klomen kullananlar

Adet olacakmışım gibi rahim sızlaması oluyor o yüzden umut baglamıyorum

İnşallah olur canım ama bak kisi hamile kalinca anliyor hissediyor yani emin ol buna ben ilk denememde oldu ve ben hep diyodum baska blogda ben biliyorum hamileyim diye ve kime sorduysam da aynisini dediler hissettim biliyodum diye sen ne hissediyosun

İnşallah olur canım ama bak kisi hamile kalinca anliyor hissediyor yani emin ol buna ben ilk denememde oldu ve ben hep diyodum baska blogda ben biliyorum hamileyim diye ve kime sorduysam da aynisini dediler hissettim biliyodum diye sen ne hissediyosun
Ben hiç hamile kalacagımı hissetmiyorum o yüzden hiçbir zman teste bakmaya ihtiyaç duymadım :) Çünkü kesin hamileyim deyip hissettigim zamanlarda hamile degildim.Aksine hamileyim diye inandıgım için adetim de stresten uzadıç.O yüzden artık ne test bakıyorum ne de hamile hissediyorum.Olursa olur dedim akışına bıraktım

Ben hiç hamile kalacagımı hissetmiyorum o yüzden hiçbir zman teste bakmaya ihtiyaç duymadım :) Çünkü kesin hamileyim deyip hissettigim zamanlarda hamile degildim.Aksine hamileyim diye inandıgım için adetim de stresten uzadıç.O yüzden artık ne test bakıyorum ne de hamile hissediyorum.Olursa olur dedim akışına bıraktım

:işsiz: valla alkışlıyorum seni keşke bende yapabilsem senin gibi

Alkışlancak bişey degil aksine umudum yok :) Kendimi hiç olmayacak diye alıştırdım.Kendim için yaşamaya çalışıyorum napiyim.

yaptigin sey inanki guzel bisey stres mahfediyo bizi hamile kalinca da yok beta artti mi kesesi olustu mu yok kalbi atti mi bunlarda stress zor zamanlar ilk uc ayi atlatmak cok onemli ben anladimki onemli olan hamile kalmak değil saglicakla kucagina almak onemli olan bak bende bi düşük bir kimyasal gebelik var ve kendimi tükenmiş hissediyorum ve sadece dua ediyorum sen gercekten en guzelini yapiyosun ben esime diyorum simdi kalp sesini duyduktan sonra soylerim sana diyorum o kadar yani sadece bize sabir gerekiyor

Offf offf .. bata 2 gun var. Dayanamadim test yaptim yine her ay oldugu gibi.. ahh su hayalet cizgiyi gormek icin bile hayatta neler vermezdimm. Ama yine cikmadi :KK43:

Iyi aksamlar kizlar bu ay ilk klomen kullanisim. Yumurta olustu ve catlatma ignesi oldum. Igne olali 12. Gun oldu ama hasta da olmadim. Test te yaptim negatif cikti. Adet gunum 4 gun gecikti. Bu yolla hamile kalanlar kacinci gunde ogrendiniz. Boyle beklemek o kadar zorki umutlarim tukendi artik

Iyi aksamlar kizlar bu ay ilk klomen kullanisim. Yumurta olustu ve catlatma ignesi oldum. Igne olali 12. Gun oldu ama hasta da olmadim. Test te yaptim negatif cikti. Adet gunum 4 gun gecikti. Bu yolla hamile kalanlar kacinci gunde ogrendiniz. Boyle beklemek o kadar zorki umutlarim tukendi artik

kan testinde cikar canim anca bi hafta sonra idrarda cikar benimde 9. günüm bekliyorum

Adet günün gectimi canim.

cumartesiydi aslinda ama 28 e gore.normalde pko luyum ben 30 35 gunde olurum ama ovulasyondan sonra 10 gunde cikmasi gerekirdi hastalanmadim hala.gogsumde hafif sizi var arada gidip geliyor bide kasık ağrısı ama negatifi gordum ya bugün yarın gelir heralde

cumartesiydi aslinda ama 28 e gore.normalde pko luyum ben 30 35 gunde olurum ama ovulasyondan sonra 10 gunde cikmasi gerekirdi hastalanmadim hala.gogsumde hafif sizi var arada gidip geliyor bide kasık ağrısı ama negatifi gordum ya bugün yarın gelir heralde
Canim kan verdinmi peki. Yoksa sadece idrar testimi yAptin

X