- 9 Ocak 2021
- 18
- 13
- 31
Size sadece ilaç ve normal ilişki önerdi değilmi.Bnim eşiminde hareketlilik 10
Eşime klomen verdi banada kendi doktorum klomen verdi aşılama demedi ama kontrole gidecem sadece yumurta çatlamamışsa igne verecekSize sadece ilaç ve normal ilişki önerdi değilmi.
Anladım benim eşime herhangibi ilaç vermedi. Bakalım süreç nasıl olcak.salı günü gidince ayrıntıları sorucam.Eşime klomen verdi banada kendi doktorum klomen verdi aşılama demedi ama kontrole gidecem sadece yumurta çatlamamışsa igne verecek
Morfoloji kaçtı sizin bide ileri hız ?Anladım benim eşime herhangibi ilaç vermedi. Bakalım süreç nasıl olcak.salı günü gidince ayrıntıları sorucam.
İki defa test verdik birinde %10 çıktı diğerinde %26.morfoloji sınırda yazıyordu ama tam hatırlamıyorum değeriMorfoloji kaçtı sizin bide ileri hız ?
Bende aşılama yaptırmak isticem gelecek ay olmazsada tüp bebekİki defa test verdik birinde %10 çıktı diğerinde %26.morfoloji sınırda yazıyordu ama tam hatırlamıyorum değeri
İnş gerek kalmadan olurBende aşılama yaptırmak isticem gelecek ay olmazsada tüp bebek
O zaman yanlış anlamamışım neden acaba herkes sabah akşam 1 tane içmişEwt canım bende senle aynı durumdayım doktorum 2 kez kullanmamı söyledi
Eczaneden de öyle söylediler doktora mesaj attım bakalim dönmedi dahaSabah akşam bence ama sen bilirsin bende klomen kullandım geçen ay sabah akşam tok 1 er taneydi
Adetin 5. Günü başla dedi daha olmadim 1 -2 gün için de olmam lazımAynen adet kaçıncı günü cnm
Bu galiba kişiden kişiye değişiyor. Vücudun yumurtayı normal yollarla ne kadar geliştiriyor ne kadar ilaca ihtiyacı var onunla alakalı. Günde 2 tane dese doktorunuz sabah akşam şeklinde evet olabilir ama 2 tane Bi seferde içmek hiç duymadığım ve sıkıntı yaratacağını düşündüğüm birsey günde sabah akşam 2şer den 4 tane mi alacaksınız tek sefer de miO zaman yanlış anlamamışım neden acaba herkes sabah akşam 1 tane içmiş
Tek seferde sabah kahvaltıdan sonra 2 tane dedi 5 gün boyunca toplamda 10 tane anlamadığım neden sabah akşam değil de tek sefer de 2 tane olduğuBu galiba kişiden kişiye değişiyor. Vücudun yumurtayı normal yollarla ne kadar geliştiriyor ne kadar ilaca ihtiyacı var onunla alakalı. Günde 2 tane dese doktorunuz sabah akşam şeklinde evet olabilir ama 2 tane Bi seferde içmek hiç duymadığım ve sıkıntı yaratacağını düşündüğüm birsey günde sabah akşam 2şer den 4 tane mi alacaksınız tek sefer de mi
Canım valla dediğim gibi bende kullandım burda da uzun süredir takip ediyorum açılan konuları fikir edinmek amaçlı ama hiç duymamıştım belki Bi yanlış anlaşılma olmuştur o sırada yada doğrudur dediği güvendiğiniz sürekli muayene olduğunuz biriyse farklı bi yöntem falan deniyordur diyecem artıkTek seferde sabah kahvaltıdan sonra 2 tane dedi 5 gün boyunca toplamda 10 tane anlamadığım neden sabah akşam değil de tek sefer de 2 tane olduğu
Bakalım bende cevap bekliyorm daha dönmedi mesajıma dönsün mutlaka yazicam buraya bende şüphe ettim dedim acaba ben mi yanlış anladım bakalım çözücem inşallahCanım valla dediğim gibi bende kullandım burda da uzun süredir takip ediyorum açılan konuları fikir edinmek amaçlı ama hiç duymamıştım belki Bi yanlış anlaşılma olmuştur o sırada yada doğrudur dediği güvendiğiniz sürekli muayene olduğunuz biriyse farklı bi yöntem falan deniyordur diyecem artık
Dr um sağolsun yumurtlama günümü de söyledi ama olmadı benim bu ay da hayırlısı bakalım umarım sizin olurAdetin 5. Günü başla dedi daha olmadim 1 -2 gün için de olmam lazım
Bende 1 kere 5 kullandım onda da kimyasal gebelik oldu bunuda 3 de başladım cunku o zmn batla arasında az zmn oluyor DuAdetin 5. Günü başla dedi daha olmadim 1 -2 gün için de olmam lazım
Dr um sağolsun yumurtlama günümü de söyledi ama olmadı benim bu ay da hayırlısı bakalım umarım sizin olur
Inşallah en yakın zamanda yüzümüzü güldürecek haberler aliriz çok fazla umut bağlamak istemiyorum ama bi yandan da engel olamıyorum umarım güzel sonuçlar gelirDr um sağolsun yumurtlama günümü de söyledi ama olmadı benim bu ay da hayırlısı bakalım umarım sizin olur
Sabah bir akşam bir tane içiyorum doktor seni muane etti ona göre de böyle kullanmani istemiştir benim salı bitcek cuma günü duruma gore çatlatma iğnesi yapcakO zaman yanlış anlamamışım neden acaba herkes sabah akşam 1 tane içmiş
Benim klomeni ilk denemem bundan önce agnucaston kullandık o işe yaramadı malesef bakalım bunda sonuç ne olacakBende 1 kere 5 kullandım onda da kimyasal gebelik oldu bunuda 3 de başladım cunku o zmn batla arasında az zmn oluyor Du
Inşallah güzel sonuçlar alırsınızSabah bir akşam bir tane içiyorum doktor seni muane etti ona göre de böyle kullanmani istemiştir benim salı bitcek cuma günü duruma gore çatlatma iğnesi yapcak