Klomen kullananlar

göbek yapıyo derken şişkinlikmi yoksa kilo olarakmı?valla zaten sıkıntım göbeğimde kilom normalde :/ şişkinlikse o halledilir bi şekilde zaten sürekli spor yapan biriyim.
şişkinlikte yapıyo göbek kısmında yağlanmada yapıyor o göbek şişiyo sen şişkinliğim var diyosun ama geçmiyo yani inmiyor karnımı içime çekerek kıyafetlerimi deniyorum içime çekemiyorum bi top yağ torbası :) bağırsak problemimde yok yani .vallaha bana böle yaptı umarım sana hiç bi zararı olmaz dikkat et .

Kızlar selamın aleykum hayırlı cumalar :) doktordan çıktım şimdi 4 gün önce olmayan yumurtam bugün 16mm iki tane olmuş doktor çok güzel dedi gün aşırı ilişki şimdi dedi :) herkese hayırlı haberler inşallah :)

Kızlar selamın aleykum hayırlı cumalar :) doktordan çıktım şimdi 4 gün önce olmayan yumurtam bugün 16mm iki tane olmuş doktor çok güzel dedi gün aşırı ilişki şimdi dedi :) herkese hayırlı haberler inşallah :)
ayyy çok güzel bi haber bu :) gözünaydın :)

Doktora çatlatma iğnesi sordum gerek duymuyorum dedi çok büyür çatlamaz en son çare ben çok iğne taraftarı değilim dedi onada sevindim
evet geçen ay bende 2 doktora gittim 2 side öyle dedi çatlatma iğnesinden yana değiller seninkide güzel buyumüş gerçekten bence bu ay kesin olur :) benim 15. gün bile 13mm ydi :KK43: hayırlı haberlerini bekliyoruz .eşinin yemesi içmesinede bu bi kaç gün dikkat et bence .havuç kaynat içir sabah akşam , bol bol muz yesin keçiboynuzu yedir enazından spermleri daha kaliteli olur canlı kalma zamanı uzar .

kızlar bende cumartesi ilaca başlıycam bitince gidicez yumurta kontrolü için.daha önceden hep ultrasonla baktı ilk defa yumurta kontrolü olucak alttan mı bakıyolar genelde yoksa karındanmı?

kızlar bildiğiniz uyguladığınız bitkisel bişeyler varmı?ben keçiboynuzu pekmezi almayı düşünüyorum eşimde bende faydası olur diye zaten ceviz bol bol yiyoruz.

kızlar bende cumartesi ilaca başlıycam bitince gidicez yumurta kontrolü için.daha önceden hep ultrasonla baktı ilk defa yumurta kontrolü olucak alttan mı bakıyolar genelde yoksa karındanmı?
alttan bakıyorlar canım . sana folik asit vermedimi dr folik asit yumurta kalitesi için. düşük yapma riskinide azaltıyormuş.

alttan bakıyorlar canım . sana folik asit vermedimi dr folik asit yumurta kalitesi için. düşük yapma riskinide azaltıyormuş.
nasıl kolaymı bakılıyo? daha önceden yanlışlıkla simir testi oldum gerçi ondan beter değildir heralde :) yok folik asit ben baya kullandım biz 6 aydır deniyoruz sonrasında doktora gittiğimdede demir ve folik asit içeren bi ilaç verdi şimdi bişey demedi gittiğimde demezse sorucam istiycem mutlaka :) oldukça kilo yaptı bende o yüzden doğal yollardan almaya çalıştım ilaç bitince.tabiki düşüğü engelliyor birde bebeğin gelişimi içinde önemli verirse katlanıcaz mecbur içicez ama hamileyken zaten kullanıcam vericek gerek duymadım sormadımda o yüzden.

kızlar bildiğiniz uyguladığınız bitkisel bişeyler varmı?ben keçiboynuzu pekmezi almayı düşünüyorum eşimde bende faydası olur diye zaten ceviz bol bol yiyoruz.
Canım ben hergün iki tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi yutuyorum suyla hap gibi tadı bana kötü geldiği için öyle bi formül ürettim kadında yumurta erkekte sperm kalitesini arttırıyor ne varsa doğal şeylerde var

Canım ben hergün iki tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi yutuyorum suyla hap gibi tadı bana kötü geldiği için öyle bi formül ürettim kadında yumurta erkekte sperm kalitesini arttırıyor ne varsa doğal şeylerde var
bende alıp içicem eşimede içiricem ben çok severim pekmezi sorun olmaz o yüzden :)

Kızlar pekmezi değil keçiboynuzu nu kaynatıp içince daha faydalı olur mus bende eşime yapacam

Kızlar pekmezi değil keçiboynuzu nu kaynatıp içince daha faydalı olur mus bende eşime yapacam
O da bi seçenek tabi :) zsten pekmezde kaynatılarak oluyor bir nevi ön işlem kaynatarak içmektr :) ben öylede denedim fakat çok kötü koktu

X