canim naptin sonucun nasil cikti insallah iyidir. Benim sonucm 47 cikti cok iyi dedi doktor yumurtam cok oldgu icin yuksek cikms adeti beklicez.iyi haberlerini bekliyorum canim :*
Kizlar benimde adetimin 12. Gunu..klomen kullandim bu ay ve cok siddrtli bas agrisi ve tansiyonum dusuyor..sizde bole bi etki yaptimi klomensadece sonucuma bakti iyi oldugunu soyledi adeti beklicez insallah tutunur dedi
Canimm kontrol güzel geçti 5-6 tane yumurtam oluşmuş 26-22-20-18-16 valla hepsi de iyi dedi normalde salı kontrol verdi ama izinde olacağım için ilişki tarihi verdi regl olmazsan değerine baktirirsin dedisadece sonucuma bakti iyi oldugunu soyledi adeti beklicez insallah tutunur dedi
Canım 3 gundur sıddetlı bas agrısı ben de cekıyorum bugun ıgne vuruldum beynım sersem gıbı su anKizlar benimde adetimin 12. Gunu..klomen kullandim bu ay ve cok siddrtli bas agrisi ve tansiyonum dusuyor..sizde bole bi etki yaptimi klomen
Senin kacinci gunun cnm ben igne olmadim sadce klomen kullandimCanım 3 gundur sıddetlı bas agrısı ben de cekıyorum bugun ıgne vuruldum beynım sersem gıbı su an
oo masallah hadi hayirlisi olsun canim :)Canimm kontrol güzel geçti 5-6 tane yumurtam oluşmuş 26-22-20-18-16 valla hepsi de iyi dedi normalde salı kontrol verdi ama izinde olacağım için ilişki tarihi verdi regl olmazsan değerine baktirirsin dedi
yok canim bende bas agrisi yapmadiKizlar benimde adetimin 12. Gunu..klomen kullandim bu ay ve cok siddrtli bas agrisi ve tansiyonum dusuyor..sizde bole bi etki yaptimi klomen
Valla bas agrisi degilde siddetli bel agrisi yaptigi kesinKizlar benimde adetimin 12. Gunu..klomen kullandim bu ay ve cok siddrtli bas agrisi ve tansiyonum dusuyor..sizde bole bi etki yaptimi klomen
Bende de bel agrisi olmadi hixValla bas agrisi degilde siddetli bel agrisi yaptigi kesin
Herkeste farkli demekki valla cok karisik duygular icerisindeyim :) sonumuz hayir olsun insallahBende de bel agrisi olmadi hix
Ayy aynen ya..2 tane kziim var hic bilmedim klomenmis ovulasyonmus yumurtlamaymis 3.cok nazli gelecek galibaHerkeste farkli demekki valla cok karisik duygular icerisindeyim :) sonumuz hayir olsun insallah
Ben de klomenı bıtrdım kullandıgımdan berı basım agrıyor hatta catlıyor. Bugun de ıgne oldum.Senin kacinci gunun cnm ben igne olmadim sadce klomen kullandim
Yaa 3 tane hemde masallah rabbim nazarlardan saklasin. saglikli olsunlarda anneler herseye dayanir :)Ayy aynen ya..2 tane kziim var hic bilmedim klomenmis ovulasyonmus yumurtlamaymis 3.cok nazli gelecek galiba
Bu ucuncu olcak insallah olursa tabi diger iki kizimda da ilk ay da hamile kalmistim bunda 4. Aya girdik bakalim hayirlisiYaa 3 tane hemde masallah rabbim nazarlardan saklasin. saglikli olsunlarda anneler herseye dayanir :)
Cnm.porogestan ne icin kullaniosunProgestan bas donmesı yapıyormus. Bana sabah aksam verıldı. Bugun ıctım ondan basım donuyormus sureklı. 10 gun nasıl dayanıcam ben calısıyorum ve para işi yapıyorum kızlar allah herkese yardım etsın cok zor bır surecmıs
Klomenı bıtrdım ıgne oldum. Bebek rahımde tutunsun dıye verılıyormus bu hap. 10 gun de bunu kullanıcam. Dusuk olmasın dıye verılıyormus. Ama cık bas donmesı yapıyor.Cnm.porogestan ne icin kullaniosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?