- Konu Sahibi Ebruaydogan06
-
Bende ilk ocakta kullandım catlatma igneside vuruldum olmadi dahada kullanmadım adet olunca gidicem inşaallah tekrar kontrole sende kullancanmi tekrarbu ay ilk klomendi bende olmadı
Doktorumu degidtircem ben bakalim ne dicek bal tarcin çörek otu ari sutu alirim diyorim progesteron hormonum 42 cikti yumurlatar catliyo demek bide hsg cektirim diyorimBende ilk ocakta kullandım catlatma igneside vuruldum olmadi dahada kullanmadım adet olunca gidicem inşaallah tekrar kontrole sende kullancanmi tekrar
Kac tane yumurtan olduVe bu sabah igne mi yaptim ilk defa ben yaptm gecen ay doktorum yapmisti yarin aksam maraton basliyor kizlar duva edin bana
Hormonlarını yükseltmesinler dikkat etDoktorumu degidtircem ben bakalim ne dicek bal tarcin çörek otu ari sutu alirim diyorim progesteron hormonum 42 cikti yumurlatar catliyo demek bide hsg cektirim diyorim
Senin kac yumurtan oldu benim 1 tane oldu 18mmDoktorumu degidtircem ben bakalim ne dicek bal tarcin çörek otu ari sutu alirim diyorim progesteron hormonum 42 cikti yumurlatar catliyo demek bide hsg cektirim diyorim
Benim sagda 3 tane solda bise yoktuSenin kac yumurtan oldu benim 1 tane oldu 18mm
Bal tarcin çörek otunun zarari olmazHormonlarını yükseltmesinler dikkat et
Merhaba hoşgeldin bende aynı durumdayım seninle .sorularına cevap vermek istedim bazı doktorlar kontrole cagirmiyor bu normal birşey beni de çagirmamıştı klomen bazen 1 bazen fazla yumurta oluşturuyor sen 2 ay kullan dedigi gibi eğer için rahat değilse kullandıktan sonra adetinin 14.gunu git kontrol etmesini rica et cunku çatlamazsa kist olabilir Allah korusun igneyide hemen vermiyorlar zaten klomen le olmazsa ekliyorlar iğneyi de ayda 1 kere olur yumurtlama ara ara olmaz. Benim adet düzenimi bozmadı 1 ay kullandım sadece ama bazen 1 2 gun erken gelebiliyor bu normal herhalde.Bende adetin 5. Başladım 5 gun kullandım 12.gun cagirmadigi halde gittim 1 yumurtam vardı iğne verdi onuda vuruldum ama olmadı maalesef. Umarım sen hamile kalırsın ilk denemende bende 2.ye başlıycam yardımcı olduysam ne mutlu bana aynı durumdayız yazabilirsin yardımcı olurum:)Selam kızlar araniza yeni katıldım 1.5 yıllık evliyim 1 yıldır çocuğumuz olmuyor esimde de bende de bir sorun yoktedaviye bu ay başlıyoruz doktor klomen verdi kafam karışık biraz bana iki ay kullan gel dedi yumurtlamam gayet iyi güzel onu da söyledi şimdi bu klomen birden fazla yumurta mı yapıyor yoksa ara ara mi yumurtluyoruz bir de klomen adet düzenini değiştiriyor mu ? Burda okudum bazı doktorlar çatlama iğnesi vermiş benimki vermedi kontrole bile çağırmadı iki ay sonra gel dedi. Adetin 5. Günü başlayıp 5 gün kullanacam günde iki tane.
Çok sağol canım zaten her ay kendiliğinden 1 yumurta oluşuyor ben daha fazla oluşur diye düşünmüştüm havuç ye canım o da çatlatıyormuş ben öyle yapmayı düşünüyorum yazdığın için çok teşekkür ederim.Merhaba hoşgeldin bende aynı durumdayım seninle .sorularına cevap vermek istedim bazı doktorlar kontrole cagirmiyor bu normal birşey beni de çagirmamıştı klomen bazen 1 bazen fazla yumurta oluşturuyor sen 2 ay kullan dedigi gibi eğer için rahat değilse kullandıktan sonra adetinin 14.gunu git kontrol etmesini rica et cunku çatlamazsa kist olabilir Allah korusun igneyide hemen vermiyorlar zaten klomen le olmazsa ekliyorlar iğneyi de ayda 1 kere olur yumurtlama ara ara olmaz. Benim adet düzenimi bozmadı 1 ay kullandım sadece ama bazen 1 2 gun erken gelebiliyor bu normal herhalde.Bende adetin 5. Başladım 5 gun kullandım 12.gun cagirmadigi halde gittim 1 yumurtam vardı iğne verdi onuda vuruldum ama olmadı maalesef. Umarım sen hamile kalırsın ilk denemende bende 2.ye başlıycam yardımcı olduysam ne mutlu bana aynı durumdayız yazabilirsin yardımcı olurum:)
Merhaba canım ben de bu ay yeni başlayacağım bence olabilir normalde bile zaman zaman erken çatlayabiliyor yumurta sonuçta bu ilaç da hormon gibi bir şey olması normal bence. Peki senin sorunun neydi bu ilacı verdi ?Merhaba bende bu ay ilk defa başlafım klomene adetin üçüncü günü kullanmaya başladım dokuzuncu gün kontrole gittigimde 20 mm iki tane yumurta oluşmuş cok erken değil mi yumurta olusumu için çatlatma iğnesi verdi vuruldum bakalım Allahtan hayırlısı.
Hiçbir problem yok eşimde bende baktırdık ama bir problem olmamasına rağmen iki yıldır olmuyordu altı ay önce bir kimyasal gebelik yaşadım o zaman umutlandım ama sonrası yine olmayınca tedaviye başladık[/QUOTE]Merhaba canım ben de bu ay yeni başlayacağım bence olabilir normalde bile zaman zaman erken çatlayabiliyor yumurta sonuçta bu ilaç da hormon gibi bir şey olması normal bence. Peki senin sorunun neydi bu ilacı verdi ?
[/QUOTE]Hiçbir problem yok eşimde bende baktırdık ama bir problem olmamasına rağmen iki yıldır olmuyordu altı ay önce bir kimyasal gebelik yaşadım o zaman umutlandım ama sonrası yine olmayınca tedaviye başladık
Rica ederim canım bazılarının 3 yumurtasi falan oluşuyor yani tek yumurtayla kalmayabilir ikiz istiyorsun herhalde:)Çok sağol canım zaten her ay kendiliğinden 1 yumurta oluşuyor ben daha fazla oluşur diye düşünmüştüm havuç ye canım o da çatlatıyormuş ben öyle yapmayı düşünüyorum yazdığın için çok teşekkür ederim.
Benim sagda 3 yumurtam vardi bekliyorum bat 1 mart ins olur bu ayRica ederim canım bazılarının 3 yumurtasi falan oluşuyor yani tek yumurtayla kalmayabilir ikiz istiyorsun herhalde:)
Nazancim nasil gidiyor var mi güzel bi haber:)test yaptin mi cnm olmazsa dktora git adet sokturucu verir cnm
3 yumurta varsa olma ihtimali daha yüksek tabiki inş vardir:)Benim sagda 3 yumurtam vardi bekliyorum bat 1 mart ins olur bu ay
Ins da ben de tuplerimden şüphe duyuyorum 5 ayfir deniyoriz yok bu ayda olmazsa baktircam3 yumurta varsa olma ihtimali daha yüksek tabiki inş vardir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?