Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar yardım!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bi sorum olacak cevap verirseniz sevinirim ben 35 günde bir adet oluyorum dün 27.gunumdu ikindiden sonra açık kahverengi akıntı geldi bugünde devam ediyor az bi sekilde yumurtlamadan da 17 gün geçmiş acaba yerleşme olabilir mi yoksa adet mi oluyorum sizce

Bir fikrim yok meraktan yazıyorum son durum nedir devam ediyor mu akintin inşallah yerleşmeden dir
Geçen ay bendede aynı oldu 28 gündü normalde 22 günde oldum yerleşkeyle aynı tarih 2 gün sonra pembe gitti kırmızılar geldi 3. Gün kırmızıya dönerse adet mis internette araştırmıştım umarım senin bebis tutuniyodur ama

Dün adet oldum canım 1 gün kahve akıntı geldi 2.gun adet oldumbu ay da olmadı

Arkadaşlar çok heycanlıyım endişeliyim korkuyorum yumurtalarim 22 mm olmuş 23 mm olan var yarın aşilama yapilcak kalamış özel tıp merkezinde doktorum çok iyi allahıma şükürler olsun istedigim doktoru buldum kafamda bir sürü soru var acıcakmı endişeliyim aşılama yaptıran varsa lütfen yazsın

Reactions: Cac
Yaptırmadım ama inşallah bebekle sonuçlanır canım cok sevindim senin adına güzel haberlerini bekliyoruz

Reactions: Dku
Dün adet oldum canım 1 gün kahve akıntı geldi 2.gun adet oldumbu ay da[/QUOT
Sağlık olsun canım üzülme inşallah önümüzdeki ay olur bu arada aklına takılanları halledersin bende bekliyorum bakalim hayırlısı daha çok var stres

Kızlar bugün aşılama yaptırdım benim için güzel geçtı doktorumda çok rahattın herşey güzel dedi inşallah tutar ilk aşılamam birde jel verdi rahim icine sıkıcam sabahları bebegin tutmasina yardimci oluyormus rabbbim hepimizin gönlüne göre versin kizlar sizlerle hep paylaşcam aşılama yapılırken kendini kasarsan tüplerin kapanırmıs be sonuç hüsran olabilir dedi doktorum ben özel kalamıs tıp merkezinde yaptirdim cok ilgililerdi doktorumun orayla anlaşması varmış ilişki periyütü verdi günler bakalim 15 gün sonra heycanla beklicem

Reactions: Cac
klomen kullanmaya devam eden varmı ben bu ay içmedimde gitmedim de regl günü doktora sade, ecz. inofolic aldım kullanıyorum.cumartesi doktora gidicem çatlamayan yumurtam vardı gitmişmi diye kiste çevirmiş mi diye bi kontrol

ne kadar ücret ödedin

Bu ay kullandım beklemedeyim adet tarihine kadar adet olursam kontrole gidicem doktor çağırdı yumurtalar ne alemde diye inofolic ne bu arada??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…