraz daha zaman var demekki
Klomen tedavisiyse eğer 5. Günü başlanıyo ilaca canım senin durumunda bi farklılık yoksa 5. Günü tabi doktorun söyler yineBugün 3. Günüm adetin kan verdim bugüne yetişmez dediler tedaviye başlayacaktık 4.günü başlansa geç kalmış olur muyuz acaba bilginiz varmı
Yeni ay yeni umutlar Rabbim gönlüne göre versin kuzum vardır elbet zamanı hayırlısı olsun sakın üzme kendiniYok canım olmadım henüz
İyiym çok şükür eşimin iyileşmesini bekliyorumİnşallah canım sen nasıl oldun?
Hayırlısı canm benim senin de 3.deneme mi olacakmrve36 G Gizoludi E Evdekikadin sutlaacc
Kızlar bende şimdi geldim doktordan hormon testi verdim fsh prolaktin e2 falan bakılacak klomen e de yarın başlıycam nasipse bu ay da deniycez olmadi sperm testi ve rahim filmi cekicez dedi hayırlısı diyelim artık
asırı derecede bu belırtılerı yapıyor merak etmeeeMeraba bu ilaç bende halsizlik aşırı derece bel agrısı yaptı bide gece ateş basması sizdede öyle oldumu
Aynen öyle canım hayırlısıHayırlısı olsun inşallah hakkında canım bizim de yüzümüz gülecek inşallah hayırlısı ile biraz daha zaman var demekki
Aynen hadi hayırlısı inşallah kuzummrve36 G Gizoludi E Evdekikadin sutlaacc
Kızlar bende şimdi geldim doktordan hormon testi verdim fsh prolaktin e2 falan bakılacak klomen e de yarın başlıycam nasipse bu ay da deniycez olmadi sperm testi ve rahim filmi cekicez dedi hayırlısı diyelim artık
Evet canım bu ay 3. Deneme artıkHayırlısı canm benim senin de 3.deneme mi olacak
Çok sağol kuzum her ay gidip normal muayene ucreti ödüyodum bu ay gittim yumurta takibi tüp bebek tedavisine girdiği için 500 lira olucakmış yoksa yumurta takibi yapmiyomus doktor emrivaki yapmaları baya sinir bozucu oldu teste de ayrı para bu ay olumsuz olursa gitmim diyorum artık sizde nasıl oluyo muayeneden ayrı bi para ödüyo musun senAynen hadi hayırlısı inşallah kuzum
İnşallah son olur hayırlısıEvet canım bu ay 3. Deneme artık
Sen bu ay ne yapacaksın yine iğne tedavisi miAynen öyle canım hayırlısı
Inşallah canım Rabbim hepimize o mutlulugu yaşatsın hayırlısıylaİnşallah son olur hayırlısı
Yarın görüşeceğim canım doktorla. Ben birde profesör doktora randevu aldım bakalım farklı bir görüş almak için.Sen bu ay ne yapacaksın yine iğne tedavisi mi
Alla alla tüp bebek bambaşka bir şey. Ben normal muayene ücreti veriyorum canım 200₺ şimdi birde acıbademe randevu aldım 275₺ ymiş sanırım orası da. Ama yumurta takibi diye ayrıca vermiyordum ben.Çok sağol kuzum her ay gidip normal muayene ucreti ödüyodum bu ay gittim yumurta takibi tüp bebek tedavisine girdiği için 500 lira olucakmış yoksa yumurta takibi yapmiyomus doktor emrivaki yapmaları baya sinir bozucu oldu teste de ayrı para bu ay olumsuz olursa gitmim diyorum artık sizde nasıl oluyo muayeneden ayrı bi para ödüyo musun sen
Saçmalık ya normalde bende senin gibi muayene ucreti veriyodum yumurta takibini yapıyordu zaten ilaçtan sonra 2. Gitmeye iğneyi yapiyo kaç aydır böyle bişey yoktu bu ay doktorun yanından çıktıme siz şu kadar daha ücret ödeyeceksiniz yoksa yumurta takibi yapmaz doktor mecburen ödedim son ay diye ama içime sinmeyen bi durum yaniAlla alla tüp bebek bambaşka bir şey. Ben normal muayene ücreti veriyorum canım 200₺ şimdi birde acıbademe randevu aldım 275₺ ymiş sanırım orası da. Ama yumurta takibi diye ayrıca vermiyordum ben.
İnşallah güzel şeyler söyler haber ver bize deYarın görüşeceğim canım doktorla. Ben birde profesör doktora randevu aldım bakalım farklı bir görüş almak için.
Hadi hayırlısıyla inşallah tahlillerin iyi çıkar. Ben de regliyi bekliyorum ona göre gidip konuşacağım belki sonraki adıma gecebiliriz biz de.mrve36 G Gizoludi E Evdekikadin sutlaacc
Sonuçlar çıkmış canım doktora mesaj attım bakalım pek anlamadığım için iyi mi kötü mü bilemiyorum şuan ama cevap gelince yazarım hemen senin için de hayırlısı neyse o olsun inşallah Rabbim yardımcın olsunHadi hayırlısıyla inşallah tahlillerin iyi çıkar. Ben de regliyi bekliyorum ona göre gidip konuşacağım belki sonraki adıma gecebiliriz biz de.
Aynen yaz canım çıkınca merak ederim. Ben de doktora gidince haber veririm gene. Bu gün de hafiften gene regli ağrılarım başladı gibi ama önemli değil bu ay çatlamayı kaçırmıştı zaten doktor. Igne bile yapılmama gerek kalmadı. Biz de 2 kere sadece değerlendirmeye çalıştık ama işte yumurtlama hangi gün tam belli olmadığı için düşük bir ihtimaldi zaten. Regli olursam da yazarım gene.Sonuçlar çıkmış canım doktora mesaj attım bakalım pek anlamadığım için iyi mi kötü mü bilemiyorum şuan ama cevap gelince yazarım hemen senin için de hayırlısı neyse o olsun inşallah Rabbim yardımcın olsun