- 7 Şubat 2012
- 925
- 186
canım adetinin kaçıncı günü peki 8 mm çıktı benim 9.günü 7mm di ve adetin 5.günü kullandım8.5 mm mis daha cumartesi gidicem tekrar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım adetinin kaçıncı günü peki 8 mm çıktı benim 9.günü 7mm di ve adetin 5.günü kullandım8.5 mm mis daha cumartesi gidicem tekrar
canım adetinin kaçıncı günü peki 8 mm çıktı benim 9.günü 7mm di ve adetin 5.günü kullandım
Bana pko etkisini azaltan bir vitamin verdi doktorum adı miyositoldü hep onu kullanıyorum.Kilo daa verdim bu sayede.
Cevremizde goruyoruz mutlaka sigara alkol icen insanlarin saglikli cocuklari oluyo ne kadar dikkat etsek bizim olmuyo hic belli olmuyor Allahim takdiri iste. Umutsuzluga kapilma sakin vardir bi zamani. Bat bugundu ve bugun adet oldum. Aslinda bi taraftan mutluyum gununde oldugun icin hic degilse duzenli ve yumurtlamam oluyor. Kismet sonraki aylara kaldik..
İlaç degil Can'ım folikasit bu.Pkolulara önerilen bir vitaminmişnasil kullaniyosun canım bu ilaci gunde kac tane
İlaç degil Can'ım folikasit bu.Pkolulara önerilen bir vitaminmiş
Yüzümde tüylenme vardı bende de lazer agda birşekilde hallediyorum eskisine göre daha iyi.Zaten anne karnından geçiyor pko muhtemelen annen ya kiloludur.Yada şeker hastalıgı vardır.Doktoruna sor sende bu vitamin sayesinde 2 ayda 9 kilo verdim ve yumurtalıklarım daha iyi durumdaymış.2 tane oluştu bu ay.Ama eşimde problem var degerleri sınırda.O da vitamin kullandı hep.bende de var pco maalesef kucuklugumden beri ve tum semptomlarini yasiyorum killanma kilo artisi vs almak isterim iyi gelcekse suan folic e basladim zaten ama en iyisi buysa onu aliyim
amin inşallah biz pkolularin kaderi gibi bu maalesef olmayinca olmuyo
Yüzümde tüylenme vardı bende de lazer agda birşekilde hallediyorum eskisine göre daha iyi.Zaten anne karnından geçiyor pko muhtemelen annen ya kiloludur.Yada şeker hastalıgı vardır.Doktoruna sor sende bu vitamin sayesinde 2 ayda 9 kilo verdim ve yumurtalıklarım daha iyi durumdaymış.2 tane oluştu bu ay.Ama eşimde problem var degerleri sınırda.O da vitamin kullandı hep.
Sen bilirsin Can'ım kullanmak istersen.Birde bal çörekotu tarçını dene haftasonu faydası olurbu sabah cikan yumurtam yine kucuk 11.8 mm daha pazartesi yine kontrol
Sen bilirsin Can'ım kullanmak istersen.Birde bal çörekotu tarçını dene haftasonu faydası olur
Doktora gidesiye kadar ye hızlandırır büyümeyitamam canim denicem iki gun mu kullaniyim sadece
Doktora gidesiye kadar ye hızlandırır büyümeyi
Aç karnına ye ben 2 gün n kullandım yine de oldu faydasıtamam peki yarın yicem bugün hazirlayamadim
Aç karnına ye ben 2 gün n kullandım yine de oldu faydası
Yarar Can'ım dene bunu her ay :) ben de bekliyorum 14 gün oldu bugünkizlar bal tarcin ise yaradi galiba bu sabah 17mm di iji gun sonra tekrar gitcem 20mm olursa catlatma ignesini olcam
Yarar Can'ım dene bunu her ay :) ben de bekliyorum 14 gün oldu bugün
Ben bakmayı düşünmüyorum 20 gün geçmedikçe.Ya 18 ya 19. Gün oldum hep bu 3. Deneyişim zaten.Mutlaka 36 saat sonra mı olmalı acabaHadi inşallah hayırlı haber alirsin ben 14. gun kanda ogrenmistim gecen sene