Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E Eda3883 cnm öğleden sonra randevum çok heyecanliyim inşallah benimde güzel haberlerin olur sende neler yaptı cnm kontrol olarak muayene sonrası habersiz birakmam

Kızlar ben de bugunden berı doktordayım. Yenı cıktım catlatma ıgnesı ıhtıyac yok demıstı bugun verdı yumurtaların cok buyumus dedı. 21 bırı dıgerı 18 olmus bırı catlamıs. Bugun 12 de ıgneyı vurdular ctesı pztesı olıskı dedı. Adet olmazsan gel dedı ben bısey anlamadım cok strese gırdım bı de progestan verdı

sadece sonucuma bakti iyi oldugunu soyledi adeti beklicez insallah tutunur dedi
Canimm kontrol güzel geçti 5-6 tane yumurtam oluşmuş 26-22-20-18-16 valla hepsi de iyi dedi normalde salı kontrol verdi ama izinde olacağım için ilişki tarihi verdi regl olmazsan değerine baktirirsin dedi

Kizlar benimde adetimin 12. Gunu..klomen kullandim bu ay ve cok siddrtli bas agrisi ve tansiyonum dusuyor..sizde bole bi etki yaptimi klomen
Canım 3 gundur sıddetlı bas agrısı ben de cekıyorum bugun ıgne vuruldum beynım sersem gıbı su an

Progestan bas donmesı yapıyormus. Bana sabah aksam verıldı. Bugun ıctım ondan basım donuyormus sureklı. 10 gun nasıl dayanıcam ben calısıyorum ve para işi yapıyorum kızlar allah herkese yardım etsın cok zor bır surecmıs

Cnm.porogestan ne icin kullaniosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…