- 26 Mart 2018
- 180
- 79
- 48
- 40
- Konu Sahibi Ebruaydogan06
-
Hayırlı haberler alırsın inşallah herşey gönlünce olur (bu arada jel ı rahim kuruluğuna falanmı verdi ?Kızlar bugün aşılama yaptırdım benim için güzel geçtı doktorumda çok rahattın herşey güzel dedi inşallah tutar ilk aşılamam birde jel verdi rahim icine sıkıcam sabahları bebegin tutmasina yardimci oluyormus rabbbim hepimizin gönlüne göre versin kizlar sizlerle hep paylaşcam aşılama yapılırken kendini kasarsan tüplerin kapanırmıs be sonuç hüsran olabilir dedi doktorum ben özel kalamıs tıp merkezinde yaptirdim cok ilgililerdi doktorumun orayla anlaşması varmış ilişki periyütü verdi günler bakalim 15 gün sonra heycanla beklicem
genelde pcos lar kullanıyor ama bende yok pcos da olmayanlarda kullanıyor hem folic asit hem yumurta geliştirici hem ostrjn hormon dengeleyici şeker düzenleyici inofolic yazarsan forma bayağı iyi yorum var kullanlar çok memnun hamile kalan olmuşBu ay kullandım beklemedeyim adet tarihine kadar adet olursam kontrole gidicem doktor çağırdı yumurtalar ne alemde diye inofolic ne bu arada??
Himmm anladim banada doktorum folio forte verdi hergun bir tane bebek olursa onun için hakkımızda hayırlısı rabbim insallah verir bu ay isteyen herkesegenelde pcos lar kullanıyor ama bende yok pcos da olmayanlarda kullanıyor hem folic asit hem yumurta geliştirici hem ostrjn hormon dengeleyici şeker düzenleyici inofolic yazarsan forma bayağı iyi yorum var kullanlar çok memnun hamile kalan olmuş
Allah bağışlasın evladinizi ikinciyide nasip etsin inşallah amin amin inşallah kavusuruz: )Dün klomen ve bugün de inofolic başladım. Herhangi bir sorunum yok hatta çocuğum da var ama ikinci düşünüyorum ve yaş 37. Dr süreci hızlandırmak için verdi yaştan dolayı. İnofolic çok mide bulantısı yaptı bende. Ama faydalı olduğunu ben de okudum o yüzden katlanıyorum. Umarım hepiniz en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla bebişlerinize kavuşursunuz. Annelik güzelliği tarif edilemez bir duygu.
Hadi canım inşallah hayırlısıyla gebe kalmissindirKızlar bugün aşılama yaptırdım benim için güzel geçtı doktorumda çok rahattın herşey güzel dedi inşallah tutar ilk aşılamam birde jel verdi rahim icine sıkıcam sabahları bebegin tutmasina yardimci oluyormus rabbbim hepimizin gönlüne göre versin kizlar sizlerle hep paylaşcam aşılama yapılırken kendini kasarsan tüplerin kapanırmıs be sonuç hüsran olabilir dedi doktorum ben özel kalamıs tıp merkezinde yaptirdim cok ilgililerdi doktorumun orayla anlaşması varmış ilişki periyütü verdi günler bakalim 15 gün sonra heycanla beklicem
Ben 2 ay kullandım olmadı bu ay kullanmiycam hatta ramazan bayramına kadar kullanmiycam gittiğim bi prof vardı haziranda gel dedi olmazsa oyle yapicam inşallah gitmeden kalırım kalmazsamda hayırlısı olsun gideriz artık vucudum dinlensin istiyorum biraz takip falanda etmiycem yumurtlamayi kafayada takmiycam herkes öyle kalıyormuş neredeyse bakalım ins işe yarar:)klomen kullanmaya devam eden varmı ben bu ay içmedimde gitmedim de regl günü doktora sade, ecz. inofolic aldım kullanıyorum.cumartesi doktora gidicem çatlamayan yumurtam vardı gitmişmi diye kiste çevirmiş mi diye bi kontrol
Himmm anladim banada doktorum folio forte verdi hergun bir tane bebek olursa onun için hakkımızda hayırlısı rabbim insallah verir bu ay isteyen herkese
Canim jeli vajinaya sıkıyorsun bebek tutunmasi icin yardimci oluyormus icine sikiyorsun kalkip yurumen hareket etmen gerekiyormus bugun asilamdan sonra uyguladim hayirlisi allahtan rabbim hepimizin duvalarini kabul etsin ❤Hayırlı haberler alırsın inşallah herşey gönlünce olur (bu arada jel ı rahim kuruluğuna falanmı verdi ?
Gebelik belirtisi olmasın o:))Kızlar 11 nisanda aşılama oldum gögüslerim çok hassas kasıklarda ağrım var ara ara oluyor aşılama olan varmı benimle tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
İNŞ OLMUŞTUR AMA DOĞAL YOLLARI DENESEN İYİ OLUR BAL TARÇIN ÇÖREK OTU ARİ SÜTÜ POLEN KARIŞIMI VE AVAKODO YEMENİ TAVSİYE EDERİM ARADA YUMURTLAMA GÜNÜNE KADAR BİR FİNCAN ADAÇAYI AMA SALLAMA DEĞİL YAPRAKLI BEN BU AY KLOMEN KULLANMADIM ADAÇAYI İÇTİM BİDE İNOFOLİC İÇTİM YUMURTAM YİNE OLDU OVU TESTİYLE TAKİP EDİYORUM YUMURTLAMA GÜNÜMÜKızlar ben klomen kullandım bu ay da 3.kez kullanisim bugün bitti ilaçlarım doktor bu sefer farklı bi içme tarzı önerdi sabah akşam 1 tane içiyordum bu ay sadece 1 öğün de 2 tane içtim cuma 12.gunum kontrole gidicem sizce faydası olmuş mudur 1 yumurta oluyor 2 seferdir doktor ilaca tepkin az o yüzden farklı şekilde kullan dedi sizce faydası olmusmudur
bu ay son kez kullandım klomeni ramazan bayramına kadar daha kullanmiycam bu tür şeyler dediklerini yapayım inşallah önümüzdeki ay hakkımızda hayırlısı inşallah: ))İNŞ OLMUŞTUR AMA DOĞAL YOLLARI DENESEN İYİ OLUR BAL TARÇIN ÇÖREK OTU ARİ SÜTÜ POLEN KARIŞIMI VE AVAKODO YEMENİ TAVSİYE EDERİM ARADA YUMURTLAMA GÜNÜNE KADAR BİR FİNCAN ADAÇAYI AMA SALLAMA DEĞİL YAPRAKLI BEN BU AY KLOMEN KULLANMADIM ADAÇAYI İÇTİM BİDE İNOFOLİC İÇTİM YUMURTAM YİNE OLDU OVU TESTİYLE TAKİP EDİYORUM YUMURTLAMA GÜNÜMÜ
BENİMDE ARA ARA BATIYO BENİMDE 14 DE ÇİFT ÇİZGİ OLDU 15DE SİLİKLEŞMEYE BAŞLADI ŞUAN BİLE ARA ARA SAĞ SOL AGRI OLUYO DOKTORA SORDUM ARADA AĞRIM VAR GEÇMIYO OLUR DEMİŞTİMerhaba kızlar benimde cuma günü doktorda randevum var gecen hafta gelişen yumurta var mı diye gitmiştim bu sefer çatlamış mı çatlamamış mı diye bakacak cok merak ediyorumovulasyon testiyle de kontrol ettim kendimi 15inde cift cizgi oldu şuan ise kasıklarıma ara ara batmalar oluyo neden olur hala anlamiş degilim cuma günü gelse bir an önce
Bel kasık ağrısı normal gibi canım ama doktoruna zor yinede cuma çok erken sanki canım catlatma ignesinin etkisi 15 güne geçiyor ve içinde hcg hormonu var kan versen hamile çıkarsın ama hamile degilsen yanıltıcı oluyor aynı seyi yaşadım o yüzden söylüyorum yolculuğun sıkıntısı olmaz ağır kaldırma bu dönemde biraz dikkatli ol yolculuk sıkıntı olmaz geç cevap verdik kusura bakmakızlar doktorum yumurta takibi yaptı bu ay. klomen kullandım 4 tane yumurtam gelişmiş, çatlatma iğnesi yaptı. Bugün 4. gün. Crinone jel kullanıyorum. Belimde ve kasıklarımda çok fazla ağrı var. Normal mi sizce. Cuma günü gebelik testi yapsam kanda çıkar mı? Çok soru soruyorum ama bir de yolculuk yapmam gerekebilir bu süreçte bir sakıncası olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?