İste onu almaya karar veremedim bi türlü doktor gerek yok bence zaten ben sana uzun tarihli ilişki dedim dedi aslinda yumurtladimmi diye merak ederim ben ilaçsız adet olamıyorum oluncada 30 günde birBenim de bat tarihim 20 si ama benim döngüm kısa seninkinden sanırım, hayırlısı olur inşallah tüm bebiş bekleyenler için... doktorun takip yapamayacaksa yumurtlama testlerinden yardım alabilirsin
Hayirli olsun canim. İstersen ovulasyon testini dene.Brnde bu ay ilk defa kullandım hayırlısı olsun insallah
Sagol canm bende düşündüm aslinda doktora sordum gerek yok zaten ben sana uzun süreli ilişki tarihi verdim dedim ama açıkçası yumurtladimmi diye merak ederim siz kullandinizmi hicHayirli olsun canim. İstersen ovulasyon testini dene.
İste onu almaya karar veremedim bi türlü doktor gerek yok bence zaten ben sana uzun tarihli ilişki dedim dedi aslinda yumurtladimmi diye merak ederim ben ilaçsız adet olamıyorum oluncada 30 günde bir
Ben bi kere kullandım ama daha çok stres oldum kesin hamileyim hissine kapılıp sonra kırmızıları görünce kötü olmuştumSagol canm bende düşündüm aslinda doktora sordum gerek yok zaten ben sana uzun süreli ilişki tarihi verdim dedim ama açıkçası yumurtladimmi diye merak ederim siz kullandinizmi hic
İnşallah hepimiz güzel haberler veririz Klomenle hamile kalinmazsa o ay kesin adet olunuyormu?Test yapmak seni rahatlatacaksa yap bence ama yok daha stres olurum diyorsan yapma tatlım, bekleyelim görelim.. iyi haberlerimizi alalım inşallah
Ben de ilk defa kullanıyorum, ama olunuyor diye okudum pek çok yerde canımİnşallah hepimiz güzel haberler veririz Klomenle hamile kalinmazsa o ay kesin adet olunuyormu?
Bende oyle okudum ama gecikme felan yazmış bi kac kişi yada adet olamazsan kist oluyor felan anlamadım bendeBen de ilk defa kullanıyorum, ama olunuyor diye okudum pek çok yerde canım
Kuzum içimizi ferah tutalım kistimiz olmayacak bu ay hamiş olcaz inşallah:))Bende oyle okudum ama gecikme felan yazmış bi kac kişi yada adet olamazsan kist oluyor felan anlamadım bende
Ayy insallaahhKuzum içimizi ferah tutalım kistimiz olmayacak bu ay hamiş olcaz inşallah:))
Ben kullandım adetin 16. Gunu pozitif gösterdi ve çok umutlandım yumurtlama gününü kacirmadim die. Ama adet oldum tekrardan 28. Günde bir olurum bu ay 27. Günde oldum tekrardan bakalım umutlar bu aya kaldiSagol canm bende düşündüm aslinda doktora sordum gerek yok zaten ben sana uzun süreli ilişki tarihi verdim dedim ama açıkçası yumurtladimmi diye merak ederim siz kullandinizmi hic
Hesaplamaya göre geç yumurtlamissin aslinda doktora gitmemismiydin demedimi su tarihlerde ilişkiye girin diyeBen kullandım adetin 16. Gunu pozitif gösterdi ve çok umutlandım yumurtlama gününü kacirmadim die. Ama adet oldum tekrardan 28. Günde bir olurum bu ay 27. Günde oldum tekrardan bakalım umutlar bu aya kaldi
Glifor verdi bana onuda iki gündür icmiyorm artik istifar ede ede vücudum ağrımaya başladı biraz dinleniyim dedim ama sabah tekrar baslicamEvet gec oldu ben bir kaç aydır testı yapıyorum hep 13.günde yumurtlama oluyodu. Klomen kullanınca geç oldu. Doktor bana klomen bittikten 3 gün sonra bir hafta gün aşırı ilişki demisti. Bende adetin 5. Gunu başladım günde iki kere. Beraberinde hap verdimi başka bana estrofem de verdi
İnşallah bunlar vesile olur da hamile oluruz canim. Yoksa bu stres beni mahvediyor. Bu durum evdeki herşeye yansiyor malesefGlifor verdi bana onuda iki gündür icmiyorm artik istifar ede ede vücudum ağrımaya başladı biraz dinleniyim dedim ama sabah tekrar baslicam
Ben bi ay dogum kontrol hapı kullandım Ozmn kafam cok rahatladı yoksa yatıp kalkıp bebek bebek diye düşünüyordm onceki zamana göre suan kafam cok daha rahatİnşallah bunlar vesile olur da hamile oluruz canim. Yoksa bu stres beni mahvediyor. Bu durum evdeki herşeye yansiyor malesef
İnşallah sende yumurtlama döneminde ağrılar felan oldumuO rahatlık varsa canim boyle devam et kafanin rahat olmasi en onemlisi hayirli si olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?