klomen kullananlar

Mrb cnm bende bu ay klomen ilaci kullandim bendede pco var doktor 5 gun boyunca gunde 2 tane al ve adetin 10 veya 11. Gunu gel dedi gittim fakat vucudum hic cvb vermemis yani faydasi olmamis bana 3 ay bekle dedi buarada kasimdada dusuk yapmistim acaba dusuk tehlikesi varmi diye oyle dedi bilmiyorumm artikk off yaa cnm cok sikildi aglamaktan oldum artikk allahim bizede hayirli bir evlat nasip et yarabbim (AMÎN)

insallah benimde olur.sogan suyuna cok guvemiyorum.sogan suyu kulanip 2 ay sonra asilama yapicsz.rabim buyuk umit kesilmez.yaza insalah gebe kalmis olurum..

canım üzülmemeye çalış hatta hiç düşünmememiz takmamamız gerekiyor. bu konuda psikoloji cok cok önemli. en ufak bir stres bile hormonları etkiliyor. düşünsene stresden erken veya geç adet bile görebiliyor insanlar, bu konuda nasıl bir etkisi olur gerisini sen düşün. ağlama Rabbim öyle büyük ki, herkesin imtihanı farklı işte. herşeyin hayırlısı canım o yüzden dua et Allaha teslim ol. olacak inşallah ben inanıyorum.

merhaba kızlar bende yarın sabahtan itibaren 5 gün boyunca klomen kullanmaya başlıyorum benim hiç bir problemim yok ama malesef bebiş olmadı yumurtlamayla ilgili problemi olmadığı halde kolomen kullanıp hamile kalan var mı aranızda. Bu arada hepinize bol şans. İnşallah allahım bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip eder.

bende pko var ama hiç sorun olmayıp kullananlar da çok canım. sebepsiz yere olmuyor, olmayınca da doktor destekleyici ilaçlara başlıyor, ilk adım klomen son adım tüp bebek. tabi tüp bebeğe kadar arada başka tedaviler var.
İnşallah canım amin. çok zor oluyor adet tarihini beklemek. 5-6 gün sonra ilacım bitiyor. ondan sonra bakalım adet görecekmiyim inşallah tutmuştur

Teşekkur ederimm cnm cok saol o guzel sozlerin icin Insannlahh rabbim butun isteyen herkese ve yani sirada bana nasip eder...Naptın senin ilacin bittimi durumun nasil benim doktorumm benim 3 ay dinlenmemi istedi yani 3 ay cocuk olmamasi icin ilac sonuc vermeyince ara veriyomuş....

benim klomen kullandiktan sonra olusmadi yumurtam igne vuruldum ole olustu bi tane. catlatma ignesi oldum.iste doktor destekleyici ilac verdi progestan fln.nyse 5 gun kaldi ondan sonra adet beklicem iste insallah olmam haftaya kontrol edicem adet olmazsam insallah. benim ilk denemem. bakalim nolcak insallah hamileyimdir

Ayy insanllahh hamilesindir cnmm peki senin yumurtan buyumusmuydu....sen hic yumurtlama ignesi denedinmi....

Ayy insanllahh hamilesindir cnmm peki senin yumurtan buyumusmuydu....sen hic yumurtlama ignesi denedinmi....

yumurtlama ignesi dedigin ne oluyor vanim. klomen ise yaramayinca igne vuruldum iste hergun toplamda 7 igneole yumurtam olustu bi tane 19mm. doktor catlatma ignesi verdi gun asiri birlkte olun dedi bide destekleyici ilac verdi iste ole. insallah hamileyimdir basta cok hissediodum ama igne ve ilaclarin etkisi de hamilelik belirtisi gibi. belki onlara aldandim suan pek bsy yok ara ara kasik agrisi ve gogusde

aynen iste klomenin etkisi olmayinca 10 ve daha fazla vucudunun tepkisine gore igne vuruyo 2 gunde bir veya hergun doktor bakiyo yumurta buyumusse catlatma ignesi vuruyo iste seninki gibi galiba cnm kendine dikkat bende ilk hamileligide surekli sag tarafim agriyodu...

amin canım inşallah allahım hakkımızda hayırlısını versin bende çok heyecanlıyım çok sabırsızım bugün 3. günü ilacımın cuma günü kontrole gideceğim. İnşallah hamilesindir

Günaydın kızlar bi sorum olacaktı komen ilacının yan etkileri ilk kullanıldığı ayda yaşayan var mı. Bende iki gündür terleme soğuma oluyor. Bi an ateş basıyor sonrada normale dönüyorum

Kızlar yardım :)
Gecen hafta serophene kullandım doktor devam dedi biraz daha büyüsün yumurtalar dedi.
Bu hafta klomen kullanacağım onu verdiler cumaya kadar. Cuma muayene var.
Cumadan önce yumurtalar çatlar mı acaba regl düzensiz benim geç çatlıyo zaten normalde de ilaç erken çatlatır mı acaba ?

canim serephone bilmuorum ama klomen kullandim bende ise yaramadi. sen zaten doktor takibi altindasin o bakcak o zmna gelisip catlamaz buyuk ihtimalle sadece buyutur yumurtalarni

canim serephone bilmuorum ama klomen kullandim bende ise yaramadi. sen zaten doktor takibi altindasin o bakcak o zmna gelisip catlamaz buyuk ihtimalle sadece buyutur yumurtalarni

Çok teşekkür ederim. Serophene da klomifen sitrat içeriyor aynılardır heralde. Umarım çatlamaz cumadan önce hayırlısıyla tabi. Eşim yanımda yok bu hafta

kızlar selam..tirodim yüksek olduğu için euthyrox 150 lik kullanıyordum..bu sırada klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum..ilk denememiz negatif..bu ay tekrar deneyeceğiz..ama dün yaptırdığımn tahlil sonuçlarımda tsh değerim 0,061 çıktı..t3 t4 normal..doktorum uzakta,yarın doktora gidicem ama zaman kaybetmiyeyim diyeeuthyrox un dozunu 75 mg a düşürdüm..asıl merak ettiğim bu değer yükselmezse klomen tedavisi ne devam edilirmi acaba..başına böyle bir şey gelen varmı..hepimize acil şifalar inşallah..

kızlar benimde ilacımın bugün son günüydü içtim sabah sağ alt kasığımda ağrı yaşadım baya şiddetliydi ama gecti sonra. şimdi ne gibi şeyler yaşıyacağım bilemiyorum ama sonucu dört gözle bekliyorum. Allahım güzel haberlerini ver lütfenn nolurr. Sizde son durum ne arkadaşlar

sende heyecanla bekliyorsun ben gibi desene. ya ateş ölçerle ölçsekmi acaba vücut ısımızı en yüksek olduğu gün ilşkiye girilmesi gerekmiş hemen. Yumurtlamanın catladığını ve hamile olma olasılığını dahada hızlandırıyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…