Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar yardım!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ebruaydogan06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
75
39
3
31
Kızlar ya ben polikistik overliym bilenler bilir yumurtlama problemim var. Adetlerim düzensiz 2.5 yıllık evliyim. Tedaviye başladık ilk etapta dört ay klomenle stresliyim açıkçası. Klomen bitti yumurta takibi yaptıramyrm çalıştığım için izin de problem. Bi sıkıntım var üç haftadır hastayım griple başladı öksürük boğaz enfeksiyonu devam ediyor geçmiyorda sizlere sorum. Şuan bişey yok tabi hamilelik falan ama ben ilaç içemiyorum korkumdan. İlaçlara yan etkisi olur yada ne bileyim sağlam ve büyüyen yumurtalar varsa onlara zararı olur diye. Yanlış mı düşünüyorm ki bi yardımcı olsanız

İlacların hic bi zararı olmaz, hatta hamileyken ben bi sürü ilac kullanmıstım, degerler 2000 i görünce bebek etkilenmeye baslıyor, iciniz rahat olsun

İlacların hic bi zararı olmaz, hatta hamileyken ben bi sürü ilac kullanmıstım, degerler 2000 i görünce bebek etkilenmeye baslıyor, iciniz rahat olsun
Canım yaa sağolasn önce sağlık zaten demi. Mantıklı gelen de bu ama işte insan ince eleyip sık dokuyo böyle durumlarda ki hamilelik bile e yok yani suan

Merhaba bısı sormak istiyorum klomen den sonra yumurta takıbı ıcın gıtmedıgınızde bı problem oluyo mu
Soyle bi problem olur mesela yumurtalar buyur buyur ama catlamaz ve kiste donusur eger reglle giden kist olursa ne ala gitmezse ve ustune bi daha klomen kullanilirsa iste ozaman sorun olur.catlamayi garantiye almak icin zaten 18mm den sonra igne veriyor doktorlar.yani klomen kontrollu kullanilmasi gereken bi ilac.

Anladım cok tsk ler bende dr gıtme durumum yokda acaba kullansam mı dıe dusunuyorum

Ben de bugün kullanmaya başladım klomeni.sağda pko varmış.beş aydır olmuyor bebek.yalnız bana bugün adetin 3.günü başla dedi doktor ve on gün boyunca günde iki tane içeceksin dedi.genelde beş gün kullanmış herkes bana niye öyle yazdı acaba.ayın 25nde de mutlaka gel dedi

Hem 10 gun hem 2 tane bana biraz cok gibi geldi.ilk iciste aslinda 1 taneyle baslayip durumu gormesi lazimdi.olmazsa oyle dozunu arttiriyorlar cunki.sonucta bi hormon bu aldiginiz ve bi yeri tamir ederken biyere illaki zarari oluyo.kist yapabiliyo mesela klomen.

Ya bilmiyorumki canım anlamadım şimdi eve gelince baktım herkes günde iki tane beş gün kullanmış.yani bilmiyorum ne olacak

Ya bilmiyorumki canım anlamadım şimdi eve gelince baktım herkes günde iki tane beş gün kullanmış.yani bilmiyorum ne olacak
Ben 3.gun baslayarak 5 gun 1 tane kullanmistim ve bana yeterliydi yani yumurta olusup yeterli buyukluge geliyordu.neden daha fazlasini kullaniyimki.seninde ilk ay bi denemesi buyumezse ona gore dozaj arttirmasi gerekirdi.sana bi kutu yetmicek 2.kutuyu alman gerekicek hatta kutuda 10 tane var cunki.

Zaten iki kutu yazdı canım.ya kafam allak bullak oldu bide doktor pko konusunda da baya bilinçli biri infertilite konusunda da hep yorum yapmışlar iyi diye ne yapacağımı şaşırdım olmazsa beş gün kullanıp başka bi doktora daha görüneyim

Merhaba bısı sormak istiyorum klomen den sonra yumurta takıbı ıcın gıtmedıgınızde bı problem oluyo mu
Canım inan bilmiyorum ben takibe gidemiycem zaten adetin 15. Günü şuan doktorum yaşadığım şehirde değil uzakta o yüzden gidemiyorum çalıştığım için kontrol de ettiremiyorum biraz geç cevap verdim kusura bakma bildirim gelmiyor burdan bakamadım

Canım benim doktorum da adetin üçüncü günü başlattı günde iki tane beş gün sürdü ve bitti. Klomen den sonra 9 gün değerlendirin dedi ve sonra duphaston a başla dedi ben kontrol ettiremiyorum.. Pko var ve arkadaşımda kullandı faydasni görmedi oda pkolu yani bizim yumurtalar tembel olduğu için direnç gösteriyor. Eğer sende polikistik over varsa doktorunun verdiği tedavi şeklinden korkma ama normalse herşeyin sorun eşindeyse yinede yumurtalar kaliteli olsun diye veriyorsa klomeni o zaman kork

Eşimin normal canım değerleri.ama bende sağda pko var.adetlerim düzenli hormonlar normal sadece usgde öyle gördü ve başladı.

Eşimin normal canım değerleri.ama bende sağda pko var.adetlerim düzenli hormonlar normal sadece usgde öyle gördü ve başladı.
O zaman korkma canım doktorunun söylediği şekilde kullan pko geçmiyo ömür boyu devam eden bi hastalık belki tıp daha da ilerlediğinde bulurlar bi çaresini ama şuan tedavi şekilleri malum.

O zaman korkma canım doktorunun söylediği şekilde kullan pko geçmiyo ömür boyu devam eden bi hastalık belki tıp daha da ilerlediğinde bulurlar bi çaresini ama şuan tedavi şekilleri malum.
Bide diyorsun ki gördü herşey normal başladı. İstersen bu ay böyle bi geçsin sonra başka bi doktora daha git pkonun belirtileri hic mi yok. Kilo adet düzensizliği tüylenme falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…