Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomenı bıtrdım ıgne oldum. Bebek rahımde tutunsun dıye verılıyormus bu hap. 10 gun de bunu kullanıcam. Dusuk olmasın dıye verılıyormus. Ama cık bas donmesı yapıyor.
Anladim cnm umarim bebisin sana tutunir mujdeli haberi verirsin bize ...birazcik zorluklara gogus germek zorunda kalsakda annelik cok guzel bi duygu rabbim herkese yasatsin

Kızlar günaydın bende bu ay ilk defa klomen kullandım 5 tane içtim 50 mg'lık. 11. günümde 2 yumurtam vardı 13-14 mm şi 13. Gün yani dün gittiğimde 3 tane gördü doktorum 15-19-19 mm boylarında progesteron ve aspirin verdi kullanmam için. Çatlatma iğnesini kendimin yapacağını söyledi bunu bilmiyordum sizde mi öyle yaptınız ?

Tedavin hayırlı olur inşallah canım, her doktor da kafasına göre iş yapıyor.. benim iğnemi hastanede yaptılar canım, üç yumurta vardı 23,19,15 mm, göbekten ovitrelle diye bir iğne vurulmuştum

Tedavin hayırlı olur inşallah canım, her doktor da kafasına göre iş yapıyor.. benim iğnemi hastanede yaptılar canım, üç yumurta vardı 23,19,15 mm, göbekten ovitrelle diye bir iğne vurulmuştum
Sağol canım sende hayırlısıyla alırsın inşallah bebeğini kucağına.
Şimdi kendim yaptım iğneyi çok kolaymış.
Evet Ya her doktkorun ayrı yöntemi var sabır bize :)

Kızlar ya kafam çok karıştı benim şuan 5-6 yumurtam oluşmuş en büyüğü 26 mm ilaç falan vermedi ilişki günü önerdi salı günü gel dedi ancak yıllık izinde olacağım için gelemeyecegimi söyledim oda tm ilişki günlerini kaçırma dedi regl olmazsan kan verdirirsin olursan tekrar yanıma gelirsin dedi. Simdi bu yumurtlama gününü anlamıyorum yumurtalarimin oluşması mi yoksa çatlaması mi reglime 9 gün kaldı geç mi yumurtluyorum demek oluyor anlam veremedim

Karışık yazmışsın canım ama anladığım kadarıyla cevaplaycam yumurtaların oluşmuş zaten çatlaması kalmış doktorun dediği günlere dikkat et veya gün aşırı değerlendirin.Sanırım yumurtaların geç çatlıyor buna göre de regli siklusun uzundur zaten sıkıntı yapacak bir durum yok için rahat olsun.

26 günde bir oluyorum cnm Akintim olusmadi hic onu bekliyorum ama bilmiyorum sonuç ne olacak bekleyecegim

Kızlar merhaba ben hala adet olmadım ama dayanamadım dun test yaptım negatıf cıktı. Sanırım klomen gecıktırdı adetmı. Gelısmeler sızde nasıl?

Kızlar merhaba ben hala adet olmadım ama dayanamadım dun test yaptım negatıf cıktı. Sanırım klomen gecıktırdı adetmı. Gelısmeler sızde nasıl?
Cnm benimde 3 gün geçti gelmemişti bel agrim sik idrar akintim vardı hamileyim diye kan testi yaptirdim negatif cikti doktora gittim kist yapmış bende adet söktürücü verdi onu kullanıyorum bugün 6. Gün regl olmayisimin ilacinda 4. Gunu

Benım daha bır gun gecıktı ama agrım yok. Testi erken yapmıs da olabılır mıyım ya da yanılma payım? Şimdi bir de kist için adet söktürücü mü kullancaz of ya valla bunaldım iyice vücut dengem degıstı ılactan

Benimde aynen cnm en son gittiğim iki doktora ilaç kullanma biraz kendinize zaman verin dedi de bklm

Kızlar merhaba ben bu ay adetı 4 gun gec oldum ama oldum. Bu ay olmadı sımdı tekrar mı klomen tedavısı olacak ılk defa denemıstım?

Merhaba kızlar bende klomen kullandim bu ay 4+2 günlük hamileym salı gideceğim daha doktora adete 8 gun kala kan degerin 109.5 çıkmıştı: ))

Merhaba kızlar bende klomen kullandim bu ay 4+2 günlük hamileym salı gideceğim daha doktora adete 8 gun kala kan degerin 109.5 çıkmıştı: ))
masallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin klomenle kac yumurtan olmstu canim birde ilk klomen kullandgnda mi oldu :)

Canm aslında bakarsan benim sorunum yok korunmadigim ay hamile kalabiliyorum esimle ikiz çok istiyorduk bu ilaç %10 artırıyor bide genetikde varsa daha çok artırıyor etrafimda ikizi olan da vardı bu ilaçla ucuzu olan bile ben ikiz olma ihtimali için çocuğa karar verdiğimde kullandim salı gidecegm doktora yani ilk gebeligimdede korunmadgm ay hamile kalmistm canm :)

cok sanslisin gercekten :) benimde 2. Klomen kullanisim bu insallah bu ay olur 5 tane yumurtam olusmus onun bunun cocugunu sevmekten usandik birde hayirli saglikli bizim olursa cok iyi olcak.

cok sanslisin gercekten :) benimde 2. Klomen kullanisim bu insallah bu ay olur 5 tane yumurtam olusmus onun bunun cocugunu sevmekten usandik birde hayirli saglikli bizim olursa cok iyi olcak.
Allah aşamada nasip etsin canm benim 1.5 yaşında oğlum var 3 haftalık evliyken hamile kaldım esimle ikizi cok seviyoruz 2.cocuk için esim tutturunca klomeni kullanaym şansımi deneyeyim dedim ikiz için hem sorunum yok hem annaannem ve babaannemin ikizleri olmuş şansım var diye düşünüyorum etrafda kullananlarda cok şansın var sorunsuz tek gebe kalabiliyorsunuz ve catlatma çatlama iğnesi de oldum ailede de ikiz var baya yüksek çoğul olması diyorlar etrafda tanıştığım insanlar var 1 2 yıl hamile kalamayan iğnesi klomenle ucuzu oldu ben iğne kullandm bide sorun olmayınca inşallah çoğul olur: )) allah herkese nasip etsin bugün adete göre 4+4 yarın doktor kontrolum var ☺☺ :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…