klomen kullananlar

Cevremizde goruyoruz mutlaka sigara alkol icen insanlarin saglikli cocuklari oluyo ne kadar dikkat etsek bizim olmuyo hic belli olmuyor Allahim takdiri iste. Umutsuzluga kapilma sakin vardir bi zamani. Bat bugundu ve bugun adet oldum. Aslinda bi taraftan mutluyum gununde oldugun icin hic degilse duzenli ve yumurtlamam oluyor. Kismet sonraki aylara kaldik..

gününde olmak bile güzel cok haklisin

bende de var pco maalesef kucuklugumden beri ve tum semptomlarini yasiyorum killanma kilo artisi vs almak isterim iyi gelcekse suan folic e basladim zaten ama en iyisi buysa onu aliyim
Yüzümde tüylenme vardı bende de lazer agda birşekilde hallediyorum eskisine göre daha iyi.Zaten anne karnından geçiyor pko muhtemelen annen ya kiloludur.Yada şeker hastalıgı vardır.Doktoruna sor sende bu vitamin sayesinde 2 ayda 9 kilo verdim ve yumurtalıklarım daha iyi durumdaymış.2 tane oluştu bu ay.Ama eşimde problem var degerleri sınırda.O da vitamin kullandı hep.

Yüzümde tüylenme vardı bende de lazer agda birşekilde hallediyorum eskisine göre daha iyi.Zaten anne karnından geçiyor pko muhtemelen annen ya kiloludur.Yada şeker hastalıgı vardır.Doktoruna sor sende bu vitamin sayesinde 2 ayda 9 kilo verdim ve yumurtalıklarım daha iyi durumdaymış.2 tane oluştu bu ay.Ama eşimde problem var degerleri sınırda.O da vitamin kullandı hep.

sordum bu sabah kullanmak istersen kullan dedi cok fazla destek hapi var sen bilirsin dedi.

X