- 19 Şubat 2020
- 5.337
- 2.900
- 40
-
- Konu Sahibi Eylul yagmur
evet canım az önce yaptım tek çizğiBen yapmaya korktuğum için hiç test yapmadım. Baya bı yerde de okudum işte silik çizgi oldu tek çizgi oldu sonra pozitife döndü diye. Hayırlısı olsun inşallah.
Hayırlısı ne ise o olsun canım. Benimde ani kasılmalarım oluyor doktora sordum iğnenin etkisinden olabileceğini söyledi
Guzel haberler alırız ay sonunda inşallah
Erken gebelik testi mi yaptınevet canım az önce yaptım tek çizği
evet canım erkenErken gebelik testi mi evet c
Bnde alsam mı acaba 8 gün geçti iğnenin
Bu arada sizlerin yorumlarinida okudum.. bence cok cok erken henuz igne etkisi bile gecmemis olabilir daha da onemlisi dollenme olmus olsa bile dollenen yumurta ancak 10 gunluk bir yolculukla rahme tutunmaya somrasinda vucutta beta hcg salgilanmaya baslar bu sebeple erken test yapmak bosa umut yada uzulmeye yol acar.. doktorlar en erken 14. Gunde test yapilmasini söylüyor ben 15. Gunde yapmayı düşünüyorum regl olmazsamBnde alsam mı acaba 8 gün geçti iğnenin üstünden
Haklısın erken olabilir bnde bekliyim o zmnBu arada sizlerin yorumlarinida okudum.. bence cok cok erken henuz igne etkisi bile gecmemis olabilir daha da onemlisi dollenme olmus olsa bile dollenen yumurta ancak 10 gunluk bir yolculukla rahme tutunmaya somrasinda vucutta beta hcg salgilanmaya baslar bu sebeple erken test yapmak bosa umut yada uzulmeye yol acar.. doktorlar en erken 14. Gunde test yapilmasini söylüyor ben 15. Gunde yapmayı düşünüyorum regl olmazsam
Yaa bekle bakalım belki pozitife dönerevet canım az önce yaptım tek çizği
Benimde 15. Gün ayın 20sine denk geliyor. Regl günüm de 23ünde. Gecikme olursa öyle test yapmayı düşünüyorum. İnşallah gebesinizdir.Bu arada sizlerin yorumlarinida okudum.. bence cok cok erken henuz igne etkisi bile gecmemis olabilir daha da onemlisi dollenme olmus olsa bile dollenen yumurta ancak 10 gunluk bir yolculukla rahme tutunmaya somrasinda vucutta beta hcg salgilanmaya baslar bu sebeple erken test yapmak bosa umut yada uzulmeye yol acar.. doktorlar en erken 14. Gunde test yapilmasini söylüyor ben 15. Gunde yapmayı düşünüyorum regl olmazsam
Ay inşallah hepimizBenimde 15. Gün ayın 20sine denk geliyor. Regl günüm de 23ünde. Gecikme olursa öyle test yapmayı düşünüyorum. İnşallah gebesinizdir.
Yaa bekle bakalım belki pozitife döner
Benim bu ayda olmadı sanırım adet döngüme 9 gün var. Sabah beyaz renkli kremsi akıntı geldi baya fazlaydi. Adet öncesi olduğu için geldi sanırımİnşallah canın cuma günü kan vericem
ne alaka canım ya gebeliktede geliyor,kırmızı renk kanama gelmemiş ya ,bak benim 11 ğünmü idrar negatif ama hala ümitliyim:)Benim bu ayda olmadı sanırım adet döngüme 9 gün var. Sabah beyaz renkli kremsi akıntı geldi baya fazlaydi. Adet öncesi olduğu için geldi sanırım
Ay hadi İnşallah cektigimiz herşeye değerne alaka canım ya gebeliktede geliyor,kırmızı renk kanama gelmemiş ya ,bak benim 11 ğünmü idrar negatif ama hala ümitliyim:)
inşallah canım Allahım isteyen herkese versin:)Ay hadi İnşallah cektigimiz herşeye değer
sabah idrar yaptım canım pozitif, kan verdim nagatif maaleseinşallah canım Allahım isteyen herkese versin:)
Niye öyle olmuş ki. Bende dayanamadım erken gebelik testi yaptım daha 2 dkk önce ama sonuca bakmaya korkuyorum lavaboya bıraktım çıktım.sabah idrar yaptım canım pozitif, kan verdim nagatif maalese
Tam 5. Dakikada baktım ikinci çizgi silikcanım baksana, zaman gecince acaba kaç dak sonra oldu diye kafayı yiyeceksin bilyorsun 10 dak onemli:)