Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar yardım!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar doktorum yumurta takibi yaptı bu ay. klomen kullandım 4 tane yumurtam gelişmiş, çatlatma iğnesi yaptı. Bugün 4. gün. Crinone jel kullanıyorum. Belimde ve kasıklarımda çok fazla ağrı var. Normal mi sizce. Cuma günü gebelik testi yapsam kanda çıkar mı? Çok soru soruyorum ama bir de yolculuk yapmam gerekebilir bu süreçte bir sakıncası olur mu?
Inşallah hayırlısıyla hamilesindir :))

Klomenle ilk ayımdı ama adet tarihimden 5 gün önce adet oldum böyle bişey yaşayın varmı ??
Çok umutluydum :KK43: olmadı doktora gittim adet oluyorsun hiçbirşeyin yok dedi tekrar klomen verdi çöktüm resmen:KK61:

Bel kasık ağrısı normal gibi canım ama doktoruna zor yinede cuma çok erken sanki canım catlatma ignesinin etkisi 15 güne geçiyor ve içinde hcg hormonu var kan versen hamile çıkarsın ama hamile degilsen yanıltıcı oluyor aynı seyi yaşadım o yüzden söylüyorum yolculuğun sıkıntısı olmaz ağır kaldırma bu dönemde biraz dikkatli ol yolculuk sıkıntı olmaz geç cevap verdik kusura bakma
kanda da mı çıkar yani? insan sabırsız oluyor bu dönemde . Doktor olmazsa aşılamaya geçiceö dedi, hiç gerek kalmasın istiyorum hayırlısı inşallah hakkımızda. Ben sadece idrarda çıkar diye düşünmüştüm. 21. gün progesteron yaptırcam bakalım.

kanda da mı çıkar yani? insan sabırsız oluyor bu dönemde . Doktor olmazsa aşılamaya geçiceö dedi, hiç gerek kalmasın istiyorum hayırlısı inşallah hakkımızda. Ben sadece idrarda çıkar diye düşünmüştüm. 21. gün progesteron yaptırcam bakalım.
Evet ben çatlama ignesinden 1 hafta sonra kan vermiştim hamile çıktım çünkü hcg hormonu var ilaçta hamilelik hormonu veriyor vücuda idrar testide yapsan 2 çizgi çıkabilir 15gün dolsun sonra kan ver canim inşallah vardır bebegin sabırsız oluyor insan cok haklisin

Klomenle ilk ayımdı ama adet tarihimden 5 gün önce adet oldum böyle bişey yaşayın varmı ??
Çok umutluydum :KK43: olmadı doktora gittim adet oluyorsun hiçbirşeyin yok dedi tekrar klomen verdi çöktüm resmen:KK61:
Klomen bazilarinda gecikme bazilarinda erken olma yapabiliyor bende erken oluyorum klomen kullanınca ınş önümüzdeki ay hamile kalirsin canım

Inşallah siz rahim filmi cektirdinizmi merak ettim sizde durumlar nasıl??
Hala cektiremedim canım kendi doktorum profesör .hazirana kadar olmazsa çekecek doktorum iyi degismekte istemedim öyle bekliyorum boş beklemek istemedim 3 ay klomen kullandım 2 sinde olmadi bakalım 3 tutacak mi bugün kontrole gittim 2 yumurta varmış 21 cm ikiside hafta sonu catlayabilir dedi salı da çatlamış mi diye bakacak hayırlısı Allahtan o ol demeden olmuyor

Hala cektiremedim canım kendi doktorum profesör .hazirana kadar olmazsa çekecek doktorum iyi degismekte istemedim öyle bekliyorum boş beklemek istemedim 3 ay klomen kullandım 2 sinde olmadi bakalım 3 tutacak mi bugün kontrole gittim 2 yumurta varmış 21 cm ikiside hafta sonu catlayabilir dedi salı da çatlamış mi diye bakacak hayırlısı Allahtan o ol demeden olmuyor
Hadi balakalim inşallah bu ay tutar ozaman gerek kalmaz .haklisin ol demeden olmuyor rabbim tez zamanda older inşallah

Amin canım inşallah
Bide bisey sorabilirmiyim bu gün yine başladım klomen e normalde adetten sonra göğüs şişliğim iner hassasiyet sıfıra düşerdi kendiliğinden. klomen kullandıktan sonra adet oldum inmedi hassasiyette devam sizde böyle bişey yasadinizmi klomenle sebeb oluyo yani onu öğrenmek istoyorum.bihaller oldu zaten düzen bozuldu nasi şey anlamadim herkeste aynını acaba??:işsiz:

Bide bisey sorabilirmiyim bu gün yine başladım klomen e normalde adetten sonra göğüs şişliğim iner hassasiyet sıfıra düşerdi kendiliğinden. klomen kullandıktan sonra adet oldum inmedi hassasiyette devam sizde böyle bişey yasadinizmi klomenle sebeb oluyo yani onu öğrenmek istoyorum.bihaller oldu zaten düzen bozuldu nasi şey anlamadim herkeste aynını acaba??:işsiz:
Yani göğüs hassasiyeti bende de oluyor ama adet bitince geçiyor senin neden gecmedi bilemedim canım klomen kullandığım zaman ozellikle oluyor göğüs hassasiyeti ve uzun sürüyor belki senin de ondandir

Klomen bozdu zaten dengemi adetim yoğun deil leke şeklinde ama kesilmiyo göğüslerim sis alnlamadim.sanirim.klomenden cunki daha önce hiç böyle şeyler yaşamazdım cevap için teşekkürler bide gaz sancısı gibi bi sancı yaramadi saniyorum.bunyeme:KK12:

Klomen bozdu zaten dengemi adetim yoğun deil leke şeklinde ama kesilmiyo göğüslerim sis alnlamadim.sanirim.klomenden cunki daha önce hiç böyle şeyler yaşamazdım cevap için teşekkürler bide gaz sancısı gibi bi sancı yaramadi saniyorum.bunyeme:KK12:
Kontrole gidiyorsun değil mi kist falan yok hamile de degilsin

Back