- Konu Sahibi Ebruaydogan06
-
Olursa hayır demem:)) doktor gebelik şansını arttıralım dedi dur bakalım bu ay ilk olacak heyecanlı bekleyiş var.Rica ederim canım bazılarının 3 yumurtasi falan oluşuyor yani tek yumurtayla kalmayabilir ikiz istiyorsun herhalde:)
Baktır tabi cok onemli odaIns da ben de tuplerimden şüphe duyuyorum 5 ayfir deniyoriz yok bu ayda olmazsa baktircam
Evet klomenle hamile kalanlar normal yolla hamile kalmış sayilıyorlar .bizide haberdar et unutma☺Olursa hayır demem:)) doktor gebelik şansını arttıralım dedi dur bakalım bu ay ilk olacak heyecanlı bekleyiş var.
Inşallah ya Rabbim nasip etsinYok cnm 3.ayim iste klomeni kllandm smdi beklemedeyim bir haftam var adet olmama ama hic bir belrtimde yok bakalim hayirlisi olur ins
Inşallah canım kalırsam yazarım.Evet klomenle hamile kalanlar normal yolla hamile kalmış sayilıyorlar .bizide haberdar et unutma☺
Bilmiyorum canım mantığa göre belli olur bence sonuçta 15 gün geçmiş gibi. Ben de bu ay yeni başlıyorum klomene benim sıkıntı yok yumurtlamada ama iğne vermedi bana doktorKızlar selam bu benim 2.inci ayım 15 ocakta kendim igne mi yaptim ne zaman test yapmaliyim ben kendiliginden adet olmadigim icin anlayamiyorum kafam karisti yumurta catlatma ignesi yapildiktan kacgun sonra ogreniyoruz negatif yada pozitifi canlar bir yardimci olurmusunuz ??
Bende polikistik over senduromu var 3 yila gircem adet olmuyorum canim rahim filimi cektirdim sikinti yok esime baktirdik sikinti yok bu ay 2inci klomen kullandm catlatma ignesi oldum gecen ay sag yumurtamda 6 solda 8 yumurta vardi tutmadi anlamadim bu ayda da birtarafimda 5 bir tarafimda 7 vardi sag kasigima cok sanci girdi bir kacgun belim cok agriyor test aliyim diyormBilmiyorum canım mantığa göre belli olur bence sonuçta 15 gün geçmiş gibi. Ben de bu ay yeni başlıyorum klomene benim sıkıntı yok yumurtlamada ama iğne vermedi bana doktor
Al canım bi bak çünkü epey geçmiş üzerinden eğer negatif ise kontrole git doktora kist oluşmuş olabilir bu ilaç kist de yapabilirmişBende polikistik over senduromu var 3 yila gircem adet olmuyorum canim rahim filimi cektirdim sikinti yok esime baktirdik sikinti yok bu ay 2inci klomen kullandm catlatma ignesi oldum gecen ay sag yumurtamda 6 solda 8 yumurta vardi tutmadi anlamadim bu ayda da birtarafimda 5 bir tarafimda 7 vardi sag kasigima cok sanci girdi bir kacgun belim cok agriyor test aliyim diyorm
Al canım bi bak çünkü epey geçmiş üzerinden eğer negatif ise kontrole git doktora kist oluşmuş olabilir bu ilaç kist de yapabilirmiş
Yok cnm 3.ayim iste klomeni kllandm smdi beklemedeyim bir haftam var adet olmama ama hic bir belrtimde yok bakalim hayirlisi olur ins
Adet oldun herhalde catlatma ignesi vurulmusmuydun evet tüplerine falan da baktır bencede esin bakılmadan nasil verdi klomen benim doktorum eşimin sonucunu görmeden bana bakmadi hakkında hayırlısı olsun inş en kısa zamanda kavuşursun bebeğine: )BENİM BU AY OLMADI KLOMENLE ARTIK EŞİMEDE BAKTIRCAM TÜPLERİMEDE
Maşallah ne kadar çok yumurtanız olmuş hamile kalmışsaniz ikiz olmuştur bence bizi de haberdar edin ümit olsun:)Gecen ay canim hic kist ten bahsetmedi evet sorcam bende duydum kist oluyormus ben yarin bir test aliyim bakiyim
Yumurtaların boyutunuda söyledi mi doktorunuz geçen ay tutmamış ya belki boyutlari küçüktürBende polikistik over senduromu var 3 yila gircem adet olmuyorum canim rahim filimi cektirdim sikinti yok esime baktirdik sikinti yok bu ay 2inci klomen kullandm catlatma ignesi oldum gecen ay sag yumurtamda 6 solda 8 yumurta vardi tutmadi anlamadim bu ayda da birtarafimda 5 bir tarafimda 7 vardi sag kasigima cok sanci girdi bir kacgun belim cok agriyor test aliyim diyorm
adet olamadım yarını bekliyorum belki lh fsh prolaktin değerime göre yorum yapmıştır bwekliyorum yarın yada cuma regl günüm normalde olursa cumartesi gidicez eşimede baktırcamAdet oldun herhalde catlatma ignesi vurulmusmuydun evet tüplerine falan da baktır bencede esin bakılmadan nasil verdi klomen benim doktorum eşimin sonucunu görmeden bana bakmadi hakkında hayırlısı olsun inş en kısa zamanda kavuşursun bebeğine: )
Ins bebeğin vardır gerek kalmazadet olamadım yarını bekliyorum belki lh fsh prolaktin değerime göre yorum yapmıştır bwekliyorum yarın yada cuma regl günüm normalde olursa cumartesi gidicez eşimede baktırcam
VALA BENİM İÇİN ÇOK ZOR GİBİ 8 GUN ÖNCE ADETE 8 KALA BETA YAPTIM NEGATIF DÜN SABAH ERKEN GEBELİK TESTİ YAPTIM NEGATİF BEKLİYORUZ 5 AYDIR 6.AYA GİRDİK BUAYDA BELİRTİM HİÇ YOK YOK AKINTI YOK GÖĞÜS SİZLAMASI YOK BATMAIns bebeğin vardır gerek kalmaz
Nazancim senle konusuyorduk birbirmizi kaybettik sonra nasilsin iyimisin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?