Klomen Kullananlar

dsuzun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
312
115
103
Merhaba arkadaşlar biz Ekim kasım ayından beri bebek için uğraşıyoruz ancak daha önce hiç muayene olmadık geçen doktora gittim genel bir muayene olayım diye karından ultrason ile baktı Bi sıkıntı yok hormon tahlillerimi yaptırdım onlarda da bir sıkıntı yok daha çok erken bikaç ay daha bekleyebilirsiniz ya da hızlandıralım derseniz hapa başlayalım dedi biz de çabuk sonuç alalım dedik o zaman hap vericem haftaya kontrole çağırıcam dedi klomen hapı yazdı onu kullandım bu akşam son 2yi içicem kullanan var mı bu hapı ve yan etkileri oldu mı sizde?

Yan etkisi olmadi fakat catlatma ignesi ile kullanildiginda bile bazen bazi buyuyen yumurtalar ertesi aya kist olarak kalabiliyor.

Ben de bilemedim çok sancı yaptı yani dayanılmaz değil ama sanki adet olacakmışım gibi acaba beklesemiydik normal olarak bikaç ay daha

Ben sadece kendi deneyimlerimdem yola cikarak cevap yazabilirim. Bende klomen kullandim birden fazla sanirim 4 adetti yumurta gelisti. Bir tanesi catlamadi ve kist olustu. Fakat bir sonraki adet doneminde kendiliginden kayboldu. Kaybolmazsa dogum kontrol hapi kullanmak gerekiyor. Sonuc olarak da gebe kalamadim. Ancak bircok kisi klomen ile gebe kalabiliyor ozelikle yumurta gelisiminde sorunlu olanlar. Siz zaten klomen haplarini kullanmissiniz. Insallah gebelik olur. Bu ay olmaz ise saglik sorununuzda yokmus bence dogal haline birakin. En sagliklisi bu. Ben de cok cabaladim ilac vs fakat dogal yolla gebe kaldim.

Peki hap sonrası yumurta kontrolünü nasıl yapıyor doktor alttan muayene ile mi

İşte beni ayrıca geren bir konu da o oof of
Merhaba bence doktorunuz gerçekten iyiyse alttan muayene için hiç gerilmeyin bende bi doktorun yüzünden çok korku olmıştu sonraki doktorum da alıştım ve alttan bakınca herşey daha net oluyor zaten bende bi ay klomen kullandım yumurtam çatlamıştı ama gebelik olmamıştı sonraki aya rahim filmi istedi elhamdülillah ona gerek kalmadan Rabbim nasip etti

Ne güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin ben aslında çok panik değilim bu konuda herşey yolunda ama biraz aktif denemek lazım olacaktır nasip olunca ama yaşımda 29 bu yüzden biraz endişeliyim o yüzden muayene oldum bazı doktorlar yumurtalara karından da bakabiliyomuş ama

Arkadaşlar merhaba bende bugün hastalandım dr um hastalandığında gel demişti amh değerim düşük çıkmıştı çok hap ve iğne ile yumurtalarını büyütüp çatlatabiliriz demişti.sizden ricam klomenle birlikte iğne olayını bana gidişatını anlatabilir misiniz nasıl oluyor

Klomeni doktorunuz uygun miktarda kullandiriyor ve olcum yapiyor. Belli bir buyukluge ulastiklari zaman size hangi gun ve saatte igne olacaginizi soyluyor. Igneden sonra belirli bir sure icinde de iliski oneriyor.

Ben de yarın kontrole gideceğim ve o zaman öğrencem bakalım iğne vercek mi ne dicek

Merhaba canım bendede yumurta tembelliği var ve ben üç aydır klomen kullanıyorum henüz bir zararını görmedim hatta ben günde dört tane içiyorum. Yumurtalarım da bu sayede büyüyor ve geçen ay klomenle birlikte çatlatma iğnesi vurduk .olmadı bu ay tekrar aynı şekilde deneyecez.bikaç kişiden duydum fazla klomen kullanmak kist yapıyormuş diye de bnde bişey olmadı

Merhaba canım bendede yumurta tembelliği var ve ben üç aydır klomen kullanıyorum henüz bir zararını görmedim hatta ben günde dört tane içiyorum. Yumurtalarım da bu sayede büyüyor ve geçen ay klomenle birlikte çatlatma iğnesi vurduk .olmadı bu ay tekrar aynı şekilde deneyecez.bikaç kişiden duydum fazla klomen kullanmak kist yapıyormuş diye de bnde bişey olmadı
benim bu ay ikinci kullanmam pazartesi kontrolum var bakalm neler olcak cok umıtlenmek de istemiyorum ilkinde cok uzuldum hayrlısı olsun siz klomen +iğnemi kullanıyorsunuz

benim bu ay ikinci kullanmam pazartesi kontrolum var bakalm neler olcak cok umıtlenmek de istemiyorum ilkinde cok uzuldum hayrlısı olsun siz klomen +iğnemi kullanıyorsunuz
Evet ben klomenle yumurtayı büyütüp sonrasında çatlatma iğnesi vuruyorum benimde ikinci ayım iğnede

Klomeni de üç aydır kullanıyorum. İlk ay sadece günde iki tane kullandım olmadı büyümedi . İkinci ayımda klomeni günde dört tane içtim ve büyüdü ama gebelik olmadı. Şimdi bu ay tekrar günde dört tane klomen içtim yarına kadar doktor yumurtan büyür dedi sonra iğne vururuz dedi

Back