- 23 Şubat 2016
- 825
- 413
- 103
- 28
- Konu Sahibi Ebruaydogan06
-
Gebelik testini igne olduktan 15 gün sonrami yapılması lazm kizlar
Adetini beklemene pek gerek yok suan yapsan kesin çıkar kan testi tabi .eğer 15. Gununse .adetine kaç gün varGebelik testini igne olduktan 15 gün sonrami yapılması lazm kizlar
Igneden kac gun geçti canimBrnimde ayın 16 snda hasta olucam genelde gunum hep gecer ama bu ay hem klomen tedavısı gordum hem rahım fılmı cektrdım sonuclarm temz ignemide vuruldum catladıda ama benim bır yumurtam oldu sag tarfımda merak ediyorum gogus uclarım çıktı dimdik hc boyle olmazdı ama östrojen hormonum dusuk oldugu için ilac kullanıyorum gogus uclarım ilaçtan olabilir heralde
Nazan birsey sorucam gönderdiğimiz bir mesaji silme hakkımız yok mu acaba ben yeniyim pek bilmiyorumcatlatna ignesinden 15 gun sonra test yapip pozitif sonucu gorenler var ama bazilarinda adet gunundede belli olablyo benim 15.gunum ama hala test yapmadim adetmi beklyorum cnm
Nazan birsey sorucam gönderdiğimiz bir mesaji silme hakkımız yok mu acaba ben yeniyim pek bilmiyorum
Kızlar pazartesi test yaptır dedi doktor çok heycanlıyımbakalım boyle sevinçli olabilcem miiii
Tamam canım teşekkür ederimm:)mesaji silebiliyomuyuz bnde hic bilmiyorum cnm ama duzelt yazisina tikladiginda mesaji degistirebiliyosun ama silmeyi bilmiyorum cnm
Guzel haberini bekliyoruz canım benim inşallah hamilesindir mutlaka yaz bize:)Tabiki yazcam kızlar saatler günler geçmez bugün doktorum aradı sağ ve sol tarafında acılar ara ara ağrılar oluyor karnim açıyor dedim olur pazartesi kan ver dediins Rabbim hepimizin gönlüne gore verir güzel dileklerin için çok çok tesekkur ederim amin inş nazancim
Canım bence doktorunu dinle zaten yumurtamız 24 saat canlı kalabiliyorKizlar ben dun oglen 12 de catlatma ignesi vuruldum. Az once lavaboya girdigimde peceteye seffaf uzayan akıntı geldi. Sizce yumurta çatlamış mıdır? Yoksa kesin 36 saatte mi catliyor ?
Carsamba 12 de vuruldum ya, doktorum Çarşamba gecesi cuma ve cumartesi gecesi ilişki olsun dedi. Perşembe aslinda daha onemli degil mi sizce yani bugun. Ben anlayamadim bana anlatır mısınız bu mantığı
Adet mi oldun tüh yaa.benim 4 gun gecikti adetim hala test yapmadım cunku pembe ve kahverengi akintim olup kesildi şimdi hiçbirşey yok napayim bilmiyorum test yapıp tek çizgi görmek istemiyorumKizlar smdi adet oldum adetimde 2 gun erken geldi hep gecikirdim bu ay sanirim catlatma ignesinden dolayi erken oldm tekrar klomen tedavisine baslicam artk kac gundur karnimda ve belmde agrim vardi iyiki test yapmamisim beklemisim
Ama en azından adetin gecikmemiş benim de 3 aydır gecikiyor hamile degilsem olsamda kurtulsam bende keşke.5. 5.gun tekrar klomene devam mi edeceksin canim peki kontrole gidicen mi doktora kist yapmissa devam etmiyorlar klomene başka ilaca geçiyorlar doktor bana öyle demişti 1.ay olmazsa gel kist oluşmuş mu bakalım demiştiKizlar smdi adet oldum adetimde 2 gun erken geldi hep gecikirdim bu ay sanirim catlatma ignesinden dolayi erken oldm tekrar klomen tedavisine baslicam artk kac gundur karnimda ve belmde agrim vardi iyiki test yapmamisim beklemisim
Ama en azından adetin gecikmemiş benim de 3 aydır gecikiyor hamile degilsem olsamda kurtulsam bende keşke.5. 5.gun tekrar klomene devam mi edeceksin canim peki kontrole gidicen mi doktora kist yapmissa devam etmiyorlar klomene başka ilaca geçiyorlar doktor bana öyle demişti 1.ay olmazsa gel kist oluşmuş mu bakalım demişti
cnm test yap genede belki hamilesindir belli olmaz cnmAdet mi oldun tüh yaa.benim 4 gun gecikti adetim hala test yapmadım cunku pembe ve kahverengi akintim olup kesildi şimdi hiçbirşey yok napayim bilmiyorum test yapıp tek çizgi görmek istemiyorum
Yapicam inşallah canim bugün haber veririmcnm test yap genede belki hamilesindir belli olmaz cnm
Yapicam inşallah canim bugün haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?