- Konu Sahibi Ebruaydogan06
-
Ben 12.gunde yaptirmistim canım 12,85 çıktı 15 de yaptırdım 4,5 çıktı maalesef doktor iğnenin etkisi 15 gune geçer dedisen kaçıncı günde yaptırmıştın canım? 10 gnde etkisi çıkarmış galiba o yüzden yaptırdım ama sanırım yanıldım
evet canım ben de bugün tekrarladım testi 4,3 çıktı. Olmadığı kesinleşti sanırımBen 12.gunde yaptirmistim canım 12,85 çıktı 15 de yaptırdım 4,5 çıktı maalesef doktor iğnenin etkisi 15 gune geçer dedi
Keşke yükselmiş olsaydı ama üzülme hayırlısı olsun Allahım nasip etsin hepimize kısa zamandaevet canım ben de bugün tekrarladım testi 4,3 çıktı. Olmadığı kesinleşti sanırım
Seni cok tecrubeli gordum o yuzden bir sorum olucak izninleEvet ben çatlama ignesinden 1 hafta sonra kan vermiştim hamile çıktım çünkü hcg hormonu var ilaçta hamilelik hormonu veriyor vücuda idrar testide yapsan 2 çizgi çıkabilir 15gün dolsun sonra kan ver canim inşallah vardır bebegin sabırsız oluyor insan cok haklisin
Canım merhaba cevap verecektim de sanırım hamilesin takvimin var gözün aydın diyeyim o zaman Allah kucağına almayı nasıp etsin inşallah bizede nasip etsin RabbimSeni cok tecrubeli gordum o yuzden bir sorum olucak izninle
Simdi bu ay ilk kez klomen kullandim.nisan 21 sat - mayis 17 bat tarihim.Ama 16 sinda ramazan basliyor.orucu kacirmamak adina 14 mayista kan ve idrar testi yapsam cikar mi?
Arti benim gebe kalamama gibi bi sorunum yok
Bu ay ilk kez korunmadik ilk klomen kullanisim gebeligi hizlandirmak adina kullandim.15 tatiline denk getirmek icin cunku
Belirti olmak zorunda değil canım icini ferah tutMerhaba hanımlar klomen in 4. Günündeyim ama hiç bir belirtim yok bnm gbi hiç bir belirtisi olmayan var mı
Ben 3 kere kullandım bazisinda olmadi belirtiBelirti olmak zorunda değil canım icini ferah tut
Degilim degilim ver sen cevabiniCanım merhaba cevap verecektim de sanırım hamilesin takvimin var gözün aydın diyeyim o zaman Allah kucağına almayı nasıp etsin inşallah bizede nasip etsin Rabbim
Canım 14 mayista kan ver inşallah net sonuç alirsin Allah gönlüne göre versin:)Degilim degilim ver sen cevabini
Gun gun noluyomus okumak icin sat tarihimi ekledim
Ok tsk ettimCanım 14 mayista kan ver inşallah net sonuç alirsin Allah gönlüne göre versin:)
Amin amin insallahOk tsk ettim
Ins kiymetini bilecek herkese nasip etsin Rabbim
Bi belirtin var mi:)Ok tsk ettim
Ins kiymetini bilecek herkese nasip etsin Rabbim
Nazan nasılsın canım merak ettim bi gelişme var miben adet okdun cnm bu ay asilamaya baslcaktik ama dktora gitmedim suanda cocuk istemyorum vazgectim esimle aramiz iyi degi oyuzden bi sure biraktim bende bakalim artk hayrlisi
Nazan nasılsın canım merak ettim bi gelişme var mi
Anladım canım geç oldu biraz kusura bakma bende 3 ay klomen kullandım 3.ay 4 yumurta vardı hamile kaldım ama dış gebelik oldu sonlandirildi şimdi 3 ay korunucaz sonrasında rahim filmi cekilicem inşallah olur sağlıklı bi şekilde.sanada inşallah nasip eder rabbim tüm isteyenlere icindede bizeiyim cnm sen nasilsin ben 3 ay klomen tedavisinden sonra biraktim daha hastaneye gitmedim cnm surkeli adet duzensizligi yasiyorum ama cocuk iicn tedaviye baslamicam temrardan suanda dusunmuyorum sen naptin cnm tedavi devam ediyor mu
Dış gebelik olunca 1 hafta hastahanede yattım zor bi süreçti allah kimseye yasatmasin adet duzensizligin varsa çok ihmal etme canımiyim cnm sen nasilsin ben 3 ay klomen tedavisinden sonra biraktim daha hastaneye gitmedim cnm surkeli adet duzensizligi yasiyorum ama cocuk iicn tedaviye baslamicam temrardan suanda dusunmuyorum sen naptin cnm tedavi devam ediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?