- 2 Temmuz 2019
- 804
- 4.167
- 63
- 24
Sen kaç gün kullandın çatlatma iğnesi oldun mu ilk defa mı kullanıyorsun biraz fazla soru sordum ama aynı durumu yaşayınca merak ediyor insanAmin cnm aminbirkaç güne kasık agrın gögüs ağrısı olur sıcaklık basıyor beş ağrısı bulantı oluyor cnm bende oldu doktor yumurtlama dan dedi
Yok cnm sor tabii insan duyunca rahat ediyor yok cnm 19.7 olmuş dedi igneye gerek göremedi 1 2 güne catlar gün aşiri ilişki yap dedi yaptım sonra hamile olduğumu öğrendim sonra da kimyasal oldu kanamam oldu şimdi yine başladim adetim 3 günü başladim işte bekliyorum cnm sali günü kontrol varSen kaç gün kullandın çatlatma iğnesi oldun mu ilk defa mı kullanıyorsun biraz fazla soru sordum ama aynı durumu yaşayınca merak ediyor insandesene zor günler bekliyor beni
Aynen bekleme süresi cok uzun yıl gibi geliyor sen kaç aydır istiyorsunuz bebekSen kaç gün kullandın çatlatma iğnesi oldun mu ilk defa mı kullanıyorsun biraz fazla soru sordum ama aynı durumu yaşayınca merak ediyor insandesene zor günler bekliyor beni
Yok cnm ilk ay yani aralıkta kimyasal gebelik gecirdim bu ayda birdaha deniyoruz klomen sogan kuru de deniyorum inşallah faydası olurda hamike olurum ama 3 gündür kasık agrım var bakalimSonuç belli mi ne yaptiniz
Yaa üzüldüm geçmiş olsun. Hadi bakalım bu sağlıkla tutar inşaAllahYok cnm sor tabii insan duyunca rahat ediyor yok cnm 19.7 olmuş dedi igneye gerek göremedi 1 2 güne catlar gün aşiri ilişki yap dedi yaptım sonra hamile olduğumu öğrendim sonra da kimyasal oldu kanamam oldu şimdi yine başladim adetim 3 günü başladim işte bekliyorum cnm sali günü kontrol var
Canım ben 3 buçuk yıldır istiyoruz sebepsiz infilite bu ay başladım işte klomene bakalım neler olacakAynen bekleme süresi cok uzun yıl gibi geliyor sen kaç aydır istiyorsunuz bebek
Amin inşallah ama hep bşr korku var içimdeYaa üzüldüm geçmiş olsun. Hadi bakalım bu sağlıkla tutar inşaAllah
İnşallah guzel haber alırız bat ne zmnCanım ben 3 buçuk yıldır istiyoruz sebepsiz infilite bu ay başladım işte klomene bakalım neler olacak
Allah korktuklarımızdan emin kılsın inşaAllah nasipte varsa her türlü olurAmin inşallah ama hep bşr korku var içimde
Şuan daha reglimİnşallah guzel haber alırız bat ne zmn
Amin cnm aminAllah korktuklarımızdan emin kılsın inşaAllah nasipte varsa her türlü olur
İnşallah rabbim en kısa zamanda her isteyene nasıp eder cnmŞuan daha reglimben artık günleri saymayı bıraktım valla
Eski doktotum bana f3mara vermisti. Doktorumu değiştirdim su an bir profesör e gidiyorum ve asla hastalarına femara vermediğini, ilac hakkinda ciddi makaleler bulundugunu, ciddi yan etkileri olduğunu falqn söyledi. Bence doktorunuza güveninHiç duymadım cnm odami yumurta için bende ilk kez kullandım sevindim işte kanamam oldu gittim kimyasal dedi ama sağlıksız gebelik de düşük oluyormuş 2 de öyle olurmu acaba o korkum var
Bende ilk defa duydum o ilacı aynen doktor güveni cok önemli gercekten tesekkür ederimEski doktotum bana f3mara vermisti. Doktorumu değiştirdim su an bir profesör e gidiyorum ve asla hastalarına femara vermediğini, ilac hakkinda ciddi makaleler bulundugunu, ciddi yan etkileri olduğunu falqn söyledi. Bence doktorunuza güvenin
Yoğun beyaz kokusuz akıntı ve göğüs Ağrım var 3 gündür, ilk kez böyle bir şey oldu yumurtlama mi buAmin cnm aminbirkaç güne kasık agrın gögüs ağrısı olur sıcaklık basıyor beş ağrısı bulantı oluyor cnm bende oldu doktor yumurtlama dan dedi
Yoğun beyaz kokusuz akıntı ve göğüs Ağrım var 3 gündür, ilk kez böyle bir şey oldu yumurtlama mi bu
Evet cnm bu yumurtlama belirtileri bat kaç gün varYoğun beyaz kokusuz akıntı ve göğüs Ağrım var 3 gündür, ilk kez böyle bir şey oldu yumurtlama mi bu
20 gün var daha. 36 gün civarında bir adet oluyorum. Normalde yumurtlamam 19-22. günlerde ama bu sefer BAT a 20 gün varken belirtiler oldu neden olabilirEve
Evet cnm bu yumurtlama belirtileri bat kaç gün var
Klomen felan kullandın mi yada ilaç felan kullandın mı erkende olabikşr bazi insanlar adet bitince hemen yumurtlama yapıyormuş20 gün var daha. 36 gün civarında bir adet oluyorum. Normalde yumurtlamam 19-22. günlerde ama bu sefer BAT a 20 gün varken belirtiler oldu neden olabilir
Hiç ilaç kullanmadımKlomen felan kullandın mi yada ilaç felan kullandın mı erkende olabikşr bazi insanlar adet bitince hemen yumurtlama yapıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?