- 27 Mayıs 2015
- 4.914
- 5.291
Adet olacakmışım gibi rahim sızlaması oluyor o yüzden umut baglamıyorumHadi inşallah hayırlı haber alirsin ben 14. gun kanda ogrenmistim gecen sene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet olacakmışım gibi rahim sızlaması oluyor o yüzden umut baglamıyorumHadi inşallah hayırlı haber alirsin ben 14. gun kanda ogrenmistim gecen sene
Adet olacakmışım gibi rahim sızlaması oluyor o yüzden umut baglamıyorum
Ben hiç hamile kalacagımı hissetmiyorum o yüzden hiçbir zman teste bakmaya ihtiyaç duymadım :) Çünkü kesin hamileyim deyip hissettigim zamanlarda hamile degildim.Aksine hamileyim diye inandıgım için adetim de stresten uzadıç.O yüzden artık ne test bakıyorum ne de hamile hissediyorum.Olursa olur dedim akışına bıraktımİnşallah olur canım ama bak kisi hamile kalinca anliyor hissediyor yani emin ol buna ben ilk denememde oldu ve ben hep diyodum baska blogda ben biliyorum hamileyim diye ve kime sorduysam da aynisini dediler hissettim biliyodum diye sen ne hissediyosun
Ben hiç hamile kalacagımı hissetmiyorum o yüzden hiçbir zman teste bakmaya ihtiyaç duymadım :) Çünkü kesin hamileyim deyip hissettigim zamanlarda hamile degildim.Aksine hamileyim diye inandıgım için adetim de stresten uzadıç.O yüzden artık ne test bakıyorum ne de hamile hissediyorum.Olursa olur dedim akışına bıraktım
Alkışlancak bişey degil aksine umudum yok :) Kendimi hiç olmayacak diye alıştırdım.Kendim için yaşamaya çalışıyorum napiyim.valla alkışlıyorum seni keşke bende yapabilsem senin gibi
Alkışlancak bişey degil aksine umudum yok :) Kendimi hiç olmayacak diye alıştırdım.Kendim için yaşamaya çalışıyorum napiyim.
Ben klomen i 2 kez kullanıyorum şuan 11 mm cuma günü tekrar bakalıcak 19 mm geldiğinde iğne yapılacak uzun ve meşakkatli bir süreç kimse umudunu kaybetmesin düşüncelerimizle olumluyalımKimse yokmu ;(((
Offf offf .. bata 2 gun var. Dayanamadim test yaptim yine her ay oldugu gibi.. ahh su hayalet cizgiyi gormek icin bile hayatta neler vermezdimm. Ama yine cikmadi
Bata kac gunun var canim? Bende ayni senin gibi dusunuyorum artik oluruna biraktim olursa surpriz olsun diyeAlkışlancak bişey degil aksine umudum yok :) Kendimi hiç olmayacak diye alıştırdım.Kendim için yaşamaya çalışıyorum napiyim.
Ben adet oldum Can'ım 20. Gün :) bıraktım akışına zorla olduramayız nasılsaBata kac gunun var canim? Bende ayni senin gibi dusunuyorum artik oluruna biraktim olursa surpriz olsun diye
Iyi aksamlar kizlar bu ay ilk klomen kullanisim. Yumurta olustu ve catlatma ignesi oldum. Igne olali 12. Gun oldu ama hasta da olmadim. Test te yaptim negatif cikti. Adet gunum 4 gun gecikti. Bu yolla hamile kalanlar kacinci gunde ogrendiniz. Boyle beklemek o kadar zorki umutlarim tukendi artik
Selam kizlar. Bende bu ay klomen kullandim bat son 6 gun heyecandan ölcem günlerde gecmiyo :)
Adet günün gectimi canim.hayirlisi olsun canım ben cumartesi 10 gun ovulasyondan sonra koca bi negatif gördüm adet olmayi bekliyorum
Adet günün gectimi canim.
Canim kan verdinmi peki. Yoksa sadece idrar testimi yAptincumartesiydi aslinda ama 28 e gore.normalde pko luyum ben 30 35 gunde olurum ama ovulasyondan sonra 10 gunde cikmasi gerekirdi hastalanmadim hala.gogsumde hafif sizi var arada gidip geliyor bide kasık ağrısı ama negatifi gordum ya bugün yarın gelir heralde
Canim kan verdinmi peki. Yoksa sadece idrar testimi yAptin
Bnce belli olmaz daha cnm rabbim bilir tabide. Hamilelik belirtisiyle adet belirtileri cok bnziyokan verdim canım ovulasyondan sonra 10. gun acaba erken mi yaptirdim diye düşünüyorum ama olsa zaten belli olurdu dimi zaten adet belirtileri yaşadığım